Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Aga,

w pełni się z Tobą solidaryzuję, bo wiem jak wkurzjące są takie przestoje, ale szkoda nerwów - "oni tak mają" :wink: , nałapią robót ile się da i tak skaczą od jednego do drugiego.

Popatrz na to z innej strony - może to dobre ćwiczenia cierpliwości, gdybyś miała pózniej trafić na takiego szybkiego fliziarza jak mój :wink: :wink:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aguś, mogę się tylko dopisać. I to drugi raz, bo jednego posta mi zjadło przy zawirowaniach z forum. Napiszę więc jeszcze raz.

Nie denerwuj się. Za jakiś czas, przy wariactwie wykończeniówki, nie będziesz nawet pamiętała tych wkurzających momentów przestoju. Co najważniejsze, nie załamuj się. Domek będzie i Wy będziecie w nim mieszkać, czy to nie piękne? Trzymaj się dzielnie.

Drzwi bardzo ładne są :p

Ciesze sie że okna taniej zanleźliście 8)

Aga a co do ciągniećia budowy zimą to nie boicie się "pracowania " scian itp rzeczy :-? Mi wszyscy odradzają a ja bym chciała jak najszybciej :-? I jestem międzi młotem a kowadłem i chcę i boje się :-? :wink:

CZyli u was teraz okna, potem tynki :roll:

Andrzejka boimy się ale nie mamy innego wyjścia, nie damy rady utrzymywać domu i mieszkania, kredycik trzeba spałacać więc trzeba iśc do przodu. Najzwyczjaniej w świecie nie stać nas na to żeby dom stał przez zimę :-?

Dobrze zrozumiałąś jak tylko zrobią dach wstawiamy okna potem tynki i reszta prac przeprowadzka koło wielkanocy :)