kafelka 20.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Aga, na stronie Archonu pojawiła się informacja, że do projektów większości domów dodają GRATIS projekty ogrzewania kominkowego DGP oraz wentylacji mechanicznej. Nie robią też problemu z przesłaniem dokumentacji do osób, które projekt już zakupiły wcześniej. Myślę, że warto skorzystać . Pozdrawiam, Kafelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wiaj Kafelka. Budujcie, budujcie, bedzie gut. Aga, ja widząc od poniedzałku ekipę u sąsiadki (wylewki robili, teraz będzie dłuuuga przerwa ), to sobie myślałam: Jezusie, przeca oni mieli u Agi strop układać... Ale widzę, że przedstawiciel ekipy był - uff Jutro będą u Was w komplecie. Wylewki skończone, u nas dzisiaj mistrz nawet ową cholerną pianke poprawił. Ona chodza jak ta lala Miłego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 I to jest właśnie fajne. Jak tu ostatnio zaglądałam, to stan zero się zaczynał a teraz dom prawie gotowy! O jakich przestojach Ty mówisz Aga? Z mojej perspektywy idzie to bardzo szybko. Pięknie wygląda. I dzieci masz śliczne. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Trzymam kciuki za strophttp://www.olkalybowa.republika.pl/images%5B7%5D.jpg i udanego urlopiku życzę http://www.olkalybowa.republika.pl/garfild/28%5B1%5D.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 20.07.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Wiaj Kafelka. Budujcie, budujcie, bedzie gut. Witaj Agnes, miło Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.07.2005 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aga, ja też trzymam kciukasy za strop i za tę pogodę, coby wreszcie przestało lać - u nas leje z przerwami od m/w tygodnia. I oczywiście miłego urlopu, wypoczywaj i nabieraj sił do dalszych prac budowlanych!!!!! A jak tam zmagania z aparatem? Rozgryzłaś już drania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Zaba wiem wiem że u Ciebie przestój a ja narzekam, ale ja z tych niecierpliwych Kafelka dzięki za info ale mi to nie potrzebne DPG nie będziemy robić i wentylacji mechanicznej też nie Aga z ekipą wszystko pod kontrolą Jagna wiem ze jak sie patrzy z boku to wszystko wygląda inaczej Cóż dla mnie wlecze się niemiłośernie Szczególnie jak patrzę na budowy które zaczynały równo lub prawie równo z nami Olka Dzięki te kciuki bardzo się przydadzą A urlop zapowiada się bardzo ciekawie ale o szczegółach później i z budową ma to mało wspólnego Sonika Dzięki za kciuki Aparat już prawie prawie, nawet zrobiłam zdjęcia z balkonu mężowi i córce jak bylo na rowerku tak z około 500 m efekt zadowalający Ma jeszcze chyba trochę tajemnic ale coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.07.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aga widzę że doczekałaś się stropu fajnie to wygląda i jakie fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No i niedługo bedzie już sufit I deszcz ci nie będzie groźny Zdjęcie jak na mój gust coraz bardziej profesjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.07.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aga, masz bardzo fajny ażurowy sufit! Jakby się uprzeć to możesz to tak zostawić - wygląda super Nikt takiego nie ma! Co prawda tracisz poddasze, ale ten sufit! Tylko sobie wyobraź - całe mieszkanie w przetartym betonie i chromie, takie mocno nowoczesne, i te belki od Terivy tworzące delikatną konstrukcję nad głowami w salonie! No to co? Robisz ten sufit czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aga, czy już pisałam, że umieram z zazdrości na widok tego stropu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aga, masz bardzo fajny ażurowy sufit! Jakby się uprzeć to możesz to tak zostawić - wygląda super Nikt takiego nie ma! Co prawda tracisz poddasze, ale ten sufit! Tylko sobie wyobraź - całe mieszkanie w przetartym betonie i chromie, takie mocno nowoczesne, i te belki od Terivy tworzące delikatną konstrukcję nad głowami w salonie! No to co? Robisz ten sufit czy nie? Sufit bardzo mi się podoba tylko moje dziewczyny raczej na ten pomysł nie przystaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Aga, czy już pisałam, że umieram z zazdrości na widok tego stropu.... Nie umieraj nie umieraj bo swojego nie zobaczysz Jeśli prognozy się spełnią to możesz mnie dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dziewczyny dzięki za pochwałę moich zdjęć Były robione w pośpiechu z powodu deszczu Tym bardziej się cieszę że zdjęcia się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Powiedz im o huśtawkach które można o tych belek przyczepić... A spać przecież mogą w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Powiedz im o huśtawkach które można o tych belek przyczepić... A spać przecież mogą w kuchni Widać że nie znasz moich dziewczyn Za stare na takie kity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ....a do górnego pręta można przywiązać baloniki PS. Rzeczywiście jesteś niecierpliwa, my budujemy już piąty rok i dopiero w sierpniu przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Jamles podziwiam, nie mam tyle cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.07.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Aga ale macie fajowskiego pieska. Śliczny. A jak ładnie leży My też przymierzamy się ale do wilka. Tylko musimy zamknąć działkę ogrodzeniem na gotowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Nurni bardzo fajny tylko czasu mam jakby mniej i czuję się jakby mi kolejne dziecko w domu przybyło Naszemu ogordzenie nie potrzebne to arystokrata i zyje w domu, jak narazie w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts