maksiu 06.07.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 zastanawia mnie zdjęcie opisane jako okna salonu i kuchni.. jakoś tak na moje oko nisko.. tylko trzy bloczki... no chyba ze jeszcze bedziecie to podmurowywac.. a tak ogolnie to jak narazie to poznalem tylko jedno zdjęcie.. to z kominem nad reszta musialem sobie niezle glowe lamac zanim doszedlem co dokladnie na nich jest , ale jeszcze troszke bloczkow i bedzie wszystko widac golym okiem pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 06.07.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Będziemy Wszechmocny dobudowywać. Dzięki za czujność. No masz racje że jeszcze trochę a będzie coś sensownego widać. Poza tym nawalili dziś tych bloczków do środka że ruszyć się nie ma jak. Słońce nieśmiało wychodzi.Aby zostało jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Pogoda znośna, ściany rosną mam nadzieję że już dzisiaj będzie widac gołym okiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Nasze chłopaki będą mieć takie same okienka w garażu - tylko, że ja zmarudziłam i zamiast zwykłych okien wstawiliśmy pustaki szklane. Jutro zrobię fotki to Ci pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 U nas też będą pustaki szklane Ale czekam na Twoje zdjęcia Daliście same białe czy kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Aga, też boję się ile wyniesie nas 2 etap prac (mury, kominy, podciągi). Na szczęście nasz szef ma tyle stempli, ile trzeba(metalowe-rozporowe). Tempo prac u Ciebie dużo szybsze niż u nas Córeczki słodkie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Bardzo się cieszę że ruszyło w górę!!! Domek prezentuje się coraz lepiej!! A te zdjęcie z promieniami słońca w kadrze- REWELACJA !!!! Dom wygląda w tych promieniach BAJECZNIE....I te chmury(?) Jak Wichrowe Wzgórza!!1 Cała jestem w " Zazdrościach" Czekam na dalsze POZYTYWNE I TYLKO POZYTYWNE relacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Domek rośnie w oczach - wreszcie!!! A jakie równiutkie ściany . To zachmurzone zdjęcie - super!!!! Tak się cieszę razem z Wami. Teraz tylko byle był dach i juz mozna dłubać w środku bez względu na pogodę. Kiedy wylewacie strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 U nas też będą pustaki szklane Ale czekam na Twoje zdjęcia Daliście same białe czy kolorowe Chciałam da niebieskie - z grafitem by fajnie pasowało. Ale potem sie okazało, że Miś chce piaskowe kominy i piaskową elewację, więc dobrze, ze zdecydowaliśmy się na białe. Fajny efekt jest od środka. Po wyjściu z samochodu, jak już zjedzie brama, można spokojnie wyjśc z samochodu i przejśc do drzwi - bez zapalania światła. Na razie jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzięki dziewczyny za miłe słowa Tempo prac spadło z powodu deszczu Strop zalejemy jak będzie pogoda gdyby było pieknie mam nadzieję że pod koniec przyszłego tygodnia a jak będzie tak lało to może i za miesiąc Funia bo mój mąz planuje kolorowe ja mam dylemat i sto mysli na sekundę wolałabym białe bo do wszystkiego będzie pasowało, ale jak już pisałam garaż to królestwo mojego męża i do niego należy ostatnie słowo Alfreda efekty zdjęciowe były nie zamirzone bo słaby ze mnie fotograf to po 1 a po drugie robione są kamerą i są dośc słabe jakościowo - sama była zdziwiona efektem, tym bardziej mnie cieszy że jeszcze komuś się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Aga czyli juz masz z czego wyglądać i po czym chodzić we wlasnym domku, Jeszcze jak dojdzie strop i będzie można się pod nim schowac to juz będzie calkiem super Czary mary zamawiam pogodę dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Andrzejka wyglądać już można Dzieki za pogodę, zobaczymy jak będzie Dziasiaj mailam szansę na wszystkie okna a tu ........... Ale cóż widocznie tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.07.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Funia bo mój mąz planuje kolorowe ja mam dylemat i sto mysli na sekundę wolałabym białe bo do wszystkiego będzie pasowało, ale jak już pisałam garaż to królestwo mojego męża i do niego należy ostatnie słowo Kolorowe sa super (tylko 2,3 razy droższe od białych białe od 6 zł, kolorowe od 14 wzwyż). Tylko warto wybrac taki kolor, który będzie pasował np. po zmianie koloru elewacji - tego przecież nie można wykluczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.07.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A ja niestety nie widzę Waszych zdjęć Czy tylko u mnie tak jest??) Aga, Sławek, może byście nas odwiedzili? Koniecznie z cyfrówką.. I nie myślcie, że zapraszamy Was tylko ze względu na tę cyfrówkę Nie mogę się też doczekać żeby zobaczyć postępy prac u Was. Chyba i ja musze Was nawiedzić. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.07.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Wracają do kwestii otworów okiennych - to chyba taka metoda pracy mistrza - lepiej domurować niż wycinać. U nas też tak zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.07.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A ja niestety nie widzę Waszych zdjęć Czy tylko u mnie tak jest??) Aga, Sławek, może byście nas odwiedzili? Koniecznie z cyfrówką.. I nie myślcie, że zapraszamy Was tylko ze względu na tę cyfrówkę Nie mogę się też doczekać żeby zobaczyć postępy prac u Was. Chyba i ja musze Was nawiedzić. Pozdrowienia Aga U mnie widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aga witaj U mnie zdjęcia widać i z tego co wiem to u innych też jest oki My robimy zdjęcia kamerą ale oczywiście możemy Was odwiedzić z kamerą Bardzo chętnie to uczynimy Funia wiem wiem jak jest z cenami luksferów ale mąz chyba nie zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Tobie też gratuluję postępów na budowie. Ściany ślicznie rosną.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Olka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Widać postępy na budowie!! Super!! Może to i dobry pomysł, aby dzieci robiły za schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts