Sławek Agi J.G 02.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Aga, przepłacasz za to szambo, aż mi się serce kraje! Ja zapłaciłem 2150 plus transport za 2x6m sześć. Zadzwoń tu: Sałexpol 0604-710-251 Są z Radomia, ale z tego co wiem jeżdżą po Polsce. Może transport Ci się opłaci? Jeżdżą ,ale do nas transport więcej wyniesie niż samo szambo. Trzeba też doliczyć wykopanie dołu. U nas wszystko jest w cenie. I panom rura zmiękła jak dzisiaj z nimi pogadałem i gotowi są zrobic za 3,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.09.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Pieknie pięknie...praca widzę wre, kolorek więżby jakiś taki podobny...no i gril, to chyba najmilsze po pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.09.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Aga nie boisz się tak biegac po tej więźbie Domek cudnie wygląda z zarysem dachu A Abi no cóż sama nie wiem czy bardziej mu do twazry na kwiatowej łące czy jak śpi Spryciarz z niego zajął łóżko i maskotkę córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Fajnie że macie już więźbę!! Prawda że pomieszczenia na poddaszu inaczej się prezentują jak mają " ograniczenie przestrzeni"?Gratilacje... A psina..!!! Kasuje wszystkich i wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Andrzejka na to skakanie po więźbie czekałam cały czas Zdradze że tam czuję się najlepiej Bardzo się cieszę że w domku będzie jeszcze stryszek i wyłaz na dach Abiś łóżka córki nie zajął tojego osobiste posłanie a maskotki zabiera z czego jestem bardzo rada bo mamy ich całą masę więc się trochę przeżedzą Alfreda pomieszczenia na poddaszu są świetne i spełniaja moje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Fajne zdjęcia zwł. na dachuSzkoda tylko ,że robotnicy nawalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No ładnie... grill był, grupa warszawska nie zaproszona... Zanotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No ładnie... grill był, grupa warszawska nie zaproszona... Zanotować... Grupa warszawska dostanie zaprosznie jak będzie miała gdzie nocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Fajne zdjęcia zwł. na dachu Szkoda tylko ,że robotnicy nawalają Po przestojach ruszyli do przodu mam nadzieje że choroby juz sobie poszły i teraz tylko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.09.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No ładnie... grill był, grupa warszawska nie zaproszona... Zanotować... Grupa warszawska dostanie zaprosznie jak będzie miała gdzie nocować Grupa warszawska to by przyjechała i bez noclegu. Ot tak, grillnąć i wrócić do Warszawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No ładnie... grill był, grupa warszawska nie zaproszona... Zanotować... Grupa warszawska dostanie zaprosznie jak będzie miała gdzie nocować Grupa warszawska to by przyjechała i bez noclegu. Ot tak, grillnąć i wrócić do Warszawy . To niech grupa warszawsak się decyduje daje znać a zanim doejdziecie to się grill rozgrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Abiś łóżka córki nie zajął tojego osobiste posłanie a maskotki zabiera z czego jestem bardzo rada bo mamy ich całą masę więc się trochę przeżedzą No to teraz twierdze, ze masz trzecie dziecię płci męskiej do opieki Wydawało mi sie ze to pościelone łożko Nieźle mu się powodzi, dlatego tak wspaniale wam rośnie i jest taki cudniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Zgadza się mam wymarzonego synka Bo on sypia w pościli ściele mu stare poszwy żeby mozna było prać bo dziewczyny i my zresztą tez siadamy na tym posłaniu więc wole żeby było w miarę możliwości dośc czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Higiena musi być Zboczenie zawodowe Moja teściowa była pielęgniarką i miała bzika na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Higiena musi być Zboczenie zawodowe Moja teściowa była pielęgniarką i miała bzika na tym punkcie Ja na szczęscie wszystko w normie Trzeb azachowac zdrowy rozsądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Aga, a gdzie zamawiacie okna i bramę? Ps. W środę byliśmy u was - poszabrowaliśmy sobie zdziebełko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Aga, a gdzie zamawiacie okna i bramę? Ps. W środę byliśmy u was - poszabrowaliśmy sobie zdziebełko.. Zbieramy wyceny w kilku miejscach, ale na chwile obecną 1 miejsce ma ten punkt w którym Wy też zamawialiście A co szabrowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.09.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Można się dowiedzieć jaki to punkt? Bo ja zdeczka nie w temacie....A raczej nie o punktmi chodzi tylko o wybór producenta okien i drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Aga, czy szambo tak jak my robiliście u pana N.? Bo coś mi tak z opisu wynika. A okna pcv, dwustronnie okleinowane, pięciokomorowe Veka. My z serwisu państwa M jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Agnes szambo u pana N Agacka co do okien Agnes juz odpowiedziała za mnie ( dzięki ) Dodam tylko że okleina to złoty dąb, szybki P4 jakieś tam okicia antywyważeniowe i jeszcze inne pierdółki, których teraz nei pamietam. Ale jak tylko pójdzie zamówienie to wszystko dokładnie opiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts