andrzejka 26.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Aga ale szybko juz się zbliżacie do dachu Suuuperancko Fajnie domek zaczyna wyglądać A ja to myślę że na spotkaniu forumowym to Abiemu włosek by z głowy nie spadł tylu ma tu zwolenników i wielbicieli Ode mnie tez go poczochraj za uchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Andrzejka nawet z prze moment nie przyszło mi do głowy że Abisiowi mogło by się cos przytrafic ze strony Forumowiczów, radziej grozi mu zagłaskanie Domek rzeczywiście jest coraz bardziej domowy Mam nadzieje że nasze plany się powiodą i na wiosnę uda się zamiszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Super te pomalowane słupy wyglądają No a Abi z tymi rozwianymi uszami to przebija chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Aga,a można o więcej zdjęć Abiego poprosić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 28.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 Super te pomalowane słupy wyglądają No a Abi z tymi rozwianymi uszami to przebija chyba wszystko Niezły ten nasz "słonik Dumbo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 Super te pomalowane słupy wyglądają No a Abi z tymi rozwianymi uszami to przebija chyba wszystko Niezły ten nasz "słonik Dumbo" Sławek, podrzućcie więcej zdjęć do psiego albumu. Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Widzę ża nasz piesek bardzo się Wam podoba Zdjęcia wklejamy w miarę możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.08.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dołączam się do zachwytów !!!! Zarówno do Abiego jak i do pomalowanych belek. Kolorek CACY!!! Początek więźby ...też już klimat domu się zmienia...Na korzyść oczywiście Dużo zdrowia dla ekipy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.08.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Domek z oddali to jak marzenie Aga takie widoki warte druggie tyle co domek albo i więcej Ale wam cudnie Powiadzasz że ekipa w rozsypce Tak to jest jak nie ma wodza Ze smutku nawet zabalowali Niech ten wasz majster szybko zdrowieje Abi chyba całe forum zaczarował co Jest sliczniasty to fakt A pozuje to jak prawdziwy aktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.08.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jak to robicie, że domek niby wśród innych, w środku miasta, a tu nagle zdjęcie takie że krajobraz na kolana rzuca? Kiedy Abi wystąpi publicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Mistrz już wraca do zdrowia i ma nadzieję że już teraz będzie z góry Kolorek też nam się podoba a dzisja była przymiarka do dachówki i też jesteśmy zadowoleni Czyli wybór się udał A Abi no cóż jest słodki i kochany, chcociaż czasaminiesforny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jak to robicie, że domek niby wśród innych, w środku miasta, a tu nagle zdjęcie takie że krajobraz na kolana rzuca? Kiedy Abi wystąpi publicznie? A widzisz bo nasz domek jest na końcu i od tej strony od której jest to zdjęcie nie ma rzadnych zabudowań Kiedys spróbuje zrobic zdjęcia z kazdej strony domu i wtedy może przybliży się jak to wygląda Wystep publiczny - Wystawa Klubowa Łódź 18.09.2005 ( debiut i nasz i Abisia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 EEeee...tam ..nie sforny...Z taką urodą?? Ma prawo psina do wszelkich psot..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Wystep publiczny - Wystawa Klubowa Łódź 18.09.2005 ( debiut i nasz i Abisia ) O masz Akurat wtedy ja też mam występ publiczny A już myślałem że mi się uda to cudo i Was (chyba mi się kolejność pomyliła) zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A Ty co twardo do sejmu kandydujesz I masz wiec A tak poważanie to szkoda że nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 EEeee...tam ..nie sforny...Z taką urodą?? Ma prawo psina do wszelkich psot..... Tak tak tylko przy jego masie te psoty nie zawsze są miłe Na stronce Abisia są nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Wrobili mnie w taką imprezę - "Festiwal Nauki" i będę przez dwa dni dzielnie reprezentował polskie lotnictwo A ja chciałem na wystawę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Wrobili mnie w taką imprezę - "Festiwal Nauki" i będę przez dwa dni dzielnie reprezentował polskie lotnictwo A ja chciałem na wystawę!!! To wielki zaszczyt dla ciebie Krzewić naukę wśród narodu Nie każdy sie do tego nadaje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Wrobili mnie w taką imprezę - "Festiwal Nauki" i będę przez dwa dni dzielnie reprezentował polskie lotnictwo To gratuluje, a gdzie będziesz reprezentował to lotnictwo? Naukę trzeba popierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.08.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 To gratuluje, a gdzie będziesz reprezentował to lotnictwo? Na Polibudzie... Naukę trzeba popierać Ale akurat wtedy jak jest wystawa Abiego? To nie fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts