Sonika 15.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Aga, w pełni się z Tobą solidaryzuję, bo wiem jak wkurzjące są takie przestoje, ale szkoda nerwów - "oni tak mają" , nałapią robót ile się da i tak skaczą od jednego do drugiego. Popatrz na to z innej strony - może to dobre ćwiczenia cierpliwości, gdybyś miała pózniej trafić na takiego szybkiego fliziarza jak mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 15.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Agunia - nie denerwuj sie. Też nienawidze jak coś idzie nie tak. Trzymam mocno kciuki - będzie dobrze. Przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Aguś, mogę się tylko dopisać. I to drugi raz, bo jednego posta mi zjadło przy zawirowaniach z forum. Napiszę więc jeszcze raz.Nie denerwuj się. Za jakiś czas, przy wariactwie wykończeniówki, nie będziesz nawet pamiętała tych wkurzających momentów przestoju. Co najważniejsze, nie załamuj się. Domek będzie i Wy będziecie w nim mieszkać, czy to nie piękne? Trzymaj się dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzieki dziewczyny W końcu się pojawili Marzę tylko o jednym niech skończą ten dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No to całe szczęsćie że już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No to całe szczęsćie że już są Tylko teraz nie ma pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Pocieszam Cię że nie tylko u ciebie ale po niedzieli ma być przynajmniej bezdeszczowo, tak słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 I 22 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No to całe szczęsćie że już są Tylko teraz nie ma pogody Aguś jeszcze będzie ale teraz trzeba już kazdy pogodny dzięn maksymalnie wykożystac przynajmniej aż nie będzie dachu w całości No to trzymamy kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Aga, na pocieszenie - od poniedziałku pełne słońce i 22-24 st. Serio, serio. Ostatni taki piękny słoneczny tydzień ma być. Zagoń facetów pejczem do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Pogode śledzę mam zamiar ich zagonić, bo już mi nerwy puszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ja myślę że im wyrzutki też nie dadzą spokoju i z dzikim wizgiem za robotę się wezmą...Zobaczysz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Ja myślę że im wyrzutki też nie dadzą spokoju i z dzikim wizgiem za robotę się wezmą...Zobaczysz!! Żeby Twoje słowa się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.09.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Drzwi bardzo ładne są Ciesze sie że okna taniej zanleźliście Aga a co do ciągniećia budowy zimą to nie boicie się "pracowania " scian itp rzeczy Mi wszyscy odradzają a ja bym chciała jak najszybciej I jestem międzi młotem a kowadłem i chcę i boje się CZyli u was teraz okna, potem tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Andrzejka boimy się ale nie mamy innego wyjścia, nie damy rady utrzymywać domu i mieszkania, kredycik trzeba spałacać więc trzeba iśc do przodu. Najzwyczjaniej w świecie nie stać nas na to żeby dom stał przez zimę Dobrze zrozumiałąś jak tylko zrobią dach wstawiamy okna potem tynki i reszta prac przeprowadzka koło wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.09.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 No to trzymam kciuki za wasze sciany, nie ma prawa nic drgnąc Dzielne żuczki z was są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 No to trzymam kciuki za wasze sciany, nie ma prawa nic drgnąc Dzielne żuczki z was są Kiedyś mój kolega powiedział że dom osiada przez 15 lat więc tyle nie będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.09.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 No to trzymam kciuki za wasze sciany, nie ma prawa nic drgnąc Dzielne żuczki z was są Kiedyś mój kolega powiedział że dom osiada przez 15 lat więc tyle nie będę czekać To mi pasuje bo też bym chciała już Mońdry ten kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Będzie dobrze bo tak ma być,komu jak komu ale forumowiczom się udaje-chyba to gdzieś czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Uda sie uda nie ma innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts