kasia64 21.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 TAK TRZYMAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.09.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Aga, z Abisia jestem dumna prawie tak jak Wy . Wiedziałam , że dzielne i śliczne z niego "baby" . Ekipy pilnuj, żeby nigdzie nie uciekli . Widzę, że plany macie ambitne - przeprowadzka przed Wielkanocą - hoho. Trzymam mocno kciuki, żeby Wam się udało!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Aga jeszcze raz gratulki dla Abisia Cieszę się bardzo że ekipa wreszcie ruszyła z pracami i przyłączam się do trzmaczy kciuków za wykonanie waszego przeprowadzkowego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 walcz walcz...kobito nic się nie przjmuj brakiem weny, i nie poddawaj się niepowodzeniami po drodze...!Jeszcze raz gratulki ABISIOWE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dzieki dziewczyny mam zamiar walczyć i się nie dać Jeszcze raz dzieki za gratulki dla Abisia Teraz czekamy na nastepny występ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Aga obejrzałam Abisia-rzeczywiście jest słodki,gratulacje dla Abisia i życzenia dalszych sukcesów Abisiowi i Wam na wojnie domowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Żeby nie było tak wesoło to panowie znowu się dzisiaj nie pojawili ja za telefon i jak myslicie co usłyszłam w słuchawce??? - zgadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.09.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Aga a jak z kasą,masz coś nadpłacone,bo jeśli nie to może ich postraszysz że za opóżnienie obniżysz wypłatę.Współczuję-ale trzymam kciuki-powoli bo powoli ale już zbliżasz się do finiszu.Ten finisz ciężki ale dasz radę!! A może postraszyć antyreklamą na forum muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Aga a jak z kasą,masz coś nadpłacone,bo jeśli nie to może ich postraszysz że za opóżnienie obniżysz wypłatę.Współczuję-ale trzymam kciuki-powoli bo powoli ale już zbliżasz się do finiszu.Ten finisz ciężki ale dasz radę!! Płacimy za każdy etap powiem że nie chcę podejmować takich kroków tylko jak tak dalej pójdzie nie będziemy mieli wyjścia, musimy z mężem przeprowadzić poważna rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.09.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Żeby nie było tak wesoło to panowie znowu się dzisiaj nie pojawili ja za telefon i jak myslicie co usłyszłam w słuchawce??? - zgadka samochód sie popsuł? nie dojechali, bo jest za zimno? mają kaca? nie chce im się? trzy dni w pracy, to i tak za dużo jak na jeden tydzień? masz za duże wymagania? .......????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Sonika brawo oczywiście poprawna odpowiedź nr 1 Nagroda http://www.kwiaciarnia-galeria.com/prezent/prezent_02.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.09.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Aga-wiem że łatwo jest radzić,ale porozmawiaj z mężem jak najszybciej,to wasze pieniądze,a jak wiadomo nie chcą one lecieć z nieba,płacisz to MASZ PRAWO WYMAGAĆ.Trzymam kciuki i gorąco wierzę że sobie poradzicie,chociaż jest czasami cholernie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.09.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dzięki za nagrodę, ale sz..g człowieka trafia jak zawsze słyszy to samo, jak Polska długa i szeroka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Jakoś damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Znowu auto im zaszwankowało Chyba powinni już coś nowego wymyślić czy może to jeszcze przedwojenny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Andrzejka to chyba najpopularniejsza wymówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Andrzejka to chyba najpopularniejsza wymówka ALe ile można Ręce opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 AWARIA SAMOCHODU!! Ciekawa jestem czy ktoś sporządził statystykę " psucia się auta" w wykonaniu wykonawców, dostawców??/ Bardzooo...jestem ciekawa wyników owej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.09.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Chyba lepiej by było nie robic takiej statystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Cześć Aga! Dawno Cięnie czytałam, to postanowiłam zajrzeć, czy coś się nie stało. Współczuję kłopotów z ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts