Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dziennik przeczytałam,budowanie-budujące,zazdroszczę efektu,domek w dzienniku rósł jak grzybek po deszczu.A problemy na budowie,z tego co przeczytałam nie do uniknięcia,ale oby wszystkie za Wami!A psinka superoska.Wszelkiego powodzenia na froncie budowlanym,miłego dopieszczania i wykańczania domku życzę . :oops: :oops: :oops: :oops:

Żaba wiem wiem jakie u Ciebie przestoje, ale co mam się cieszyć Twoim nieszczęściem, ja to bym chciała żeby wszystkim szło gładko bez zbednych nerwów :)

I jeszcze co mnie martwi chcemy się wprowadzic na wiosne i boję się że jak przyjdzie zima to nie wszystko mozna będzie robić :-? Ale cóż ćwiczę się w cnocie cierpliowści 8)

I czas zacząc sprzedawać mieszkanie :o :roll: Jakoś damy radę :)

Co do ganku to cieszę się że Ci się podoba ale uwierz zdjęcie nie oddaje w całości jego "uroku" ( jak dla mnei jest za krótki ) ale jak już pisalam w dzienniku bedę jakoś oswajać bestię 8)

Kasiu dzięki za miły komentarz :) Co do deszczu to mieliśmy go pod dostatkiem :wink: :)

Aga, zamawiacie drzwi jakie ja chciałam mieć od początku :( (ten :( nie dla Ciebie ino dla mnie). Ja bym dzisiaj za żadne skarby świata nie wzięła znowu Urzędowskiego ino CALa.

A nie wiem co chcesz od swojego ganku :o Ocenię go znowu w środę, bo to już (tradycyjnie) kolejna wizyta u Baloosia :D

Aga, fajnie się współpracuje z panem N, prawda? Ja/my baaardzo mile ich wspominam/-y. Super - punktualni, dokładni i uczciwi. Aż dziwne :wink: :D

Aga, chodzi o to że ten znaczek: :( nie był dla Ciebie ino dla mnie, tzn ja się :( że nie wybraliśmy CALa, ale generalnie to się :) , bo wszystko wskazuje na to, że chociaż Wy dokonacie jedynego słusznego wyboru. :wink:

A w środę to pewnie po 19 będę przejeżdżała obok Was - jeśli nie będzie samochodu to nie wjadę.

To daj znać jak bedziesz dojeżdzac to My szybciutko przybędziemy :)

Bo tak to napewno auta nie bedzie nawet jak jestesmy o tej porze na budowie to i tak na piechotkę bo to Abisia spacer :)

Z tym znaczniek to już mnei Sławek oświecił ale nie chciało mi się już zmieniać posta :) Jakieś zacmienie umysłu :)

Jeśli chodzi i o drzwi to nawet jeśli nei będą te to napweno nie będą Urzędowskiego z przyczyn wiadomych :evil: Choć pan nam oferował :-? 8)

A nie będę wjeżdżała dlatego, że okazało się w sumie, że wystarczy nam już tego drewna do kominka, cośmy sobie go w ostatnią środę wzięli. :wink: 8) 8) :D

To strasznie wydajny ten Wasz kominek :wink: :)

Chyba też sobie taki sprawimy przy takim zużyciu obcykamy tym drewnem ze 4 sezony :wink: :) :lol:

:D :D :D

A pan M. uparty widzę. :D On kurcze dziwnie uparcie pała miłością do wyrobów firmy U., mimo, że żonka już w nerwicę przez oną wpadła :roll: No ale oni twierdzą, że jak klient już dostaje wyroby, to taką miłością "zapałowuje", że mu złość mija. Mi nie minęła. Wkurzam się ciągle, w szczególności na odkręcającą się blaszkę, przez którą co kilka dni są problemy z zamykaniem zamka. Detal, prawda? :-?

To daj znać jak bedziesz dojeżdzac to My szybciutko przybędziemy

Aga, umówmy się tak - jeśli Was nie będzie i

1. nie będzie padało

2. nie będzie baaardzo grubo po 19

3. nie będę głodna jak nie wiem co

to do Was zadzwonię :D

W przeciwnym wypadku dokonam wizji lokalnej, ewentualnie zapakuję trochę drewna do kominka ( :D ) i sobie pojadę dalej, ok?

Ps. (A Ty teraz w pracy?)

To daj znać jak bedziesz dojeżdzac to My szybciutko przybędziemy

Aga, umówmy się tak - jeśli Was nie będzie i

1. nie będzie padało

2. nie będzie baaardzo grubo po 19

3. nie będę głodna jak nie wiem co

to do Was zadzwonię :D

W przeciwnym wypadku dokonam wizji lokalnej, ewentualnie zapakuję trochę drewna do kominka ( :D ) i sobie pojadę dalej, ok?

Ps. (A Ty teraz w pracy?)

OK :)

Ja nie w pracy 8)