Whisper 06.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Aga, zapomniałam dodać, że u nas ocieplenie poddasza i regipsy (tylko na skosach) były przed tynkami. Wiem wiem ale ja tą robotę zostawię chyba na sam koniec, czyli po wylewkach Aga, czy to znaczy, że po wylewkach to już jest SAM KONIEC??? Pocieszyłaś mnie prawdę powiedziawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Aga, zapomniałam dodać, że u nas ocieplenie poddasza i regipsy (tylko na skosach) były przed tynkami. Wiem wiem ale ja tą robotę zostawię chyba na sam koniec, czyli po wylewkach Aga, czy to znaczy, że po wylewkach to już jest SAM KONIEC??? Pocieszyłaś mnie prawdę powiedziawszy. Też bym chciała żeby po wylewkach był koniec a to będzie raczej początek następnego etapu, czyli wykończeniówka Po wylewkach pójdzie u nas ocieplenie poddasza i regisy, a potem kafle malowanko biały montaż itp.... A potem PRZEPROWADZKA Czyli jeszcze długa droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 początek następnego etapu, czyli wykończeniówka Po wylewkach pójdzie u nas ocieplenie poddasza i regisy, a potem kafle malowanko biały montaż itp.... A potem PRZEPROWADZKA Czyli jeszcze długa droga i najdroższa niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 początek następnego etapu, czyli wykończeniówka Po wylewkach pójdzie u nas ocieplenie poddasza i regisy, a potem kafle malowanko biały montaż itp.... A potem PRZEPROWADZKA Czyli jeszcze długa droga i najdroższa niestety O tym cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 początek następnego etapu, czyli wykończeniówka Po wylewkach pójdzie u nas ocieplenie poddasza i regisy, a potem kafle malowanko biały montaż itp.... A potem PRZEPROWADZKA Czyli jeszcze długa droga i najdroższa niestety O tym cicho sza O tym cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Przyznam się bez bicia, że największy zachwyt wzbudza we mnie pan Abraham...Ale nie jestem tu oryginalna. Cudny jest i tyle. Co do domku - strop wygląda imponująco, a jeszcze jak te widoczki można pooglądać z góry....Łał! Wykończeniówka wcale nie jest droga. Nic nie jest drogie. Domy się same budują, my tylko mamy się PRZEPROWADZAĆ I CIESZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jagna dzieki w imieniu Abrahama Wykończeniówka wcale nie jest droga. Nic nie jest drogie. Domy się same budują, my tylko mamy się PRZEPROWADZAĆ I CIESZYĆ I tych słów Jagny będziemy się trzymać Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.08.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Ponad 8000 napisanych postów, a na budowie dopiero strop? No dobra - koniec żartów. Strop wygląda fajnie, a schody jeszcze lepiej. POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Inzynierze drogi dzięki za slowa uznania dla mojego stropu i schodów Co do postow to taka ze mnie gaduła Zresztą jestem na Forum dłużej niż trwa sama budowa Jutro ruszamy dalej Jak pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Po wylewkach pójdzie u nas ocieplenie poddasza i regisy, Według naszego kierownika przed ociepleniem poddasza warto sprawdzić wilgotność wieźby dachowej. Jak będzie zbyt mokra może pojawić sie grzyb czy inne paskudztwo . Pozdrawiam. P.S. Postępy u Ciebie, aż miło patrzeć. Domek zamykałabym jak najpóźniej się da, niech się wietrzy i wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Olka dzięki za rady, napewno sprawdzimy wilgotnośc więźby Ja też najchętniej zamknęłabym dom jak najpóźniej, ale boję się że nas zimno zastanie i będzie jeszcze gorzej dla tynków, już teraz jest nocami starsznie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ... już teraz jest nocami starsznie zimno Ale ciepełko jeszcze wróci, prawda? Powiedzcie, że wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jagus cały czas żyje nadzieją że wróci ale jak patrzę za okno to taka jesień że aż płakać się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.08.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ... już teraz jest nocami starsznie zimno Ale ciepełko jeszcze wróci, prawda? Powiedzcie, że wróci Co wy takie smutne wróci i to jakie ciepełko A dlatego, że my bardzo chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Andrzejka bo ja to bym ten dach chciała A tutaj co jesień, i jak tak dalej pójdzie to szybciutko musze brać się za okna bo inaczej nic tam nie będiz emożna robić jak jest tak zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.08.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Andrzejka bo ja to bym ten dach chciała A tutaj co jesień, i jak tak dalej pójdzie to szybciutko musze brać się za okna bo inaczej nic tam nie będiz emożna robić jak jest tak zimno Dach to i ja bym chciała Aguś u ciebie dach już lada dzionek pewnie A do jesieni to i okna pewnie będa co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Sciany kolankowe, kominy się murują trochę to potrawa ale mam nadzieję że dach już lada dzień a może lepiej powiem lada tydzień Plan jest że okna też, chyba czas się za nimi oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.08.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ale fajnie Wasz domek wygląda!!Ścianki poddasza itp. Nasz strop jeszcze odpoczywa och..Ale Ci zazdroszczę A jeżeli chodzi o okna, u nas w czasie wyceny( poszczególni wykonawcy) poprosiliśmy o ewentualny wzór umowy ( podpowiedż znajomego) I jakież było nasze zdziwienie U jednego był mniej więcej taki zapis: Wpłata 90% wartości zamówienia obliguje firmę do jego przyjęcia Odsetki za nie dotrzymanie terminu ze strony wykonawcy jakieś takie - poprostu popierdułka a nie odsetki karne!!! Natomiast druga strona medalu - Jak negatyw i pozytw?? Przyznam że w tej kwesti moja świadomość była zerowa!!! Powiedzieliśmy grzecznie: DOWIDZENIA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Aga a co to za kolor tik Widoki z poddasza to macie piękniste tylko stac i patrzeć Aga pomalutku zaczynacie przeprowadzkę czy co Na ostatnim zdjęciu z Abim mebelki już wystawione Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ale widok z poddasza... Kurde, dlaczego ja nie mieszkam w Sudetach? A na Abiego co spojrzę, to wydaje mi się że on większy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts