Aga J.G 15.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Monka najpierw dysperbit potem styropian na klej na to siatka potem mebrama Dobrze mieć babską ciekawośc Na temat pogody zaraz napisze w dzienniku Andrzejka w hurtowni nie mamy żadnych znajomości -mój mąz ma takie gadane ( dodam tylko że pracują tam kobiety ) już się smiałam że musze tam zajechać ale ekipa radzi żebym to zrobiła dopiero po zakupie wszystkich artykułów elektycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Nie chcę Cię smucić, ale w Oławie(pod Wrocławiem) leje już od kilku godzin..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 U nas już przestało ale co z tego woda juz jest i znowu jutro będziemy się z nią zmagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Aga fajne masz fundamenty! Życzymy Wam duuużo słoneczka na najbliższe dni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dzieki Joasiu teraz potrzeba nam tylko słoneczka, bo już wszyscy mamy dośc tej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Aga może rzeczywiście z tą twoją wizytą w hurtowni poczekaj aż kupicie wszystko czego ewentualnie będziecie potrzebować Kurcze to twój mąż nieźle musi mieć gadane jak mu kobitki tak superancko wszystko sprzedają Co do fundamantów to rzeczywiście trochę dziwnie wyszlo no ale najważniejse, ze w porę bląd dostrzeżony Nawet wolę nie myśleć co by bylo gdybyście zobaczyli w trakcie budowy ścian No ale to chyba przy tak wnikliwej kontroli Pani inwestorki nie przeszloby na dluższą metę Sloneczka dużo życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Aga myśl pozytywnie, będzie gut (to "gut" to nie moje )(ozcywiście ). Oczywiście . Ps. To oczywiście to już moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Andrzejka bardziej niż fundament martwi mnie woada tutaj zbili by przy samym wjeździe i było by dobrze i tak się zastanawiam czy jeszcze trochę nie będą musieli zbijać, ale o tym musze pogadać z mistrzem na żywo Dzisiaj trwa wielkie wypompowywanie wody - więcej napiszę wieczorem Kroyena wierzę że będzie gut tylko trochę jużmnei ta woda zmęczyła A gut jest koleżanki AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Masz się bidulka z tą wodą I pomyśleć ze niektórym jej brakuje Ale przeciez wszystko ma swój koniec więc może i woda przestanie was tak chojnie nawiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.06.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Andrzejka mam nadzieję prognozy są dobre mam nadzieje że w końcu zasypiemy i będzie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 jutro nie będzie padać powiedzieli w TVP1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.06.2005 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Aga, biedni jesteście z tą wodą Niby upały, a wystarczy jedna burza i wszystko od początku. Nie dziwię się, że masz dość. Może wreszcie skończą się te opady i zasypiesz. Życzę Ci tego z całego serca. Trzymaj się!!!! A ja trzymam kciuki, żeby wreszcie u Ciebie przestało lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Aga, naprawdę Ci współczuję z tą wodą U mnie od czasu do czasu popada, i generalnie nie jest to problemem, ale na Ciebie to się deszcze uwzięły... Aby do dachu, potem już może padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Dzieki wszystkim za miłe słowa Myślę pozytywnie i mam nadzieje że do pniedziałku nie będzie padać i uda nam się to zasypać Jak zalejemy chudziak i zasypiemy fundamenty z zewnątrz to będziemy mieli już spokój i deszcz nie będzie taki straszny, co najwyżej spowolni prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 U nas też deszcz pada a miało się zacząć murowanie ścianek fundamentowych Mam nadzieję że ten deszcz niedługo ustąpi i wystrzelicie ze ścianami. W każdym razie trzymam kciuki ps. dzięki za info o ociepleniu fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Monka co do fundamentów to ten styropiam bedzi ejeszcze raz zasmarowany dysterbitem i na to dopiero pójdzie folia kubełkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 No to jednak kierownik budowy dobrze mówił a ja niewierna musiałam to potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Monka tak to już jest Ostatnio zapomniałam napisac o tym dysterbicie, ale wczoraj nasz mistrz przypomniał bo trzeba dokupic jeszcze jedno wiadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 To ile wiader w sumie wam pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jak się nie myle to 6 wiader po 30 kg. Mój mąz pamieta lepiej to jak będzie inaczej to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts