Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cztając opis do zamieszczonego zdjątka...zamarłam...

Czy naprawdę TEN DOM jest marzeniem kogokolwiek , a tym bardziej Agi która posiada poczucie estetyki i gust???(lektura Jej dziennika i inne sugestie) :o :o :o

Dobrze że dopisałaś tą uwagę o humorze!!! Uf...

A domek , ten z wieżyczkami to .....słow brakuje.....Nie mam pomysłu na co TO TO mogłoby się nadawać....

Widze że udało mi się poprawic humorki :)

Andrzejka gdzie Twoje łuki do tych wiezyczek.

Whipser gdzie tam dla gości to komnaty moich panienek powiedziały że jeszcze tylko dwóch córek nam brakuje i juz każda wieża zapełniona :o :roll:

Sonika gdybym była u Myszki Miki nie było by nic smiesznego a ta willa stoi na przedmieściach Łodzi :o :roll:

Alfredziu leszej miód na moje serce :)

Cieszę się że zabawa się udała :) Podczas przygotowań do budowy i teraz podczas budowania zwracam wielką uwagę na domy, widziałam ich wiele ale coś takiego po raz 1 i musiałam to uwiecznic na fotografii :)

Aga nie męcz się z budowaniem tego ...dziwu architektury - pod Pozniem są dwa bliźniacze wręcz zjawiska :o , a i od drugiej strony stolicy Wielkopolski widziałam podobne pomniejszenie domu Myszki Miki , ale jeszcze do wykończenia.

Może to plan ogólnopolski mający na celu wstrzasy dla zaspanych kierowców?

Witajcie robaczki :D , zdjęcia piątkowego nie skomentuję :wink: Ale tak zrobiłam: :o :o

Ale piszcie jak tam Wasz dach. Skończony? Przed drugą transzą kredytu będziecie mieli wizytację na budowie z banku? Czy kasę dostajecie na podstawie faktur (u nas tak było).

Pozdrowienia

A.

Aga gratulki :p :p :p I to jest właśnie wiadomośc dnia 8)

Dobrze , ze do soboty wpłynęło :p :p

Ciekawa jestem co dalej po oknach zaplanujecie :roll: :roll: ale teraz czekam na okna 8) 8)

Choć jak zobaczyłam, ze w twoim dzienniku jest wpis to po cichu liczyłam na nowe fotki :oops: :-? :-? ale nic nie mowię i czekam cierpliwie- rozumiem sutuację :-? :wink: