Agacka1719499039 10.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 no to teraz szybciutko czekamy na zdjęcia dachu...kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Muszę sie przyznać, że mnie również zaintrygowało " dziurawienie dachówek" ( W wolnej chwili proszę o wyjaśnienie...) ja myślę, że to były skrajne dachówki Jagna napisał: No to jest po prostu niesprawiedliwe Zgadzam się w całej rozciągłości. co jest niesprawiedliwe Jak już pisałam wyżej to nie były skrajne dachówki, tylko normalne a dzisurki mają po to żeby je przymocować do dachu żeby jakiś nicponiowaty wiatr nie chciał ich porwać Wiatry u nas poitrafia wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Jagna, Whisper Agacka ja też czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.10.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Aga, u Ciebie musi pracować solidna ekipa. Tak na moje oko, to bardzo dokładni w obróbkach. Myślę, że za tydzień będziesz miała całą dachówkę na dachu!. A może i szybciej..... U mnie dopiero zaczynają więźbę, a od piątku podobno pogorszenie pogody. Na bank u mnie nie zdążą w październiku!!!! Ucałuj piesa w pyszczek od żaby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Żabciu ekipa jest bardzo fachowa mistrz bawi się taki rzeczami dopieszcza wszystko co do milimetra i dlatego znosilismy ich nie przychodzenie Pomimo wszystko wole mieć dobrze wszystko wykonane Piesio wycałowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Pieknie I to wszystko Kolor Dokładność wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.10.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Aga Super zdjęcia i dachu i Abiego Dach niczego sobie komin jak najbardziej Jak zwykle zazdroszczę Trzymam kciuki by zdąrzyli skończyć dach a kasa była na bramę i okna !! Uda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Trzymam, trzymam mocno kciukasy . Domek coraz ładniejszy i dachóweczka pierwsza klasa. Ale się musisz cieszyć . Pozdrówka i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 I jaaaa trzymam tez mocniście kciuki za wasz dach Jak ładnie u was A co ty chcesz od swego ogrodu widzę ze nawet trawy ozdobne rosną już Co do dachówki to jak dla mnie jest ona bardzo zmienna bo na każdym zdjeciu ma inny odcień Ale zawsze w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Dzieki wszystkim za miłe słowa kciuki trzymajcie bardzo mocno Andrzejka co do dachówki to rzeczywiście pod każdym kątem wygląda inaczej - to bardzo ciekawy efekt Trawy ozdobne powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Mnie to tylko jest smutno, że nie było na koniec, tradycyjnie zdjęcia Abisia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 P. S. W sumie to zdjęcia Abisia nie było już bardzo dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 P. P. S. I właściwie to nie rozumiem dlaczego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.10.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.10.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 P. S. W sumie to zdjęcia Abisia nie było już bardzo dawno Ale mjuz jest i to jakie efektowne A dach szybko się układa Pięknie I już ci deszcze nie będą straszne w jesienny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 14.10.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Aga, dach wygląda pięknie Jak dla mnie, wybraliście najpiękniejszy kolor dla dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.10.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Dzieki dziewczyny Luska co do koloru to było moje marzenie cena była koszmarna ale przy samym końcu negocjcji dachówkowych pan zaproponował ten kolor ku mojemu szczęsciu zresztą zrobił mi tym niespodziankę Ja cały czas myslalam że dachówka będzie ceglasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2005 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Aga Pięknie u Ciebie! Postępy ogromne, dachówka cudna, Abiś tym bardziej Naprawdę z przyjemnością się ogląda Trzymam kciuki, żeby dalej wam tak pięknie szło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Aniu dzięki za miłe slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.10.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Fajnie widzieć, że ktos ma dobry humor . Zdjęcie willi zrobiłaś w podróży do Łodzi? A ja myslałam, że byłaś z wizytą u Myszki Miki . Abiś jak zwykle uroczy i taki z niego lew, że coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts