alfreda 06.10.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ku spokojności.... Nasz pierwszy ( ulubiony jak dotąd wykonawca) twierdził ,że złodziejowi to się chce kraść, to, co cenne i nie wymaga wysiłku przy złodziejstwie...Ale namęczyć się narobić i nie daj Boże spocić ..Oj co to to NIE!!!Tak szybciutko , przyjść wziąć ( O np. taki przedłużacz...) szybko sprzedać... I u nas to się sprawdziło..jak do tej pory i jeżeli mozna zaliczyć do przedmiotów wartościowych : młotek chaczkę grabie lopatę Przedmioty pochodzą z okresu z przed okrągłego stołu.....Może miały już wartość historyczną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 U nas jak dotąd nic nie zginęło i niech tak pozostanie Monka ona jest czerwona może nie ceglasta tylko trochę ciemniejsza. Było już troche ciemno i zdjęcie rzeczywiście jest ciemne Taka mi się podobała od samego początku znaczy się ten kolor ale on do tej pory był za doplatą więc wybraliśmy ceglastą jak Sławek pojechał zamawiac to sie okazało że ten kolor też jej w tej samej cenie więc zrobił mi niespodzianke i jest taka Mam nadzieję ze jutro będzie jej trochę na dachu i będzie widać jakiś efekt To jest ciemna czerwień tak to się u nich nazywa http://www.euronit.pl/images/oferta/kolory/ciemczerw.gif Tutaj link do strony wcześniej miała byc czerwona klasyczna http://www.euronit.pl/main.html?pasek2.html&oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No to super że się udało kupić taką dachówkę jaką sobie wymarzyliście i jeszcze do tego w dobrej cenie No właśnie, a jaka to cena jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 O cenę mnie nie pytaj nie mam zielonego pojęcia faktury będą jak przyjedzie już cały dach Mój kochany mąz pewnie to wie ale on juz smacznie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 06.10.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No to super że się udało kupić taką dachówkę jaką sobie wymarzyliście i jeszcze do tego w dobrej cenie No właśnie, a jaka to cena jeśli to nie tajemnica? Wstałem i (p)odpowiadam: najlepszą jak dotąd dlamnie metodą negocjacji cen jest przedstawienie oferty konkurencji. Dachówka ceglasta zaczęło sie od 2,58 brutto ,czerwień klasczna 3,49.Ale po kilku rozmowach i co konkurencja daje udało sie na 2,28 brutto za podobającą sie Agniesi czerwień klasyczną. Oczywiście cena dachówki podstawowej - krawędziowych i gąsiorów szkoda gadać od 18 - 24 zł. Pogieło ich. Wklejam link do naszego albumu- mam nadzieję że zadziała. http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 06.10.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 a może tak http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/prymulki/album?.dir=3ad7&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.10.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Sławku dziekuję ci bardzo za informacje nie robiłam jeszcze wyceny na dach ale wydaje mi się że to niezła cena. Oczywiście policzyłam sobie tylko dachówkę podstawową i mam nadzieję że cena razem z dodatkami mnie nie zabije ps. widzę że Abiś to już spory chłopczyk, niedługo dogoni wzrostem Kornelię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 07.10.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Aga, cudy domek, a działeczka w przepięknym miejscu. Mój slubny marzy o domu z widokiem na góry. Ech życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 07.10.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 witaj Aga, już kiedyś kontaktowaliśmy się na priv i zgadaliśmy się że budujemy baaardzo podobne do siebie domy, tylko mój jest odbiciem lustrzanym Twojego.. piszę bo chciałbym Cię ostrzec przed błędem jaki łatwo można popełnić i który ja popełniłem... otóż chodzi o fragmrnt ściany szczytowej który jest nad dachem garażu.. jeżeli zamierzasz ocieplać dom, to proszę Cię pamiętam żeby zrobić to przed położeniem dachówki, bo w jeżeli nie zrobisz tego teraz to nie obejdzie się później bez zdejmowania pokrycia.. niestety ja muszę to właśnie zrobić bo dopiero w tym roku zdecydowałem się na ocieplenie podczas gdy dach miałem zrobiony na gotowo już ponad rok temu.. oczywiście jeżeli pamiętasz o tym lub jeżeli nie zamierzasz ocieplać domku to przepraszam że zawracam głowę chciałem to doczytać u Ciebie w dzienniku, ale niestety jest za długi a wolnego czasu mam naprawdę malutko.. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.10.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Boowa dzięki za radę ale My may ścianę jednowarstwową więc nie ma problemu dzięki wszytkim za mile słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.10.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Co już dachówki na dach wędrują Super Fajnie domek wyglada pod dachem a jak jeszcze dachówka pokaże swą urodę w całej okazałości a nie w opakowaniu to już zupełnie będzie dom jak marzenie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Smieszne dachóweczki wyglądają wtych kupkach A one sie nie zsuną z dachu Trochę niepokojąco to wyglądało Abi jest cudny i jaki grzeczny A co to za psinka leży na podłodze przy Abim podczas nauki siadania na kanapie Jakoś podejżanie podobna do kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Nie zsuną się bo są cięzkie własnie dlatego układa się je w takich kupkach Abis jest cudny A to co leży to kiedys byl kangurek A w paszczy chowa się osiołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.10.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Nie zsuną się bo są cięzkie własnie dlatego układa się je w takich kupkach Abis jest cudny A to co leży to kiedys byl kangurek A w paszczy chowa się osiołek A ja myślałam, ze to maskotka piesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Nie zsuną się bo są cięzkie własnie dlatego układa się je w takich kupkach Abis jest cudny A to co leży to kiedys byl kangurek A w paszczy chowa się osiołek A ja myślałam, ze to maskotka piesio Nawet poiwem że to pani kangurzyca była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.10.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Aga, dziś widzieliśmy Wasz domek Wreeeszcie dachóweczka, gratulacje Nawet trochę sie po nim popanoszyliśmy, znowu dobraliśmy sobie troszkę drewna na zimę i ruszyliśmy z powrotem. Pozdrowienia serdeczne A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Aga, dziś widzieliśmy Wasz domek Wreeeszcie dachóweczka, gratulacje Nawet trochę sie po nim popanoszyliśmy, znowu dobraliśmy sobie troszkę drewna na zimę i ruszyliśmy z powrotem. Pozdrowienia serdeczne A. Trzeba było zadzwonić pogadalibyśmy troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 No to jest po prostu niesprawiedliwe: http://foto.onet.pl/upload/29/93/_539321_n.jpg Cuuuudo! A ze zdjęciami Abisia to ja proszę też wyluzować, bo siedzę, gapię się, gapię, gęba mi się cieszy, nagapić się nie mogę i o sprawach budowlanych zapominam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.10.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 No to jest po prostu niesprawiedliwe Zgadzam się w całej rozciągłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.10.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Muszę sie przyznać, że mnie również zaintrygowało " dziurawienie dachówek" ( W wolnej chwili proszę o wyjaśnienie...) ja myślę, że to były skrajne dachówki Jagna napisał: No to jest po prostu niesprawiedliwe Zgadzam się w całej rozciągłości. co jest niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts