zaba_gonia 28.09.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ciesze się, że prace idą do przodu! Mam pytanko odnośnie słupów na ganku i ostatnich krokwii . mają intensywniejszy kolor. Czy były czymś innym impregnowane niż pozostałe elementy? Kiedy?Po zamontowaniu, czy przed. Ciekawi mnie to, bo u nas będzie dużo słupów i nie wiem, czym je potraktować, bo nie będą impregnowane w tartaku ze względu na zielonkawy odcień impregnatu. Chałupka bardzo ładna, ganek też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Zabciu słupy podbitka i widoczne częsci krokwi pomalowane są impregnatem do drewna kolor tek, a impregnat nazywa się Altaxin. Oczywiścei wszystkie te elemnty są ostrugane Dzięki za miłe słoa na temat chałupki, robi się coraz ładniejsza Marzeniem naszym jest uporządkować przed zima trochę teren ale to zależy od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.09.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Aga, a może jednak zdecydujesz się na ażurowy dach nad poddaszem - po co to kryć? Tak ładnie wygląda... I na niebo można popatrzeć, i belki ładne widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Braliśmy taką opcję pod uwagę Tylko starsznie kapie na głowę i dziewczyną się nie podoba bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.09.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Jaki ten Whisper mądry - nieprawdaż?? Swój daszek przykrył ( I TO JAK!!!) A innym przeciągi ..... Ale wentylacja byłaby GRATIS!! I kominów nie trzeba by budować ( grawitacyjna) i reku. kupować - wszystko gratis i od ręki!! A tak powaznie , przykrywaj, przykrywaj! Ciekawam już efektu dachówkowego!! Tak poprostu DOM się robi!! My też wystawiliśmy mieszkanie na sprzedaż..I nie wiem czy smucić się czy cieszyć? Takie ambiwalentne uczucia mną targają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Czekam na ten dach z utęsknieniem i na efekt końcowy Co do mieszkania to ja jakoś nie czuje żalu że je sprzedajemy Mojemu męzowi chodził po głowie pomysł wynajęcia lae ja na to nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 no to LUUUUUUUUU pod tą Twoją wiechę....tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.09.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Nie, wynajęcie w naszym wypadku też odpada...ale.. Jak kupca ( ewentualnego-oglądacza chociaż) nie ma na widoku, to fiksuję że trzeba będzie ostro z ceny zjeżdżać aby chętny się znalazł.. A jak pojawi się jakiś zainteresowany ( mniej lub bardziej) to marudzę że szkoda NASZEGO gniazdka..albo że ludzie jacys niebardzo(?!) i żal NASZEGO MIESZKANIA dla nich? Ja poprostu mam chyba nawalone w tej mojej łepetynie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Agacka LUUUUUUUUUUUU Alfreda My narazie spokojniutko bez nerwów, żeby nie schodzić z ceny wystawiamy mieszkanie już teraz zobaczymy jak będzie. Oglądaczy jeszcze nie było Ale jak będą chcieli brac na aszych warunakch to oddam bez żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ja też tak mówilam..-Jak dadzą odpowiednią ( interesującą nas i jedynie słuszną) kasę tu ..Proszę bardzo!!! Ale jednak coś w środku podryguje. Może dlatego że 12 lat mieszkaliśmy tutaj i było OK. Jedynie obietnica własnego domu, ogrodu i tak wogóle całości budowlanej ,dopinguje i pozwala na bardziej zdroworosądkowe podejście do sprzedaży....Ale ja już chyba stara jestem i to chyba ostatni moment na przesadzenie staruszki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Ale ja już chyba stara jestem i to chyba ostatni moment na przesadzenie staruszki.... Jaka stara jaka stara poprostu masz sentyment do tego mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Aga ..Dzięki właśnie to chciałam usłyszeć!! Nie ma jak próżność starzejącej się kobiety!! Liczy się każdy głos ..ZA... Spycjalnie tak lawirowałam słownie coby komplemencik w chłodny dzionek usłyszeć.... Dziękuję Ci dobra kobieta!! Niech Ci Pan Bóg w dobrych ekipach wynagrodzi!!( tanich i solidnych!!) A i kasą sypnie szczerze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Alfredziu miło mi ze sprawiłam Ci przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Aga to co pokazujesz na zdjęciach jako podbitka na ganku jest raczej nabitką no chyba że się mylę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.09.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Maksiu, ale z ciebie formalista Kurcze, Aga, wyprzedziliście nas. My nie mamy ani podbitki, ani nabitki... A wygląda ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Maksiu to jest nabitka Whisper dzięki nam się też podoba Wyprzedziliśmy tylko w tej nabitce bo pozatym to u nas las las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.09.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A ja nic nie widzę, tylko xxxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 nie wiem co jest grane u mnie jest wporządku Może tutaj podam link do albumu i uda Ci się pooglądać zdjęcia http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=44259&zid=536377&r=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.10.2005 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Aga ale zaszaleliście z pracami Nawet ganeczek pokazał swoją urodę Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.10.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Gratulacje z okazji Wiechy! Ganek wygląda prześlicznie. Cały dom nabrał charakteru. Brawo! Nie martw się tymi sentymentami. Po kilku dniach mieszkania w swoim domu pewnie będziesz się zastanawiała jak mogłaś tam żyć. Bez ganku, bez kominka, bez ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts