Aga J.G 18.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Na ostatnim zdjęciu z Abim mebelki już wystawione Andrzejka te mebelki to jeszcze stoja w mieszkaniu a szkoda Z tym kolorem tik to nie wiem jak wytłumaczyć, ale jutro a najpóźniej pojutrze pomalujemy już trochę desek to pokaże zdjęcia Whisper Abi będzie wielkim psem więc rosnie jak na drożdżach, przybiera średnio 2,5 kg na tydzień Dzieki za miłe słowa na temat widoczków są piekne nawet sama się dziwię że takie piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Alfreda jeśli chodzi o okna to u nas zaliczka 30 % reszta po montazu, gwarancja na profil 10 lat. Ale odwiedzilismy dopiero jedne okna trzeba jeszcze pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.08.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Aga przecież wasz Abraham to urodzony model Fajna stronka A na wrześniową wystawę będziecie się jakoś specjalnie szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Whisper Abi będzie wielkim psem więc rosnie jak na drożdżach, przybiera średnio 2,5 kg na tydzień to do świąt przybędzie mu jakies 40 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja może tak nie na temat....Dzisiaj szukając w prywatnych archiwach " Muratora" ( szukam inspiracji: płot, okna,kuchnia.Oraz szczegółw na temat : więżba, wylewki, kominy) Odnalazlam Twój post wydrukowany na łamach czasopisma , początek 2004r, komentarz do Kodiego....Że fajowo,rewelacja , że jak On tak ,to Ty też dasz radę!! Zrobiło misię jakoś miło na serduchu...Przecież UDAŁO SIĘ !!!!!Jest ..Wasz domek pięknie rośnie , pomimo niesprzyjających warunków pogodowych( przynajmniej na początku) udało się Wam !!! Fajnie że jest takie " Forum" bo przynajmniej widać jak marzenia, pragnienia przekładają się na rzeczywistość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Andrzejka specjalnie to nie Abi będzie wystepował w klasie szczeniąt i to taka próba, czy nam i jemu się spodoba to będzie nasz debiut Zobaczymy jak bedzie Jamles Abi do świąt będzie wzrostu dorosłego psa i potem będzie nabierał tylko masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja może tak nie na temat....Dzisiaj szukając w prywatnych archiwach " Muratora" ( szukam inspiracji: płot, okna,kuchnia.Oraz szczegółw na temat : więżba, wylewki, kominy) Odnalazlam Twój post wydrukowany na łamach czasopisma , początek 2004r, komentarz do Kodiego....Że fajowo,rewelacja , że jak On tak ,to Ty też dasz radę!! Zrobiło misię jakoś miło na serduchu...Przecież UDAŁO SIĘ !!!!!Jest ..Wasz domek pięknie rośnie , pomimo niesprzyjających warunków pogodowych( przynajmniej na początku) udało się Wam !!! Fajnie że jest takie " Forum" bo przynajmniej widać jak marzenia, pragnienia przekładają się na rzeczywistość!!! Dokładnie tak było, Dziennik Kodiego to był mój 1 dziennik przeczytany na tym Forum. Przyznaję że pomógł nam w podjęciu tej decyzji A teraz jak widac spełnia się i wiem że damy radę, a za rok bedę tutaj klikać ze swojego pieknego domku Może nie będzie dopieszczony do końca, napewno wile mu będzie brakowało ale bedzi enasz piekny i wpsaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Aga, Abiego to można żywcem zjeść. Już jest wielki a jednocześnie taki fajny, gumowy Bardzo ładna jest okleina złoty dąb. A dowodem na to, że mi się naprawdę podoba niech będzie fakt, że też taką wybrałam Dlaczego piszesz, że będziesz klikać dopiero za rok? Będziecie robić przestój na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Gumowy... To jest słowo którego mi brakowało jak na niego patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Nie będziemy i mamy zamiar wprowadzic sie przed wielkanocą, ale z netem chyba będzie problem, więc optymistycznie nastawiam się ze swojego domku to poklikam za rok Oczywiście postaram się nadawać z innych źródeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Abis jest słodki kochany fantastyczny Och zgłupielismy na jego punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Stronka Abiego przednia , jako psiara nie mogłam nie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Oglądałem z Małym Faciem Wasze fotki. Bardzo podobał mu się Wasz piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Bardzo dziekuje za miłe słowa Cieszę się że nasz piesek sie podoba Nie tylko nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.08.2005 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Abi to CUD MIÓD i MALINKA! Człowiek aż by zjadł, schrupał, wydusił i sama nie wiem co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Abi to CUD MIÓD i MALINKA! Człowiek aż by zjadł, schrupał, wydusił i sama nie wiem co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 22.08.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Abi to CUD MIÓD i MALINKA! Człowiek aż by zjadł, schrupał, wydusił i sama nie wiem co jeszcze Aniu, mam ochote na to samo Aga, uważaj na Abiego - bo jak mi wpadnie w ręce, to go chyba zamęczę na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Skoro tak to decyzja podjęta Abi na żadne spotkanie Forumowe nie jedzie Chyba że będzie u nas wtedy bedzie musiał jakoś to przeżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Aga, domek rośnie w oczach - SUPER!!! Abi jest śliczniasty, piękniasty i wogóle Jak ja bym go chciała choć trochę potarmosić i poskrobać za uchem.... Jest CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Soniczko Abiś jest rzeczywiście kochany Wytarmoszę go za uchem od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts