andrzejka 15.10.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 I teraz dałaś mi do myślenia Czy moje łukowate okienka nie są jednym wielkim kiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.10.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Piękny projekt następnego domu, Aga! Jedna wieża dla gości, druga dla dziewic... Jeszcze tylko smoka brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.10.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Cztając opis do zamieszczonego zdjątka...zamarłam... Czy naprawdę TEN DOM jest marzeniem kogokolwiek , a tym bardziej Agi która posiada poczucie estetyki i gust???(lektura Jej dziennika i inne sugestie) Dobrze że dopisałaś tą uwagę o humorze!!! Uf... A domek , ten z wieżyczkami to .....słow brakuje.....Nie mam pomysłu na co TO TO mogłoby się nadawać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Widze że udało mi się poprawic humorki Andrzejka gdzie Twoje łuki do tych wiezyczek. Whipser gdzie tam dla gości to komnaty moich panienek powiedziały że jeszcze tylko dwóch córek nam brakuje i juz każda wieża zapełniona Sonika gdybym była u Myszki Miki nie było by nic smiesznego a ta willa stoi na przedmieściach Łodzi Alfredziu leszej miód na moje serce Cieszę się że zabawa się udała Podczas przygotowań do budowy i teraz podczas budowania zwracam wielką uwagę na domy, widziałam ich wiele ale coś takiego po raz 1 i musiałam to uwiecznic na fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ale numer!!!! Przecież to dom mojej siostry!!!! Przykro mi, ze Wam się nie podoba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Żaba serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.10.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Żaba serio, serio Troszkę Cię wkręciłam?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Zdziwiłam się bo wyglądał na nie zamieszkany, moje dziewczyny to juz były pewne że to dom albo księzniczki albo czarownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.10.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Aga nie męcz się z budowaniem tego ...dziwu architektury - pod Pozniem są dwa bliźniacze wręcz zjawiska , a i od drugiej strony stolicy Wielkopolski widziałam podobne pomniejszenie domu Myszki Miki , ale jeszcze do wykończenia. Może to plan ogólnopolski mający na celu wstrzasy dla zaspanych kierowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ori może masz rację Tylko dobrze że to nie ja kieruje bo jak zobaczyłam dziwo to mi tak głowa latała że wypadek murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witajcie robaczki , zdjęcia piątkowego nie skomentuję Ale tak zrobiłam: Ale piszcie jak tam Wasz dach. Skończony? Przed drugą transzą kredytu będziecie mieli wizytację na budowie z banku? Czy kasę dostajecie na podstawie faktur (u nas tak było). Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Aga u nas zawsze jest wizyta z banku to już będzie chyba 4 transza ale ostatnia czyli koniec kasy Dach prawei na ukończeniu ale wizytę obcyka bo tam same drobiazgi zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.10.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 u mnie czego Ci nie życzę jest jazda z ostatnią transzą... kilka rzeczy małym druczkiem i musimy jeszcze coś podorabiac w domciu żeby wypłacili... a domek ze zdjęcia...no cóż w opolskim było to na porządku dziennym...typowa cygańska architektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oj te transze moga doprowadzić do palpitacji serca tyle od nich zależy Ale bądzmy dobrej myśli Córci dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 dziewczyny prosze mnie nie straszyć Jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.10.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 dziewczyny prosze mnie nie straszyć Jestem dobrej myśli Aga kto by tam śmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 dziewczyny prosze mnie nie straszyć Jestem dobrej myśli Aga kto by tam śmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czy już wiadomo jak przebiegła wizytacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czy już wiadomo jak przebiegła wizytacja? Cisza w eterze, dzisiaj mojego sznownego małżonka nie ma na naszym terenie więc czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.10.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Aga gratulki I to jest właśnie wiadomośc dnia Dobrze , ze do soboty wpłynęło Ciekawa jestem co dalej po oknach zaplanujecie ale teraz czekam na okna Choć jak zobaczyłam, ze w twoim dzienniku jest wpis to po cichu liczyłam na nowe fotki ale nic nie mowię i czekam cierpliwie- rozumiem sutuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts