Aga J.G 25.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 u mnie też wszystko idzie za wolno... Pomyśl sobie, że inni też cierpią z tego powodu, jeżeli to Ciebie oczywiście pocieszy Wiem że nie jestem sama w swojej niecierpliwości i cierpieniu Pociesza mnie sam fakt że winna jest pogoda a nie jakieś inne czynnika a jak wiadomo na pogode nie ma rady jest jaka jest i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Aga, na razie powoli kiełkuje ale jak już wyjdzie z ziemi to zobaczysz jak szybko do góry wyrośnie. Mam nadzieję że tak właśnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 W przyszły poniedziałek ma być 35 stopni, wtedy wszystko już chyba wyschnie. Ale wtedy będą niezadowoleni Ci którzy będą lali strop . Tak to już jest z tą pogodą zawsze pod wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Aga W piatek na naszej budowie pojawią się bloczki fundamentowe No to się zacznie już na dobre Wytrzymasz chyba do piątku A pogoda to murowana ciepla na murowanie twoich fundamentów Może się w końcu zacznie to nasze budowanie Jak ja bym chciala, zeby u mnie choć paliki powbijali gdzie ma byc domek a ty już masz i salon i kuchnie i garaż jak na dloni widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Aga, nie jest ważne ze idzie powoli. Ważne jest że już idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 dziękuje wszystkim za miłe słowa Wytrzyamma do piątku mam nadzieje że pogoda się utrzyma i w końcu nasz domek zacznie wychodzić z ziemi Andrzejka wiem jak to jest zobaczysz w końcu i u Ciebie się rusz trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 mam nadzieje że pogoda się utrzyma Już śpieszę z prognozą pogody (Warszawa, ale do J.G to przecież tylko rzut beretem...): czwartek +25 piątek +26 sobota +30 niedziela +31 poniedziałek +24, w drugiej połowie dnia deszcz wtorek +10, nad ranem duuuży deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Sledzę pogodę tak ja Ty Mam nadzieję że przed tymi deszczami uda się wymurować ściany fundamentowe i zalejemy chudziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Powinno się dać. Ile warstw bloczków? Bo fundamentów nie macie specjalnie długich, pewnie coś z 50metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Bloczków będzie 8 warstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 25.05.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Whisperku a co powiesz na 75 metrów. Tyle mb ma nasz fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.05.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Uuuu... to mnie Sławku zaskoczyłeś Ja mam 90 metrów, a moja chałupa to taka bardziej rozległa w końcu. A i 8 warstw to całkiem słusznie. U mnie robiliśmy 5 warstw, bo w sumie wód gruntowych zero, niebezpieczeństwo zalania zero, więc będziemy mieli dom "na poziomie gruntu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Aga nic się nie martw,lato ma być upalne, więc domek będzie rósł jak na drożdżach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Mam nadzieję że w końcu zacznie rosnąc i pogoda będzi enam sprzyjać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 26.05.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Aga, jak ja dobrze rozumiem Waszą niecierpliwość i lekkie zniechęcenie Ale będzie jeszcze dobrze, zobaczycie! Może i początek nie jest rewelacyjny, ale i tak najważniejszy jest finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Luska cóż już chyba taka dusza kobiety niecierpliwa Mam nadzieje że od jutra w końcu się coś ruszy, a tak z drugiej strony cały czas się rusza tylko jak dla mnie niemrawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 26.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Będzie dobrze Aga W najgorszym wypadku przyjmiecie jutro tylko transport bloczków, a to już zawsze coś Tylko, że nie o takie coś w końcu nam chodzi Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.05.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Cześć Prawiesąsiedzi! Aga, jak przeczytałam Wasz list to przyznam, że się wzruszyłam. Z tą pogoda to u nas naprawdę dziwnie. Wygląda na to, że najładniej jest w weekendy, kiedy to ekipa pracuje krócej, tudzież wcale. Nalezy mieć nadzieje, że bedzie lecpiej (czyt. cieplej). My z powodu deszczu mieliśmy w sumie ok mies. spóźnienia). Trzymamy kciuki za Was. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.05.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Aga no cóż pogoda nam nie sprzyja ale będzie dobrze, to fakt że weekendy są piekne a początek tygodnia nie za bardzo ale w końcu kiedys się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Jak już widzisz jest pięknie i Twoje bloczki wylądują w pieknym słoneczku na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts