andrzejka 30.06.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No i Slawek też nie napisal Ale skoro Aga mówi że rosną to dobrze niech rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pokażcie jak rosną...zdjęcia pokżzcie..Ciekawość doskwiera... A nie mówiłam że pogoda będzie raczej ładna z tendencją do PIĘKNEJ : Zawsze jak pracuję to tak jest!! Jak tylko trochę wolnego to deszczz z pierunami , wichurami itp. W górę mury i seca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 U mnie też są przestoje z różnych powodów. Najczęściej transport nie przyjeżdża na czas. Postanowiłam się nie denerwować. Przecież mam gdzie mieszkać! W tym roku ma być stan surowy i będzie! Zatem, życzę dobrej pogody! Ostatnio przejeżdżałam przez Jelenią Górę, gdy odwoziliśmy dzieci na obóz do Jablońca. Piękne macie tam widoki ...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No nareszcie ktoś się odwezwal A wam biednym żuczkom zawsze pod górke Jak nie woda to braki matreialów Ale dacie radę Aguś Pamiętamy, pamiętamy i życzenia ci skladamy Ale jutro też będą Ale ja już dziś bo jutro dopiero po pracy a to trochę późnowato i wstyd z życzeniami pod wieczór przychodzić Aga życzę domku pięknego, W budowie taniego, Córeczek wspanialych zięciów doskonalych-(wiem że to jeszcze ho, ho ale czas szybko leci ) Męża wyrozumialego i życia cudownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 U mnie też są przestoje z różnych powodów. Najczęściej transport nie przyjeżdża na czas. Postanowiłam się nie denerwować. Przecież mam gdzie mieszkać! W tym roku ma być stan surowy i będzie! Zatem, życzę dobrej pogody! Ostatnio przejeżdżałam przez Jelenią Górę, gdy odwoziliśmy dzieci na obóz do Jablońca. Piękne macie tam widoki ...... Pozdrawiam Co takiego wyjątkowego ma się jutro wydarzyć?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 http://www.michas.com.pl/images/torty/P2270004.JPG40 dni bez deszczu, gotowych murów, więźby i dachu oraz mało odchudzonegokonta w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Aga - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, skończenia domku w terminie i tego czego sobie życzysz http://www.quillingbyelaine.com/HB21-Happy-birthday-balloon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Dzieki wszystkim za życzenia Do tych pod górkę zaczynam się przyzwyczajać Przynajmniej mam uczciwą ekipę Niektórzy nie mają tyle szczęscia Zdjęcia będą wieczorem chyba że deszcz nam przeszkodzi bo własnie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Aga, co nowego? Wiem, że sama doglądasz budowlańców, ale na pewno świetnie dajesz sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Sonika jak narazie to nic nowego w piatek zaczęli stawiac ściany działowe i kominy ponieważ nadal nie ma naszych bloczków na ściany zewnętrzne. W sobotę padało, dzisiaj niedziela doglądanie zaczyna sie od jutra Pędzę rano po pracy na budowę, żeby dopilnować transportu a jak nie to będę wydzwaniac do hurtowni Ekipy to raczej nie musze pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ekipy to raczej nie musze pilnować Szczęściara!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Sonika mam nadzieję że tak będzie do końca Przezornie zaglądam codzień na budowę I mam podgląd z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Aga czyli wszystko pod kontrolą Jakiś wyjątkowo sprawny ten inspektor z banku Bez fatygowanie inwestorów zrobil inspekcję i jeszcze bez zastżeżeń To mi się podoba Po co bez potrzeby zawracac ludziom glowę Ale to musi być mile uczucie jak nasze marzenia przybierają materialną formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Andrzejka uczucie bardzo fajne, wszystko przybiera realnych kształtów chociaż ja chyba uwierzę, że to nasz dom jak tam zamieszkam Pan inspektor bardzo miły, wszystko mu się podoba i nie ma żadnych zastrzeżen oby tak dalej Szkoda tylko że znowu pada mogło wytrzymać do stropu a potem mogło by padać, bo znowu robota stanęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ekipy to raczej nie musze pilnować Ale sprawdzaj koniecznie!!!!!! Moja ekipa też mówiła, że o nic nie muszę się martwić, a popełnili błędy.... Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Żaba sparwdzam ich sprawdzam ale jak narazie nie potrzeba jak czegoś nei wiedzą to dzwonią, zresztą decyzje podejmujemy My wszystko nadzoruje mistrza a chłopaki bez jego zgody i dyspozycji nawet palcem nie kiwną Jestem z nich bardzo zadowolona Przy kluczowych decyzjach jestem obecna na budowie, ostatnio był temat otworów okiennych i drzwiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Aga, tak się cieszę, że wreszcie ruszyliście z kopyta. Pogoda wspaniała . Takiej ekipy jak Ty masz, to tylko pozazdrościć!!!! Ale wiesz - Pańskie oko...... Kiedy będa nowe zdjątka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Kiedy będa nowe zdjątka? Właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ekipę teraz tak chwalę tylko troszeczkę jak skończymy pracę pochwalę ją mocno jak zasłuży Zdjęcia mam nadzieję że dzisiaj wieczorem Niestety nasze z kopyta juz przystopowało pada i jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.07.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Patrząc po zdjęciach to pięknie rośną wasze Prymulki Zamienilabym się z tobą na pogodę u mnie skwar a przydaloby sie trochę chlodu od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts