jamles 28.07.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Jak fajnie! Teraz ino ciekawe, czy wygram konkurs... No więc mój typ na "gylendera" brzmi (zdjęć nie oglądałam dzięki mojemu fantastycznemu łączu ) : okolica, teren. I co, wygrałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.07.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 No nie! Przecież chyba nie chodziło Ci o poręcz, balustradę tudzież jakiś szpaler drzew?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 No nie! Przecież chyba nie chodziło Ci o poręcz, balustradę tudzież jakiś szpaler drzew?? BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisz jakie były lody http://domwprymulkach.photosite.com/~photos/tn/126_348.ts1122485544000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.07.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 A ja sądziłam, że Aga powklejała jakieś zdjęcia z widoczkami, dlatego zignorowałam owe "r" na końcu. O lodach poiformuję. A gylender faktycznie fajny, trepki też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 A gylender faktycznie fajny, trepki też niczego sobie. wyglądają dosyć stromo, ale to zapewne "skrót kamery"........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Gratuluję postępów na budowie. Ale masz fajnie, że wraz z zamieszkaniem w nowym domu nie musisz przyzwyczajać się do nowego otoczenia, nie będzie kłopotów z przepisywaniem dzieci do innych szkół,będziesz mogła odwiedzać te same sklepy i fryzjera , super. P.S. Ale Abi ma wielkie łapy , cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Poręcz piękna taka nowatorska Aga dzięki za rozwiązanei zagadki wygrałaś konkurs zapraszam na lody Olka bo to będzie bardzo duży pies Jeśli chodzi o miejsce to był to największy argument zakupu tej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aga Dawno nie czytałam, a tu taaaakie postępy! Z całego serca gratuluję i trzymam kciuki za dalsze prace. Abi powalający!!!!!! Cudny!!!!! Przepiękny!!!! Ech... Śliczności! Potargaj go za uszkiem ode mnie, proooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Dzięki Aniu Potargam oczywiście A Ty potargaj swój zwierzyniec Postępy są jak dla mnie jak zawsze za wolno ale najważniejsze że idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Za wolno? Dziewczyno, przecież zaraz będziesz strop zalewać Myśl pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Myślę myślę - ale co począc jak we mnie taka dusza niecierpliwa Wszystko bym chciała na już teraz i zaraz Syndrom rozpieszczonej jedynaczki - chociaż i tak budowa nauczyłam mnie wiele cierpliowści, bo chociaż mówię że za wolno to nerwy mnie nei ponoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Myślę myślę - ale co począc jak we mnie taka dusza niecierpliwa Wszystko bym chciała na już teraz i zaraz Syndrom rozpieszczonej jedynaczki - chociaż i tak budowa nauczyłam mnie wiele cierpliowści, bo chociaż mówię że za wolno to nerwy mnie nei ponoszą No dobra. Przyznam się. Ja mam tak samo. Też syndrom rozpuszczonego jedynaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Myślę myślę - ale co począc jak we mnie taka dusza niecierpliwa Wszystko bym chciała na już teraz i zaraz Syndrom rozpieszczonej jedynaczki - chociaż i tak budowa nauczyłam mnie wiele cierpliowści, bo chociaż mówię że za wolno to nerwy mnie nei ponoszą No dobra. Przyznam się. Ja mam tak samo. Też syndrom rozpuszczonego jedynaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aga, strop taki jak u mnie! Tylko, że U ciebie zalewanie we wtorek, a u mnie....sama wiesz.. Musisz być cierpliwa, bo czeka Cię dłuższa przerwa ..... Dasz radę?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aga! Swietnie Ci idzie ta budowa! Ale piesek powiem Ci po cichu, bo dzieci śpią, jest piękny... Nie spędź tylko całego urlopu na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aga, strop taki jak u mnie! Tylko, że U ciebie zalewanie we wtorek, a u mnie....sama wiesz.. Musisz być cierpliwa, bo czeka Cię dłuższa przerwa ..... Dasz radę?????? Zabciu nasz mistrz żadnej dłuższej przerwy nei przewiduej 2 - 3 dni i lecą z robotą dalej Joasiu co do psa to tak jak już wcześniej pisałam spełnienie marzeń Sławak i reszty rodziny, więc zgadzam się bez mrugnięcia oka że jest śliczny Cały urlop nie jest na budowie ale ogolnie budowalno - psiejski Nowe doznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aga, strop taki jak u mnie! Tylko, że U ciebie zalewanie we wtorek, a u mnie....sama wiesz.. Musisz być cierpliwa, bo czeka Cię dłuższa przerwa ..... Dasz radę?????? Zabciu nasz mistrz żadnej dłuższej przerwy nei przewiduej 2 - 3 dni i lecą z robotą dalej Naprawdę! Czytałam, że zalany strop powinien wysychać min. 2 tygodnie, a pełną wytrzymałość osiąga po 28 dniach ( wtedy można stawiać palety z bloczkami...przeczytałam to dzisiaj w Muratorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 To jak to tak? Będą murować na takim niemowlęcym stropie? Czy ja czegoś nie rozumiem...?Ja nie jestem jedynaczką, a deprecha mnie ogarnia jak widzę kiedy wszystko stoi i nic....U Ciebie to galopem idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ale nasza ekipa będzie sobie bloczki donosić Jak tylko będzie można chodzić po stropie to biorą się ostro do dalszej parcy Obiecują stan surowy otwarty na koniec sierpnia - zobaczymy jak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 To jak to tak? Będą murować na takim niemowlęcym stropie? Czy ja czegoś nie rozumiem...? Ja nie jestem jedynaczką, a deprecha mnie ogarnia jak widzę kiedy wszystko stoi i nic....U Ciebie to galopem idzie. Jagna dla jednych galop dla innych tempo żółwia Jak pisałam ja jestem w gorącej wodzie kąpana - jak to mówi mój mąz. Najchętniej bym tupała jak mała dziewczynka i czasami tupię Dobrze że mój kochany mężus to wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts