andrzejka 13.05.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Hej Aga przecież woda to znak życia Będzie jeszcze grzalo niemilosiernie i bedziemy tęskić do deszczu I oby to bylo jak najszybciej Ta pogoda to zawsze jakoś tak nie chce się dostosować do naszych planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Andrzejka tak to już jest z tą pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.05.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Jak , jak , jak? Bo mnie to zywo interesuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.05.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Aga, ja też jestem za tym, żeby było sucho i ciepło. Jak jest mokro i nie mam dachu to mam powódź w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Aga to trzymam kciuki żeby pogoda Wam sprzyjała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Pogoda jest i taka chyba ma się przez jakiś czas utrzymać.Trzymam kciukasy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Obejrzałem Wasza album na Photosite. Jak dużo zdjęć tam można władować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 15.05.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Agniesia mówi że dużo więcej niż na onecie. Więc założyliśmy co by nie utrudniać otwierania dziennika z powodu umieszczania w nim zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.05.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Sławek...http://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B7%5D.jpg... za pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.05.2005 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Na pomorzu już się poprawia (pogoda). Można więc przypuszczać, że i do Was sprzyjająca aura dotrze już szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.05.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ja jak zwykle z grubej ryry, ale w dobrze pojętym interesie Waszym (oczywiście ). Oczywiście . Tak sobie o tym zerwanym poniemieckim drenie poczytałem i zalecam, jeżeli tego nie zrobiliście, odkopanie znaleziska (póki ziemia jeszcze niezbyt ubita i pamiętacie, gdzie to może być) i naprawienie przerwanego drena. To żeby woda spływająca od tych z góry nie zatrzymywała się u Was. A taka tam oszczędność na reumatyźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Jeśli chodzi o ten dren to daleko od naszej działki, więc nic nam nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.05.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Hej Aga Czy tak ważny dokument zostal zlożony w reklamówce ze względu na czas rozkladu reklamówek Ale reklamówkę zaszczyt spotkal Czy to przypadkowa czy starannie dobierana Cieszę się że pogoda nareszcie pozwolila wam realizować marzenia murowo-fundamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 W reklamówce z racji jej trwałości Oczywiście reklamówka nei była przypadkowa jest firmowa ( z racji pracy mojego męza ) Pogoda cały czas krzyżuje nam plany ale jakoś powoli idziemy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.05.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 W reklamówce z racji jej trwałości Oczywiście reklamówka nei była przypadkowa jest firmowa ( z racji pracy mojego męza ) Pogoda cały czas krzyżuje nam plany ale jakoś powoli idziemy do przodu To mąż powinien w pracy dorstać super premię na tą okazję- co prawda nazwy firmy nie widać ale sam fakt, że firmowa twego męża- dużo znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Chyba ich odeślę na stronę Muratora Z firmy męża poznają reklamówke z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Aga tak trzymajcie, nie dawajcie się pogodzie. Jak zobaczy, że macie jej humory w nosie to może odpuści Też planujemy zakopać podobny zestaw w fundamencie tylko powiedz po co jajko bo o tym nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 18.05.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Aga - ogromne gratulacje z powodu zalania ław !!!!!!! Cudny ten pomysł z zawiniątkiem, żałuję że sami na coś podobnego nie wpadliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzięki nie dajemy sie pogodzie a teraz sie suszymy Jajko dla zapewnienia dobrobytu w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Aaaaaaaa, no to trzeba przemycić. Planowałam to wszystko włożyć do kawałka rury plastikowej i po prostu zabezpieczyć końce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts