Whisper 03.08.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ooooo... moja droga, o takim tarasie to Prezes może tylko pomarzyć... Wystawiaj tak jakiś stoliczek, ustaw fotele w stronę gór i można odpoczywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 03.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 No trzebaby jakięs barierki ciachnąc coby nie pospadać w czasie grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.08.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zakaz spożywania napojów alkoholowych trzeba na pięterku wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 A co to za grill bez alkoholu Takim taras możemy nacieszyć się do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.08.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Śliczniusi strop, śliczne dziecię i piesek nie odbiegający urodą od pozostałych Fajnie jest mieć dziecię, fajnie jest mieć psa i fajnie jest mieć gotowy strop . Kolejny- milowy- krok do przodu Gratulacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Śliczniusi strop, śliczne dziecię i piesek nie odbiegający urodą od pozostałych Fajnie jest mieć dziecię, fajnie jest mieć psa i fajnie jest mieć gotowy strop . Kolejny- milowy- krok do przodu Gratulacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Faktycznie strop pięknie wygląda Spacery kończą się na działce No cóż serce nie sługa i prowadzi tam gdzie trzeba Pewnie i piesio tez pokochał budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Aga, gratulacje! Zdjęć znowu nie widzę, więc to pewnie znak, że czas ponownie wybrać się na kontrolę. Jeśli chodzi o kolejność działań bojowych po ścianach działowych, to sprawa ma się następująco: - elektryka (okna przed, po elektryce, jak chcecie – zależy czy się boicie o kabelki czy nie, no i kwesta czy są to okna drewniane czy pcv; jesli drewniane, to lepiej po tynkach) - instalacje: wodna, gazowa, odkurzacz centralny, gdp - tynki - malowanie - podłogi Chyba wszystko? Aaaaaaaaaa, potem oczywiście PRZEPROWADZKA Pozdrowienia serdeczne Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Oj Andrzejka żebyś wiedziała Ja już dochodzimy to porostu z ułożonego psa idącego przy nodze robi się szaleniec, który ciągnie do domu,że ciężko go utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Aga zapraszamy gorąco Plan powolutku klaruje sie w głowie Okna oczywiście PCV O kabelki ja się boję Sławek nie bardzo Zobaczymy jak zwykle Trochę czasu jeszcze mamy Kornelia już się przeprowadza - bo przecież to dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Aaaaaaaaaa, potem oczywiście PRZEPROWADZKA I to mi się najbardziej podoba Ja już dochodzimy to porostu z ułożonego psa idącego przy nodze robi się szaleniec, który ciągnie do domu,że ciężko go utrzymać No tak zwierzątka są bezpośrednie i nie kryją swoich emocji Tak samo dzieci co czuje to mówi, gdzie ciągnie tam idzie a dorośli to już wyrachowani i z blokadami ale wy widzę pasujecie wszyscy do siebie wzajemnie I miejsce też chyba żeście dopasowali sobie idealnie I tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Andrzejka miejsce jest SUPER Pasujemy mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Aga, gratulacje! Chyba wszystko? Aaaaaaaaaa, potem oczywiście PRZEPROWADZKA Aga a oblewanie parapetów to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Aga, gratulacje! Chyba wszystko? Aaaaaaaaaa, potem oczywiście PRZEPROWADZKA Aga a oblewanie parapetów to kiedy? Jak to kiedy po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 06.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 AgaJ.G. jako zaprzysięgła psiara, czekam na dziennik z życia szczeniaka, w kąciku DOGA NIEM. (żeby tu zanadto nie przynudzać).pozdrawiam.ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Ara, jak widzisz tutaj też wszyscy zachwycają sie naszym nowym członkiem rodziny Jak narazie czas nam schodzi na wychowywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 06.08.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 i co pojętny uczeń z niego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Bardzo chociaż sprawdza na ile może sobie pozwolić I czasami trzeba powtarzać po kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Aga, zapomniałam dodać, że u nas ocieplenie poddasza i regipsy (tylko na skosach) były przed tynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Aga, zapomniałam dodać, że u nas ocieplenie poddasza i regipsy (tylko na skosach) były przed tynkami. Wiem wiem ale ja tą robotę zostawię chyba na sam koniec, czyli po wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts