Aga J.G 06.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Mam nadzieję że w końcu przestanie padać i jakoś ruszy do przodu ale jak patrzę za okno to mam inne zdanie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wysyłam promyki słoneczne http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/slonce.gif w celu poprawy pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dzieki Olka mam nadzieję że pomogą i w końcu zrobi się pogoda, żeby tylko nie padało.Chociaż dzisija moja ekipa dzielnie pracowała w deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Aga co tam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nic Andrzejka deszcz i deszcz woda się wylewa z wykopów Jestem strasznie zła ale co pogoda jest jaka jest i nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Aga jak już Olki sloneczne promyczki nie pomogly to ja nie wiem Ale faktycznie to lato jakieś takie nietego Szkoda, ze można rozgonic tych deszczowych chmur nad twoją budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Właśnie Andrzejka to jest najgorsze że nie mamy na to wpływu więc totalna niemoc twórcza U nas cały czas pada dopiero dzisiaj wieczorem gdzieś tak od 20 nie pada, może coś się polepszy ale jakoś nie mam wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wiesz co u was jakiś taki mikroklimat deszczowy chyba Bo ten deszcz to czesto ci miesza w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 U nas już tak jest że jak zacznie padać to pada i pada ale w tym roku wyjątkowo, zreszta to nie tylko u nas jest taka pogoda więc cóż wychodzi na to że zły rok wybralismy na budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.06.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W sobotę i niedzielę to ma dopiero się rozpadać, ale od wtorku to temperatury powyżej 25 więc wyschnie szybko Głowa do góry (tylko oczy zamknij żeby deszcz nie naleciał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzisiaj było Merdardego i .....................40dni będzie padać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Widzę że koledzy bardzo optymistyczne wizje mi tutaj roztaczają, ale co tam dzisiaj jest u nas ładnie i panowie wzięli się za kanalizę w końcu kiedyś wyjdziemy z tej ziemii - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 nie trać nadzieji na początku, po deszczu napewno wyjdzie słońce, a że za 40dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jamles urwę Ci głowe za te przepowiednie ale u nas już drugi dzień nie pada i prace idą do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Aga, trzymajcie się. Nie dajmy się ulewom. Duuużo siły Wam jeszcze trzeba i cierpliwości. My trzymamy rteraz za was kciuki. Odwiedzimy Was na początku lipca. Mam nadzieję, że stan zero będzie do tego czasu gotowy.Pozdrowienia serdeczne dla całej Waszej rodzinkiAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Aguś dzięki za kciuki Zapraszamy, zapraszamy mam nadzieję że na moje urodzinki bedzie coś więcej niż stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Chciałam zauważyć że kanalizacja PRĘŻY się dumnie - gratulki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Aga, rób duuuuuuuuuuuuuużo zdjęć kanalizacji. Może się przytrafić tak, że ją chudziak ciut przykryje, i wtedy będziesz szczęśliwa, że masz jakieś zdjęcie, na którym z dokładnością do paru centymetrów wiesz gdzie kuć. Przetrenowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 11.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Aga, przepraszam za wpisy do dziennika Musiałem pomylić okna i wpisywałem nie tu gdzie trzeba. Możemy to naprawić tylko musisz usunąć swój ostatni post wtedy ja swój itd. Jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Nurni nic się nie stało ja też nie zauważyłam - rodzina upomniała Nie będziemy nic usuwać Whisper dzieki za rady jak już będzie rozłożona całą narobie zdjęć ( na szczęscie nie jest skomplikowana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts