Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

U mnie też są przestoje z różnych powodów. Najczęściej transport nie przyjeżdża na czas. Postanowiłam się nie denerwować. Przecież mam gdzie mieszkać! W tym roku ma być stan surowy i będzie!

Zatem, życzę dobrej pogody! Ostatnio przejeżdżałam przez Jelenią Górę, gdy odwoziliśmy dzieci na obóz do Jablońca. Piękne macie tam widoki :wink:......

Pozdrawiam :D

No nareszcie ktoś się odwezwal :p

A wam biednym żuczkom zawsze pod górke :( Jak nie woda to braki matreialów :(

Ale dacie radę :p

Aguś Pamiętamy, pamiętamy i życzenia ci skladamy :wink:

Ale jutro też będą :p

Ale ja już dziś bo jutro dopiero po pracy a to trochę późnowato i wstyd z życzeniami pod wieczór przychodzić :wink:

Aga

życzę domku pięknego,

W budowie taniego,

Córeczek wspanialych

zięciów doskonalych-(wiem że to jeszcze ho, ho ale czas szybko leci :wink: )

Męża wyrozumialego

i życia cudownego

:wink: :p :wink:

U mnie też są przestoje z różnych powodów. Najczęściej transport nie przyjeżdża na czas. Postanowiłam się nie denerwować. Przecież mam gdzie mieszkać! W tym roku ma być stan surowy i będzie!

Zatem, życzę dobrej pogody! Ostatnio przejeżdżałam przez Jelenią Górę, gdy odwoziliśmy dzieci na obóz do Jablońca. Piękne macie tam widoki :wink:......

Pozdrawiam :D

Co takiego wyjątkowego ma się jutro wydarzyć??????

Sonika jak narazie to nic nowego w piatek zaczęli stawiac ściany działowe i kominy ponieważ nadal nie ma naszych bloczków na ściany zewnętrzne.

W sobotę padało, dzisiaj niedziela doglądanie zaczyna sie od jutra :)

Pędzę rano po pracy na budowę, żeby dopilnować transportu a jak nie to będę wydzwaniac do hurtowni 8)

Ekipy to raczej nie musze pilnować :)

Andrzejka uczucie bardzo fajne, wszystko przybiera realnych kształtów chociaż ja chyba uwierzę, że to nasz dom jak tam zamieszkam 8)

Pan inspektor bardzo miły, wszystko mu się podoba i nie ma żadnych zastrzeżen oby tak dalej :)

Szkoda tylko że znowu pada mogło wytrzymać do stropu a potem mogło by padać, bo znowu robota stanęła :-?

Żaba sparwdzam ich sprawdzam ale jak narazie nie potrzeba jak czegoś nei wiedzą to dzwonią, zresztą decyzje podejmujemy My wszystko nadzoruje mistrza a chłopaki bez jego zgody i dyspozycji nawet palcem nie kiwną :)

Jestem z nich bardzo zadowolona :)

Przy kluczowych decyzjach jestem obecna na budowie, ostatnio był temat otworów okiennych i drzwiowych :)