Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Monka najpierw dysperbit potem styropian na klej na to siatka potem mebrama :)

Dobrze mieć babską ciekawośc :)

Na temat pogody zaraz napisze w dzienniku :-?

Andrzejka w hurtowni nie mamy żadnych znajomości -mój mąz ma takie gadane ( dodam tylko że pracują tam kobiety ) już się smiałam że musze tam zajechać ale ekipa radzi żebym to zrobiła dopiero po zakupie wszystkich artykułów elektycznych :wink: :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aga może rzeczywiście z tą twoją wizytą w hurtowni poczekaj aż kupicie wszystko czego ewentualnie będziecie potrzebować :wink: :lol: :lol:

Kurcze to twój mąż nieźle musi mieć gadane jak mu kobitki tak superancko wszystko sprzedają :p :p :p

Co do fundamantów to rzeczywiście trochę dziwnie wyszlo no ale najważniejse, ze w porę bląd dostrzeżony :roll: :roll:

Nawet wolę nie myśleć co by bylo gdybyście zobaczyli w trakcie budowy ścian :roll: :roll: :roll: No ale to chyba przy tak wnikliwej kontroli Pani inwestorki nie przeszloby na dluższą metę :roll: :roll: :wink: :p :p

Sloneczka dużo życzę 8)

Andrzejka bardziej niż fundament martwi mnie woada tutaj zbili by przy samym wjeździe i było by dobrze i tak się zastanawiam czy jeszcze trochę nie będą musieli zbijać, ale o tym musze pogadać z mistrzem na żywo :wink: :)

Dzisiaj trwa wielkie wypompowywanie wody - więcej napiszę wieczorem :-?

Kroyena wierzę że będzie gut tylko trochę jużmnei ta woda zmęczyła 8)

A gut jest koleżanki AgnesK :)

Aga,

biedni jesteście z tą wodą :cry: :cry: :cry:

Niby upały, a wystarczy jedna burza i wszystko od początku. Nie dziwię się, że masz dość.

Może wreszcie skończą się te opady i zasypiesz.

Życzę Ci tego z całego serca.

Trzymaj się!!!!

A ja trzymam kciuki, żeby wreszcie u Ciebie przestało lać.

Dzieki wszystkim za miłe słowa :)

Myślę pozytywnie i mam nadzieje że do pniedziałku nie będzie padać i uda nam się to zasypać :)

Jak zalejemy chudziak i zasypiemy fundamenty z zewnątrz to będziemy mieli już spokój i deszcz nie będzie taki straszny, co najwyżej spowolni prace.