Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Aga, zapomniałam dodać, że u nas ocieplenie poddasza i regipsy (tylko na skosach) były przed tynkami.

Wiem wiem ale ja tą robotę zostawię chyba na sam koniec, czyli po wylewkach :)

Aga, czy to znaczy, że po wylewkach to już jest SAM KONIEC??? :o

Pocieszyłaś mnie prawdę powiedziawszy.

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aga, zapomniałam dodać, że u nas ocieplenie poddasza i regipsy (tylko na skosach) były przed tynkami.

Wiem wiem ale ja tą robotę zostawię chyba na sam koniec, czyli po wylewkach :)

Aga, czy to znaczy, że po wylewkach to już jest SAM KONIEC??? :o

Pocieszyłaś mnie prawdę powiedziawszy.

Też bym chciała żeby po wylewkach był koniec :o :roll: a to będzie raczej początek następnego etapu, czyli wykończeniówka 8)

Po wylewkach pójdzie u nas ocieplenie poddasza i regisy, a potem kafle malowanko biały montaż itp.... A potem PRZEPROWADZKA :lol: :lol: :lol:

Czyli jeszcze długa droga :) :-? 8)

Przyznam się bez bicia, że największy zachwyt wzbudza we mnie pan Abraham...Ale nie jestem tu oryginalna. Cudny jest i tyle.

Co do domku - strop wygląda imponująco, a jeszcze jak te widoczki można pooglądać z góry....Łał!

Wykończeniówka wcale nie jest droga. Nic nie jest drogie. Domy się same budują, my tylko mamy się PRZEPROWADZAĆ I CIESZYĆ :wink: :p

Po wylewkach pójdzie u nas ocieplenie poddasza i regisy,

Według naszego kierownika przed ociepleniem poddasza warto sprawdzić wilgotność wieźby dachowej. Jak będzie zbyt mokra może pojawić sie grzyb czy inne paskudztwo :-? .

Pozdrawiam.

P.S. Postępy u Ciebie, aż miło patrzeć. Domek zamykałabym jak najpóźniej się da, niech się wietrzy i wysycha.

Andrzejka bo ja to bym ten dach chciała 8)

A tutaj co jesień, i jak tak dalej pójdzie to szybciutko musze brać się za okna bo inaczej nic tam nie będiz emożna robić jak jest tak zimno :-?

Dach to i ja bym chciała :p

Aguś u ciebie dach już lada dzionek pewnie :wink:

A do jesieni to i okna pewnie będa co :roll: :roll: :roll:

Ale fajnie Wasz domek wygląda!!Ścianki poddasza itp. Nasz strop jeszcze odpoczywa och..Ale Ci zazdroszczę :-? A jeżeli chodzi o okna, u nas w czasie wyceny( poszczególni wykonawcy) poprosiliśmy o ewentualny wzór umowy ( podpowiedż znajomego) I jakież było nasze zdziwienie :o :o

U jednego był mniej więcej taki zapis: Wpłata 90% wartości zamówienia obliguje firmę do jego przyjęcia :o :o :o Odsetki za nie dotrzymanie terminu ze strony wykonawcy jakieś takie - poprostu popierdułka a nie odsetki karne!!! Natomiast druga strona medalu - Jak negatyw i pozytw??

Przyznam że w tej kwesti moja świadomość była zerowa!!!

Powiedzieliśmy grzecznie: DOWIDZENIA....