Aga J.G 16.07.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Whisper dzięki za rady Mam nadzieje że w końcu dojdziemy do wprawy, muszę się przyznać że pewne hasła w instrukcji są dla mnie jak nie z tej planety więc musze się troche podszkolić Andrzejka dzięki za miłe słowa imię dla małego już dawno było wybrane Ma na imię Filip ale teraz troszeczkę kiepsko z jego zdrówkiem i pobyt w szpitalu się przedłuży ajak wiesz nie jest to za bardzo miłe więc budową już się nie martwię. Stemple dzisiaj przyjechały Czekamy na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Wczoraj stałam się szczęśliwą posiadaczką Minolty Z3 . Jest zabawa co? Jedziemy dziś na działkę porobić fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.07.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Ja stałam się posiadaczką olympusa C- 765 Zabawka jest niezła szkoda tylko że ze mnei taki laik i starsznie ciężko mi się w tych wszystkich bajerach połapać Mam jednak nadzieje że w końcu dojdę do wparwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.07.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dojdziesz, dojdziesz do wprawy...dłużej trzymaj nieruchomo po "zrobieniu" zdjęcia... Ale poszło do przodu z budową od czasu ja tu byłam ostatnio. ..nic tylko gratulować i trzymać kciuki zadalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.07.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Agacka dzięki za kciuki Mam nadzieję że w końcu dojdę do wparwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.07.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Aga - spokojnie Najważniejsze, że my widzimy postęp, a że lekko poruszony, to nic Dalej mocno kibicuję M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Aga oswoisz przeciwnika szybciej niż ci się wydaje Mój mąż myśli o podobnych kominach. To znaczy ja tak myślę że on myśli bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.07.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Dzieki dzięki oswajam przeciwnika z coraz lepszym skutniek jak narazie więcej zabawy niż zdjęc jako takich Monka co do kominów to My nie mieliśmy takich pomysłów zastanawialiśmy się jak zaaranżować kuchnię i łazienkę z tymi wystającymi kominami i nasz mistrz podsunął taki pomysł, teraz się zastanawiam jak powiesić okap ale tym będziemy się martwić potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.07.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 No właśnie nam też w salonie wystaje komin i zabiera trochę cennego miejsca i ostatnio coą mąż przebąkiwał o takim rozwiązanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Rozwiązanie jest dobre potem pomyślę nad aranżacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ja stałam się posiadaczką olympusa C- 765 Zabawka jest niezła szkoda tylko że ze mnei taki laik i starsznie ciężko mi się w tych wszystkich bajerach połapać Mam jednak nadzieje że w końcu dojdę do wparwy Witam w klubie!!!! Jak już go rozpracujesz, to będe się do Ciebie zwracać po podpowiedzi. Ja do tej pory nie wiem jak się robi zdjęcia w dużej rozdzielczości, bo podobno te które robiłam do tej pory są w małej. Jak się o tym przekonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.07.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Cieszę się że postępy w budowie..."Postępują"... Trzymam kciukasy za pogodę, ekipę, postępy, efekty...... Wydaje mi się że jak raz ruszysz TĄ maszyną, to trudno zatrzymać...Chyba że stacja końcowa na horyzoncie... Czyli przeprowadzka w pobliżu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Sonika jak robisz zdjęcia to jest tam opis jaka jest rozdzielczośc widac również po ilości zdjęc mieszczących się na karcie czym większa rozdzielczość tym mniej zdjęc wchodzi - to tyle moich obserwacji Ja mam teraz inny problem może ktoś z użytkowników mi coś podpowie Problem jest następujący - jak poustwaim sobie rozdzielczośc ISO itp. rzeczy to aparat robi mi takie zdjęcia ale jak go wyłącze to wraca do poprzednich ustawień ( wydaje mi się że takich początkowych ) czy Wy też tak macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 18.07.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam własnie budujących oraz wszytkich fanów i sympatów budowy Agi i Sławka JG. Tak się składa,że również jestem z Jeleniej Góry i przymierzam się do budowy własnej chałupy. Tzn. chciałabym, ale nie wiem czy dam radę z tą ogromną ilością wyborów i decyzji do podjęcia. Czytam, czytam Aga Twój dziennik (również AgnesK) i widzę, że bardzo bardzo chwalicie Mistrza i jego ekipę. I tu wielka prośba o kontakt do Mistrza na priv. Będę zobowiązana. Życzę powodzenia i trzymam kciuki. PS.Wasz Domek był pierwszym naszym faworytem, ale zdecydowaliśmy się na trochę większy tj. Konwalie, również z Archonu. Pozdrawiam, Kafelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witaj Bardzo miło widzieć kogos z naszego regionu Namiary na mistrza wyslę na priva A gdzie chcecie budować, macie już działkę, napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 18.07.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Aga, wielkie dzięki. Działkę mamy w Dziwiszowie, również mamy pozwolenie na budowę. Decyzja o budowie została przez nas podjęta bardzo spontanicznie przed zmianą przepisów o działkach tzw. siedliskowych. Tak więc pomyśleliśmy sobie: cóż zbudujemy albo i nie, pozwolenie dobrze posiadać, w ostateczności sprzedamy działkę z pozwoleniem . A teraz męża wysłali do pracy 200 km. od JG i trochę się męczymy, co dalej? Pozdrawiam, Kafelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Kafelka a ta praca męża to tak na stałe, czy okresowo jak wiesz Agnes też budowała z weekendowym mężem i dała radę To mamy działki w tej samej gimnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 19.07.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Aga, wysłałam Ci e-maila. Mam nadzieję, że dotrze. Tak, tak, działki mamy w tej samej gminie, może kiedyś i domy? Pozdrawiam, Kafelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dotarł już odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wiesz jak bym chciała, żeby u mnie robili strop!! Nawet wolno, ale niech ROBIĄ!!! Życzę udanego urlopu budowlanego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts