zaba_gonia 12.09.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Aga, nie narzekaj, że u Ciebie wolno idzie.......lepiej zobacz jaki u mnie zastój Co Ty chcesz od ganku???? Mi się podoba! Normalnie ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.09.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Dziennik przeczytałam,budowanie-budujące,zazdroszczę efektu,domek w dzienniku rósł jak grzybek po deszczu.A problemy na budowie,z tego co przeczytałam nie do uniknięcia,ale oby wszystkie za Wami!A psinka superoska.Wszelkiego powodzenia na froncie budowlanym,miłego dopieszczania i wykańczania domku życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Żaba wiem wiem jakie u Ciebie przestoje, ale co mam się cieszyć Twoim nieszczęściem, ja to bym chciała żeby wszystkim szło gładko bez zbednych nerwów I jeszcze co mnie martwi chcemy się wprowadzic na wiosne i boję się że jak przyjdzie zima to nie wszystko mozna będzie robić Ale cóż ćwiczę się w cnocie cierpliowści I czas zacząc sprzedawać mieszkanie Jakoś damy radę Co do ganku to cieszę się że Ci się podoba ale uwierz zdjęcie nie oddaje w całości jego "uroku" ( jak dla mnei jest za krótki ) ale jak już pisalam w dzienniku bedę jakoś oswajać bestię Kasiu dzięki za miły komentarz Co do deszczu to mieliśmy go pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Aga, zamawiacie drzwi jakie ja chciałam mieć od początku (ten nie dla Ciebie ino dla mnie). Ja bym dzisiaj za żadne skarby świata nie wzięła znowu Urzędowskiego ino CALa. A nie wiem co chcesz od swojego ganku Ocenię go znowu w środę, bo to już (tradycyjnie) kolejna wizyta u Baloosia Aga, fajnie się współpracuje z panem N, prawda? Ja/my baaardzo mile ich wspominam/-y. Super - punktualni, dokładni i uczciwi. Aż dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Aga a o której będziecie w środę może się spotkamy ten nie dla Ciebie ino dla mnie). ?????? Ze tak zapytam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Aga, chodzi o to że ten znaczek: nie był dla Ciebie ino dla mnie, tzn ja się że nie wybraliśmy CALa, ale generalnie to się , bo wszystko wskazuje na to, że chociaż Wy dokonacie jedynego słusznego wyboru. A w środę to pewnie po 19 będę przejeżdżała obok Was - jeśli nie będzie samochodu to nie wjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A nie będę wjeżdżała dlatego, że okazało się w sumie, że wystarczy nam już tego drewna do kominka, cośmy sobie go w ostatnią środę wzięli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 To daj znać jak bedziesz dojeżdzac to My szybciutko przybędziemy Bo tak to napewno auta nie bedzie nawet jak jestesmy o tej porze na budowie to i tak na piechotkę bo to Abisia spacer Z tym znaczniek to już mnei Sławek oświecił ale nie chciało mi się już zmieniać posta Jakieś zacmienie umysłu Jeśli chodzi i o drzwi to nawet jeśli nei będą te to napweno nie będą Urzędowskiego z przyczyn wiadomych Choć pan nam oferował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A nie będę wjeżdżała dlatego, że okazało się w sumie, że wystarczy nam już tego drewna do kominka, cośmy sobie go w ostatnią środę wzięli. To strasznie wydajny ten Wasz kominek Chyba też sobie taki sprawimy przy takim zużyciu obcykamy tym drewnem ze 4 sezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A pan M. uparty widzę. On kurcze dziwnie uparcie pała miłością do wyrobów firmy U., mimo, że żonka już w nerwicę przez oną wpadła No ale oni twierdzą, że jak klient już dostaje wyroby, to taką miłością "zapałowuje", że mu złość mija. Mi nie minęła. Wkurzam się ciągle, w szczególności na odkręcającą się blaszkę, przez którą co kilka dni są problemy z zamykaniem zamka. Detal, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 To daj znać jak bedziesz dojeżdzac to My szybciutko przybędziemy Aga, umówmy się tak - jeśli Was nie będzie i 1. nie będzie padało 2. nie będzie baaardzo grubo po 19 3. nie będę głodna jak nie wiem co to do Was zadzwonię W przeciwnym wypadku dokonam wizji lokalnej, ewentualnie zapakuję trochę drewna do kominka ( ) i sobie pojadę dalej, ok? Ps. (A Ty teraz w pracy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 To daj znać jak bedziesz dojeżdzac to My szybciutko przybędziemy Aga, umówmy się tak - jeśli Was nie będzie i 1. nie będzie padało 2. nie będzie baaardzo grubo po 19 3. nie będę głodna jak nie wiem co to do Was zadzwonię W przeciwnym wypadku dokonam wizji lokalnej, ewentualnie zapakuję trochę drewna do kominka ( ) i sobie pojadę dalej, ok? Ps. (A Ty teraz w pracy?) OK Ja nie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ok, to jesteśmy umówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Aga, u mnie tak samo!Widzę, że nasze ekipy doprowadzają nas do szału!!Co za ludzie! Łache robią, że pracują????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Żaba wiem co czujesz Z telfonu nici bo nasz mistrz ma wyłączony telefon ale co tam bedę próbować A napięcie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.09.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Jest mi smutno z powodu takiej postawy wykonawców Ręce i nogi opadają!Słów brakuje...Mam nadzieję że "dzisiejsze " problemy przełożą się na jutrzejsze SUKCESY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Alfredziu mam nadzieję że tak będzie Do mistrza się w końcu dodzwoniłam mają być jutro, myśleli że będzie dłużej padać i poszli do iinej roboty tam się przedłuzyło ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Serdzecznie współczuję! Człowiek u siebie wypruwa żyły, żeby zrobić jak najlepiej i ma chyba też prawo wymagać tego od innych. może to się kiedyś zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.09.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Biedna ty jestes z tą ekipą CZłowiek chce żeby to poszło sprawnie a oni tu wyrabiją cuda Poszli do innej ekipy CZyli działaja na kilka frontów Lepiej niech jutro będą bo brzydko zrobili Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.09.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Aga ja trzymam za nich kciuki żeby sie wreszcie pojawili bo nie chciałabym być w ich skórze jak ci nerwy puszczą A tak swoją drogą to trochę przeginają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts