AgnesK 14.01.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aga, wiesz ile my mamy gruzu??? Słuchaj, za każdym razem jak będziesz wracała z pracy do domu możesz do nas zajechac i coś tam sobie zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.01.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 My robiliśmy podobnie i wyszło nieźle. Po deszczach nie ma dziur tak jak przy dogach tylko z piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 AgnesK ale mi na poważnie ten gruz potrzebny może się dogadamy??? Maluszku wiedziałam że mam dobry pomysł a Ty mnie w tym utwierdziłaś jak mężus dzisiaj wróci to mu pokaże to co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ajupa Dziekuje bardzo za podziw mojej działki na zdjęciach jest tylko najlepszy widok inne są troche gorsze Jak tylko podpiszemy umowę z ekipą to napisze wszystko w dzienniku myślę że to będzie gdzieś w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aga, ja bardzo na poważnie. Przed domem leży tego qpa cała. Nie wiem ino jak z transportem. Macie jakiś tani transport? No i nie wiem czy nie za mało dla Was będzie. Ale bierzta co chceta (ino dachu nam nie rozbierajcie ). Za ok półtora godziny przyjeżdża mój mąż najukochańszy ( ), to obgadam z nim sprawę. Ty obgadaj ze swoim i może w 4 coś konstruktywnego wymyślimy. Acha, a jesli chodzi o jakość gruzu ( ) (w promocji możemy dorzucić kilkadziesiąt okazałych otoczków ), to obejrzyjcie sobie przy okazji wizyty na naszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aga pogadam ze Sławkiem jak cos wymyslimy to dam znać tylko nie wiem czy mam Twój aktualny nr. kom. nam się każda ilośc przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ok Aga, ślę nr na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.01.2005 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 I u nas też będzie dom stodołowaty. Co prawda dach będzie bardziej płaski niż w prawdziwej stodole, ale zdecydowanie bardziej nam się podoba taki, niż czterospadowy. Co stodoła to stodoła, nie ma co gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.01.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 No to zaczyna się Media, te sprawy... Fajnie. Szkoda tylko, że na wszystko trzeba papiera, zgody, podpisu, pieczątki i...czasu. Ale do kwietnia akurat jest co robić Ale masz fajnie, że masz taką fajową koleżankę i to z gruzem. Dobrze macie, że macie siebie na wzajem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Aga ....trzymam łapki za Waszą budowe...i pisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Dziękuje za te kciuki napewno się przydadzą Jagna mamy co robić media droga may czas do kwietnia i damy radę Bardzo fajnie mieć taką koleżankę dzięki niej jest nam o wiele wiele łatwiej w tym budowaniu Oczywiście dzięki Wam wszystkim też bez tego Forum to by była ciężka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Ale masz fajnie, że masz taką fajową koleżankę i to z gruzem. Dobrze macie, że macie siebie na wzajem, co? Żebyś wiedziała jaką ja mam fajną koleżankę! Pewnie, ze jest fajnie Jagna. "Niebudowlańcy" patrzą na mnie jak na przygłupa (znacie to na pewno), gdy z takim przejęciem opowiadam ile to "k" będą miały nasze okna, drzwi itp. Fajnie jest pogadać ze "swoim", kimś, kto rozumie ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Aga święte słowa Moim koleżankom trudno pojąć jak się można rozwodzić nad dachówką lub kominami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Tak jest. A do tego niestety niektórzy sądzą, że w naszych wypowiedziach jest jakieś, hm... , drugie dno. Poza tym, wiecie jak jest, nie każdemu można powiedzieć, że się buduje. Niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Aga wiesz jak jest zazdrość w narodzie kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.01.2005 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 To ja teraz dla odmiany coś wesołego powiem Gdy braliśmy ślub nasz dom już stawał. A mój mąż- idealista - gdy zapytał księdza ile się należy za udzielenie ślubu, dodał naiwnie, że u nas się nie przelewa, bo taki malutki dom budujemy Ksiądz był super, ale wnioski wysnuwał szybkie i trafne. Jak myślicie, o ile poprosił? Aż się Bartkowi nogi ugięły, bo liczył na ćwiartkę tej stawki Racja AgnesK, nie każdemu i nie zawsze można powiedzieć, że się buduje Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Aniu i to dowód że nie warto nic mówić Dobrze że jest Forum, można sobie popisać Jak ktos znajomy też buduje to patrzy na to inaczej bo wie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 19.01.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Aga cieszę się razem z Wami no, no, teraz obie Agi ruszają z kopyta powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.01.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Aga - gratulacje Fajnie to wyszło jednego dnia z Agacką dostałyście kredycik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts