Joanna i Janusz 03.10.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gratuluję udanej wiechy Ja też się przyłączam! Dzięki też po raz drugi nia ma za co ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.10.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 czy tu też przewidujesz nagrody za stronkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 czy tu też przewidujesz nagrody za stronkę?? Joasiu a Ty się nei za bardzo rozbrykalaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.10.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Smutne to, że u jednego Mistrz..A u drugiego ..(?!@#$$%%^$ ) Mam nadzieję że termin 15.10 br. będzie realny??Chociaż nieza bardzo chce mi się wierzyć w.....Pozostawiam milczeniem moje wątpliwości!!! Mam cichą nadzieję , że się uda wytrwać!! A potem będzie TYLKO LEPIEJ!!! Ale pieska to macie NAPRAWDĘ SUPER!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.10.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Alfredziu ja też w tego 15 nie za bardzo wierzę bo było już tyle terminów że .............. Czekamy co bedzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.10.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Aga, współczuję Ci bardzo, bo sama najlepiej wiem jakie to jest wk..ce jak się umawiają, obiecują gruszki na wierzbie, a potem mają Cię głęboko w d...e. Nie pocieszę Cię na pewno, ale musisz się niestety przygotować na to, że nie jest to ostatni raz - ten typ tak ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Aga - przede wszystkim gratuluję wiechy i trzymam kciuki, żeby termin 15.10 był dotrzymany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Sonika wiem że tak jest i wiem jak jest u Ciebie staram się trzymac dzielnie najgorsze że przez te opóxnienia uciekają nam pieniądze Maluszku kciuki się przydadzą bo panów jak się można było spodziewać nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.10.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 czy tu też przewidujesz nagrody za stronkę?? Joasiu a Ty się nei za bardzo rozbrykalaś nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 czy tu też przewidujesz nagrody za stronkę?? Joasiu a Ty się nei za bardzo rozbrykalaś nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Aga, coś mi się wydaje, że do 15.10 to oni nie zdążą. Ja cały czas muszę czekac na swoją ekipę. Już się przyzwyczaiłam..... Szkoda tylko, że potem pewnie nie będzie już taka pogoda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Żabciu naszykowaliśmy się że nie zdązą ale może akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Uwaga, Uwaga Panowie pracują mamy ofoliowany juz cały dach W dachówce wiercą się dziurki praca idzie do przodu pytanie tylko jak długo ???? na dachu to prace idą raczej pod górkę a po co dziurawią dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Uwaga, Uwaga Panowie pracują mamy ofoliowany juz cały dach W dachówce wiercą się dziurki praca idzie do przodu pytanie tylko jak długo ???? na dachu to prace idą raczej pod górkę a po co dziurawią dachówki Żeby była ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Aga, w koncu zobaczyłam wszystkie fotki! Dom przykryty dachem wygląda na większy, niż poprzednio! W tle tych gór wygląda uroczo! A po co dziurawi się dachówki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 06.10.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Muszę sie przyznać, że mnie również zaintrygowało " dziurawienie dachówek" ( W wolnej chwili proszę o wyjaśnienie...) Domek , po zamknięciu ostatniej wolnej przestrzeni( dach) prezentuje się CUDNIE..Wśród łąk ...och, wygląda jak marzenia.. Zdjecie , jak mniemam robione o zachodzie słoneczka??/ Ostatnio zwierzyłam się ślubnemu , że swojego domku o wschodzie słońca do tej pory nie widzialam... Odpowiedź, którą otrzymałam do sądu, pozwu rozwodowego się nadaje - To ja cię słoneczko teraz zawiozę ( 21 godz 19min) I poczekasz na kołku na wschód słońca! Rano, gdzieś ok.7 odbiorę cię i poproszę o wrażenia i ...weź koniecznie aparat.... To co jedziemy...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ostatnio zwierzyłam się ślubnemu , że swojego domku o wschodzie słońca do tej pory nie widzialam... Odpowiedź, którą otrzymałam do sądu, pozwu rozwodowego się nadaje - To ja cię słoneczko teraz zawiozę ( 21 godz 19min) I poczekasz na kołku na wschód słońca! Rano, gdzieś ok.7 odbiorę cię i poproszę o wrażenia i ...weź koniecznie aparat.... To co jedziemy...???? Dobre! Aha, Aga, możesz zagrodzić teraz!. Wsiadajcie w samochód, kupcie siatke i drut wiązałkowy i poczytaj instrukcję w moim dzienniku...I na koniec porób fotki Albo pilnuj dachówek dzisiaj na balkonie. Kiedyś pisałaś, że widzisz swoją budowę z okna swojego mieszkania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Po co się dziurawi dachówki to nie wiem ale jutro postaram się dowiedzieć ( o ile moi panowie przyjdą do pracy ) Wiem tylko że jeden z panów stał sobie na dole i pieknie wiercił dziurki delikatnie żeby nic nie popekało Zdjęcia oczywiście o zachodzie słoneczka Cieszę się że domek się podoba Jesli chodzi o wschód to nawet mojego męza nie zagadne bo jak nic zrobi mi pobudkę i pogoni na działkę a ja uwielbiam spac więc zdecydowanie wolę zachody słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ostatnio zwierzyłam się ślubnemu , że swojego domku o wschodzie słońca do tej pory nie widzialam... Odpowiedź, którą otrzymałam do sądu, pozwu rozwodowego się nadaje - To ja cię słoneczko teraz zawiozę ( 21 godz 19min) I poczekasz na kołku na wschód słońca! Rano, gdzieś ok.7 odbiorę cię i poproszę o wrażenia i ...weź koniecznie aparat.... To co jedziemy...???? Dobre! Aha, Aga, możesz zagrodzić teraz!. Wsiadajcie w samochód, kupcie siatke i drut wiązałkowy i poczytaj instrukcję w moim dzienniku...I na koniec porób fotki Albo pilnuj dachówek dzisiaj na balkonie. Kiedyś pisałaś, że widzisz swoją budowę z okna swojego mieszkania.... Siatkę kupić mogę ale nie mam do czego jej przymocowaćnasza budowa jest nie ogrodzona z żadnej strony Pilnowac z balkonu moge tylko dachówki za bardzo nie widać moge zobaczyć tylko zbilzajaće się ssiwtała i wtedy w samochód i gonić Oby to tylko były żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Aga domek wygląda ślicznie . Widzę że prace jakoś idą do przodu, może nie tak jak byś chciała ale zawsze to do przodu Jaki masz kolor dachówki? Wydaje mi się że to brąz a gdzieś wyczytałam że miała być czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts