Aga J.G 01.10.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dziewczyny dzięki za miłe słowa Jagna jeśli chodzi o mieszkanie to Alfredą targają takie uczucia ja to mogę swoje sprzedać dzisiaj i wyporowadzić się do domu Wcale mi nie będzie żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Aga a co to za wspaniały rekwizyt przy którym rodzinka pozuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 03.10.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Aga, ale ci idzie pięknie ta budowa jak po maśle tylko pozazdrościć ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 To nasz mistrz takie rekwizyty wystrugał To jest nasza Wiecha pozostanie na naszym strychu młodsza córa to chciała ją nawet do pokoju zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 To nasz mistrz takie rekwizyty wystrugał To jest nasza Wiecha pozostanie na naszym strychu młodsza córa to chciała ją nawet do pokoju zabrać To prawdziwy mistrz z niego A córci się nbie dziwię Sama bym chciała miec takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Aga, ale ci idzie pięknie ta budowa jak po maśle tylko pozazdrościć ech... To masło trochę szorstkie ale jakoś idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 To nasz mistrz takie rekwizyty wystrugał To jest nasza Wiecha pozostanie na naszym strychu młodsza córa to chciała ją nawet do pokoju zabrać To prawdziwy mistrz z niego A córci się nbie dziwię Sama bym chciała miec takie cudo Córci ajak to córcia siekierka jej przypadła do gustu - taki typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Aga, ale ci idzie pięknie ta budowa jak po maśle tylko pozazdrościć ech... To masło trochę szorstkie ale jakoś idzie do przodu A jak smakuje potem po takich trudach radość z każdej rzeczy, która się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 To nasz mistrz takie rekwizyty wystrugał To jest nasza Wiecha pozostanie na naszym strychu młodsza córa to chciała ją nawet do pokoju zabrać To prawdziwy mistrz z niego A córci się nbie dziwię Sama bym chciała miec takie cudo Córci ajak to córcia siekierka jej przypadła do gustu - taki typ A ciekawe po kim to ona tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 To nasz mistrz takie rekwizyty wystrugał To jest nasza Wiecha pozostanie na naszym strychu młodsza córa to chciała ją nawet do pokoju zabrać To prawdziwy mistrz z niego A córci się nbie dziwię Sama bym chciała miec takie cudo Córci ajak to córcia siekierka jej przypadła do gustu - taki typ A ciekawe po kim to ona tak ma Po rodzicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.10.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Jagna jeśli chodzi o mieszkanie to Alfredą targają takie uczucia ja to mogę swoje sprzedać dzisiaj i wyporowadzić się do domu Wcale mi nie będzie żal Aguś, przepraszam... Tak to jest jak się stara nadrobić wszystkie dzienniki na raz i posty skaczą przed oczami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Jagna nie ma sparwy napisalam tak żeby było jasne kto do czego ma sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Aga, to jeszcze nie dlugo i bedzie domek pokryty... Ale bedzie fajnie. A co jeszcze planujecie w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Zeljka planujemy dalsze parce i przeprowadzkę na wiosne Zaraz jak tylko bedzie dach przyjadą okna i brama garażowa a potem cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Oj, to Wy macie dobrze. Na wiosne na swoim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Oj, to Wy macie dobrze. Na wiosne na swoim... Czy dobrze to zobaczymy ale nie mam zamiaru siedzieć kolejnej wiosny w bloku to po 1 po drugie zwyczajnie nie stac nas na takie fanaberie jak utrzymywanie domu i mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 03.10.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gratuluję udanej wiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gratuluję udanej wiechy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gratuluję udanej wiechy Ja też się przyłączam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gratuluję udanej wiechy Ja też się przyłączam! Dzięki też po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts