andrzejka 02.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Odbiór stropu przed zalaniem dokonany jak mniemam Postawa raczej pozytywna A ten piesio bez obrazy jakby od zawsze z wami był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Aguś - oj dawno mnie nie było na forum a tu taka niespodzianka Macie piesa - cuuuuuuuuuuuuuudny jest Jak sobie maluch radzi? A chałupka pięknie rośnie I masz już schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 02.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Mi też się psina BARDZOOO podoba Będzie miał gdzie , w niedalekiej przyszłości buszować...Bo to napewno piesek pokojowo- kanapowy!!!Domek rośnie , więc bedzie miała psina pole do popisu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dzięki dziewczyny Co do psiurka to rzeczywiście ogólny szał w rodzinie a Abi jest fantastyczny Nie wiem jak mogliśmy żyć bez niego Jeśli chodzi o budowę to oczywiście strop odebrany a jutro wielkie zalewanie Na kanpy pieskowi nie wolno bo potem My nie będziemy mieli gdzie siedzieć Ale pies jest oczywiście pokojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 trzymamy kciuki za zalewanie!!! Choć też ciekawy jest taki sufit! No a schody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jutro będzie świerzutka relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Aga, rodzinkę masz słodką! Widzę, że oszaleliście na punkcie pieska i wcale Wam się nie dziwię! Ja też jestem miłośniczką zwierząt i zaraziłam tym moich synów. Dokarmiają bezdomne kotki. A wczoraj przynieśli mi do mieszkania chorego malutkiego kotka, prawdopodobnie odtrąconego od matki. Jak on potrzebował miłosci! nie chciał sie ode mnie oderwać...Weterynarz dał mu zastrzyk, dostał jeść i mam nadzieję, że przezyje.. Czekam na relację z zalewania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja też zawsze mialam zwierzęta jak urodziły się dziewczyny i wyprowadziliśmy się do mieszkania jakoś tak nie było czasu ( chociaz był chomik ). A teraz jesteśmy bardzo szczęśliwi Mój mąz miała złe doświadczenia zwierzęce wychował sie na wsi i tam jakoś psy były zawsze mało przyjazne nawet te które mieli na podwórku więc prze długi okres mial opory, ale w końcu wybrał rasę i jest, Sławek oszalał na punkcie psa i dobrze bo w nowym domu dziewczyny chcą przemycic jeszcze kota Relacja z zalewania będzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.08.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Relacja z zalewania będzie wieczorem No to czekamy do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 podglądałem jak klawiaturowałaś moim zdaniem najpierw zamknąć, potem instalacje, tynki, wylewki.........a jakie mają być okna ta kolejność to przy PCV, bo jak drewniane to najpierw tynki, bo wilgoć może im zaszkodzić i potem transplantacja a to drogi zabieg. Ocieplenie poddasza napewno na końcu, bo znów ta wilgoć dla wełny i gk jest szkodliwa. PS. Będziecie grali w golfa na stropie ........te tyczki jakby pokazywały gdzie jest dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.08.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Pięknie zalane!! Gratuluję! Także deszczu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Gratuluję pięknie zalanego stropu! Możesz napisać ile kosztowały Cię materiały na strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jamles okna oczywiście PCV mi też ta kolejnośc podoba się najbardziej Taka była moja 1 opcja a potem Sławek i mistrz zaczeli mieszać i w głowie i już zgłupiałam Dzieki za odpoweidź W golfa to nie ale mamy pomysł żeby zostawic sobie taki piekny taras Joasiu dzięki Zabciu z wyliczeniem to do mojego męża jak zwykle Mam nadzieję ze się zmobilizuje i napisze ile nas to wyniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 najpierw alarm coby.................tfuu,thuu jakaś "niewidzialna ręka" nie skontrolowała postępu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Piękny strop a widoki z takiego tarasu też byłyby niczego sobie Cudna ta wasza okolica A schody też przy okazki zalewaliście Jak to wygladało Czy każdy schodek po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 03.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Moje ogromne gratulacje z okazji zamknięcia kolejnego etapu!!!! To miłe ze strony aury że wreszcie jest przychylna Widoki z pięterka fascynujące......Naprawdę serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego....A piesek i tak będzie kanapowy hi..hi...Jak nie za zgodą właścicieli to podczas ich nieobecności ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 najpierw alarm coby.................tfuu,thuu jakaś "niewidzialna ręka" nie skontrolowała postępu prac U nas tfu tfu brak "niewidzialnych rąk" na całe szczęscie i oby tak zostało na zawsze Nawet dzisiaj nasza ekipa się dziwiła, że tak spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Gratulacje ogromne z okazji stropu Trochę żal tego ażurowego sufitu, ale niech i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Taki był piekny amerykanski ale teraz mamy piekny taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 03.08.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A schody też przy okazki zalewaliście Jak to wygladało Czy każdy schodek po kolei Ano razem. Beton był podawany z ogromnej pompy co z 15 metrów wysokości ma, więc nie było problemu.Każdziutki z osobna zaszalowany to i zalany. A potem pieknie wibrowany i wygładzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts