nurni 12.06.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Zawsze przy robieniu zdjęć polecam łatę (np. 2 m) malowaną na biało/czarno co 5 lub 10 cm. Już uratowała mi życie parę razy i dalej mam całe rury od ciepłej wody i prąd płynie w przewodach Dobrze jest jeszcze w jakiś sposób zaznaczyć strony świata bo za parę miesięcy/lat nie będziesz pamiętać co-jest-co. Dla przykładu samych zdjęć inst. elektrycznej na parterze mam ok 200. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.06.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Aga jak z pogodą u ciebie Powinno dziś świecić slońce Specjalnie dla ciebie zamówilam pogodę od rana http://fotografia.interklasa.pl/zdjecia/6714-20050613232205-m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Andrzejka dzięki słońce świeci ekipa pracuje wieczorem zrobię wpis do dzeinnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Aga Wpisz coś do dziennika, wklej zdjęcia, pokaż co się dzieje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wpis zrobiony zdjęcie tylko stare, mam nadzieje że jutro będą nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dzięki..szkoda tylko że tak smutno..A to woda , a kabelek itp. mam cichą nadzieję że na zdjęciach zobaczę, zgoła inną rzeczywistość!! Myślę, że nam wszystkim brakuje trochę urlopiku, trochę słoneczka i trochę pieniążków czego Wam , sobie i WSZYSTKIM zainteresowanym życzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Alfreda kabel był jak dla mnie mało stresujący bo wszytsko poszło gładko napisałam bo mąz mnie upomniał Najbardziej dobija mnie deszcz bo ciągle musimy wypąpowywac albo wynosić tą wodę i wszyscy mamy tego dosyć - My bo prace nie idą do przodu, ekipa bo zamiast pracowac to muszą nosic wodę Mam nadzieję że w końcu zrobimy stan zero i wyjdziemy z tej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Wyjdziecie..wyjdziecie pogoda zamówiona... Ja najbliższe dni spędzam w pracy( od rana do nocy, w sobotę ,niedzielę ) więc pogoda MUROWANA . zawsze jak mam trochę wolnego to pada, wieje itp. atrakcje.......Na najbliższe dni ....Słonko cieplutko - rewelka!! Nadrobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Mam nadzieję że w końcu wyjdziemy chociaż u nas prognozy malo sympatyczne co prawda ciepło ale z bardzo obfitymi przelotnymi opadami Jutro zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Będzie DOBRZE- NAWET BARDZO !! pzdrowionka i powodzonka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dzięki Alfreda nie ma innego wyjścia kiedys w końcu wyjdziemy z tej ziemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Mam nadzieję że w końcu wyjdziemy chociaż u nas prognozy malo sympatyczne co prawda ciepło ale z bardzo obfitymi przelotnymi opadami Jutro zobaczymy jak będzie przelotne deszcze i burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Mam nadzieję że w końcu wyjdziemy chociaż u nas prognozy malo sympatyczne co prawda ciepło ale z bardzo obfitymi przelotnymi opadami Jutro zobaczymy jak będzie przelotne deszcze i burze Ciiiiiii... jamles... ciiiiii... Lato idzie... Gorąc! Nawet jakby miało chwilkę pokropić - co oczywiście się nie przydarzy - to by było miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Mam nadzieję że w końcu zrobimy stan zero i wyjdziemy z tej ziemi wyjdziecie, wyjdziecie. Przecież nie może tak ciągle lać. Bilans musi wyjść na zero - znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Aga, zacząłem czytać Twój dziennik.. Mam pytanie: Kto robił Ci kosztorys? Bo ja nie mam kosztorysu i tak na prawdę nie wiem do końca ile może kosztować mój dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 No to przeczytałem cały Twój dziennik. Gratuluję postępów. I ciut Ci zazdroszczę, że ja mam tak daleko do fundamentów... Ale ponoć tak jest. Życzę udanego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Kze kosztorys robilismy sami, zorientowaliśmy się w cenach materiałów, robocizny i zrobiliśmy kosztorys. Potem podbiła nam to miła pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.06.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Aga nie ma to jak babska ciekawość i intuicja Co to by bylo gdybys nie pomyślala sprawdzić co z tym kablem ` No ale w hurtowni to macie znajomości niekiepskie chyba No i co z tymi fundamentami wszystko wzgodnie z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Aga jakie nowinki???Pogoda u nas cudna, chyba u Ciebie też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Aga gratuluję czujności z kablem Mam pytanko odnośnie ocieplenia fundamentów. Powiedz mi czy przed kładzeniem styropianu smaruje się scianę dysperbitem czy po prostu styropian na ścianę i po położeniu dopiero dysperbit na styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts