Aga J.G 18.05.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Też dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ekipa była ciekawa co tam włożyliśmy więc zostali poinformowani co zawiera tajemnicza torba posłuchali a potem skwitowali: - pieniązki na wódkę - jajko na zakąskę - a papier też się przyda http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/Buzie/00049%5B1%5D.gif życie bez komentarzy ekip budowlanych było by nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 O rrrrany, dopiero dziś zobaczyłem że macie zalane ławy Wczoraj padnięty byłem - tylko to mam na usprawiedliwienie. GRATULKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dzieki dzięki a dzisiaj mamy nawet słońce więc ławy się suszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dzieki dzięki a dzisiaj mamy nawet słońce więc ławy się suszą beton lubi pić więc narazie zalewajcie ławy wodą nie wiem,ale jakoś drogi ten Wasz B-20, a może to ja nie jestem na bieżąco z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dzieki dzięki a dzisiaj mamy nawet słońce więc ławy się suszą beton lubi pić więc narazie zalewajcie ławy wodą nie wiem,ale jakoś drogi ten Wasz B-20, a może to ja nie jestem na bieżąco z cenami To najniższa cena na naszym terenie ławy już się same dobrze zalały, a teraz schną i piją tę wodę która z nieba napadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No to koniec, ja nie mam jajka w fundamentach... Może je włożę jeszcze do rury kanalizacyjnej, co? Bardzo się cieszę, że wszystko zaczęło się ruszać a w banku idzie gładziutko. Pogoda teraz ma być śliczna, więc życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jagna do kanlaiży to lepiej nie jajo musi być głeboko bo inaczej to nie dobrobyt tylko smród To już lepiej bez tego jaja Ja go nie chcialam lae mąz się uparł że jajo musi być to było i siedzi sobei teraz pod ławami żaaden kurczak nie wyłazi Mam nadzieje że od poniedziałku ruszymy do góry Jak pogoda się nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.05.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Co ma się zmienic Nie ma prawa- wszak lato coraz bliżej i sloneczko ma grzać Aga a takie jajko jak wasze nie może zacząć się psuć Zabalsamowaliście je Ale jajo to co prawda znak życia a więc musi być jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja myslę że może dlatego go nie chciałam, ale Sławek sie uparł Jest głęboko więc mam nadzieje że nie będzie go czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Aga a te lawy to dlugo jeszcze będą schnąc u was U nas ostatnio sloneczko świecilo Czyżby u was nie Kiedy następne prace I prosze nie zaniedbywac dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ławy już wyschły nareszcie dzisiaj panowie położyli papę ale nie mieli jakiegoś lepiku na zimno i jutro będą robić dalej - coś mi werwa opadała i nie mam ochoty na pisanie tak to wszystko idzie w tempie slimaka Mam nadzieje że jutro coś naskrobię jeśli tylko będzie o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Nie grzesz kobieto -jakie tempo ślimaka Po prostu dokladna robota i to wszystko Wolalabyś, zeby bez tego brakującego lepiku pape polożyli No nie wiem ja to myślę, że czytać będzie o czym obyś tylko cos napisala I pamiętaj, ze są tacy co zaglądają czasami do twego dziennika i myślą ciekawe co u Agi ostatnio sie dzialo na budowie a tu co nic bo werwa opadla Aga no co ty Agowa werwo marsz do góry i mi nie opadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Andrzejka pewnie że bym nie chciała i bardzo się cieszę że ekipie takei pomysły nie chodzą po głowie Ale ogólnie to strasznie wolno jakoś to wszystko idzie i jeszcze na poprawę humoru znowu pada deszcz - ech życie Mam nadzieje że jutro cos tam skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 25.05.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Aguś Witaj w klubie niecierpliwych Ja własnei jade zaraz na budowę zobaczyć czego tam moi panowie zrobić nie zdążą. Spokojnie. Twój domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Martka gdzie on tam rosnie jak do tej pory to tylko się cos suszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 25.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 COŚ się suszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Aga, na razie powoli kiełkuje ale jak już wyjdzie z ziemi to zobaczysz jak szybko do góry wyrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 u mnie też wszystko idzie za wolno... Pomyśl sobie, że inni też cierpią z tego powodu, jeżeli to Ciebie oczywiście pocieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 COŚ się suszy ławy wykopy co się wysuszą co deszcz zapada ech pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts