AgnesK 23.10.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Aga, byliśmy dziś u Was GRATULACJE!! Dom naprawdę nabrał zupełnie innego wyglądu. Jak zedrzecie taśmy na pewno jeszcze wypięknieje. Na widok Waszych drzwi wejściowych tylko się uśmiechnęłiśmy - wzbudziły w nas wiadome skojarzenia. Jeszcze raz gratulujemy no i życzymy wyjaśnienia sprawy z oknami. P2 to jednak tylko szyby wzmocnione.. Andrzejko (jeśli mogę za Agę ) - okna są ino oklejone białymi taśmami ochronnymi, a kolor mają złotego dębu (najpiękniejszy z możliwych kolorów ). Faciu, a te dziury to nie są pod stopnie kominiarskie? Bo tak mi na oko wyglądają. Aga się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.10.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 [Andrzejko (jeśli mogę za Agę ) - okna są ino oklejone białymi taśmami ochronnymi, a kolor mają złotego dębu (najpiękniejszy z możliwych kolorów ). Ufffff Dzięki bo już myślałam, że nastąpiły jakieś zmiany w błyskawicznym tempie i nie ma złotego dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.10.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Aga nie wiem czy nie przgapiłam ale mam pytanko Jakie masz wymiary okien dachowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Żabciu jak już Agnes napisała szyba P2 jest wzmocniona gorsza nie jest chodzi tylko o wyjasnienie tego że okna nie są zgodne z zamówieniem, chodzi mi głównie o kasę Zobaczymy co z tego będzie Żabciu moje córy mogą mieszkac odkąd mamy strop, ale ciągle nie da się tam mieszkać Okna połaciowe Velux Facio te dziury to poprostu nie zesuniete dachówki, mistrz musi jeszcze wchodzić na dach żeby cos tam jeszcze powykańczać i zostawił sobie dziurki do chodzenie, jak dach zostanie ostatecznie zakończony dziury znikną Alfreda idziemy z pracami dalej, teraz pójdą sciany działowe, potem elektryka wraz z alarmem i dalsze prace po kolei Bez zimowania Agnes cieszę się że dom się podoba, co do drzwi wiem jak jest jeśli chodzi o okna to tylko wyjasnimy sprawę, jakoś nei mam ochoty na wymontowywanie Będzie P 2 i już A teraz Aga okrzan byliscie i nie zadzwoniliście żeby się zobaczyć Nie ładnie nie ładnie Dziękuje wszystkim za bardzo miłe słowa i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.10.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Aga, no wiem.. drugi raz się naraziliśmy.. Ale nie będę ściemniała i napiszę jak było.. Otóż była to godzina 13.35. Godzina ...jak godzina można by pomyśleć. Błąd!! Bo to była późna godzina! O 14.10 zaczynał się bowiem na tvn-ie Scoobi Doo, którego fanką jest Glizdeczka. Gdybyśmy się spóźnili to... łojesu, nawet myśleć mi się nie chce Taka jest brutalna prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Aga, no wiem.. drugi raz się naraziliśmy.. Ale nie będę ściemniała i napiszę jak było.. Otóż była to godzina 13.35. Godzina ...jak godzina można by pomyśleć. Błąd!! Bo to była późna godzina! O 14.10 zaczynał się bowiem na tvn-ie Scoobi Doo, którego fanką jest Glizdeczka. Gdybyśmy się spóźnili to... łojesu, nawet myśleć mi się nie chce Taka jest brutalna prawda. U nas też był seans Jeszcze raz się tak narazicie i normalnie pipipi.... nic juz więcej nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.10.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Faciu, a te dziury to nie są pod stopnie kominiarskie? Bo tak mi na oko wyglądają. Aga się wypowie. a widzisz tego nie wiedziałem zawsze się czegoś nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Faciu, a te dziury to nie są pod stopnie kominiarskie? Bo tak mi na oko wyglądają. Aga się wypowie. a widzisz tego nie wiedziałem zawsze się czegoś nauczę Faci wytłumaczyłam u góry co to są za dziury Nie są to stopnie kominiarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 24.10.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Faciu, a te dziury to nie są pod stopnie kominiarskie? Bo tak mi na oko wyglądają. Aga się wypowie. a widzisz tego nie wiedziałem zawsze się czegoś nauczę Facio wytłumaczyłam u góry co to są za dziury Nie są to stopnie kominiarskie. [Facio te dziury to poprostu nie zesuniete dachówki, mistrz musi jeszcze wchodzić na dach żeby cos tam jeszcze powykańczać i zostawił sobie dziurki do chodzenie, jak dach zostanie ostatecznie zakończony dziury znikną nie zauważyłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.10.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Faciu, a te dziury to nie są pod stopnie kominiarskie? Bo tak mi na oko wyglądają. Aga się wypowie. a widzisz tego nie wiedziałem zawsze się czegoś nauczę Facio wytłumaczyłam u góry co to są za dziury Nie są to stopnie kominiarskie. [Facio te dziury to poprostu nie zesuniete dachówki, mistrz musi jeszcze wchodzić na dach żeby cos tam jeszcze powykańczać i zostawił sobie dziurki do chodzenie, jak dach zostanie ostatecznie zakończony dziury znikną nie zauważyłem.... Uprasza sie o uważne czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.10.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Aga to trzymam kciuki za dobra cenę A co do szyb to wspaniale, zę tak wyszło jak chcieliście A kiedy brązowe ramy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Aga to trzymam kciuki za dobra cenę A co do szyb to wspaniale, zę tak wyszło jak chcieliście A kiedy brązowe ramy zobaczymy Myślę że brązowe ramy przybęda na Forum pod koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.10.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 To super My zostawiliśmy taśmy na zimę (koniecznośc) i potem była massakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Własnie, cos mi po głowie chodziło że miało byc na brązowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.10.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 No to super że jednak okna są takie jakie miały być Gratuluję stanu surowego zamkniętego, domek wygląda ślicznie !!! No i trzymam kciukasy za szybką i korzystną sprzedaż mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Dzieki wszystkim za miłe słowa i kciuki napewno się przydadza Okna są brązowe musicie mi wierzyć na słowo, oczywiście pod koniec tygodnia udowodnie na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Okna są brązowe musicie mi wierzyć na słowo, oczywiście pod koniec tygodnia udowodnie na fotkach A do tego czasu zdążysz białe przemalowac na brązik Żartuję oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Okna są brązowe musicie mi wierzyć na słowo, oczywiście pod koniec tygodnia udowodnie na fotkach A do tego czasu zdążysz białe przemalowac na brązik Żartuję oczywiscie Szybciutko się zepne i przemaluje Mam troche rąk do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Okna są brązowe musicie mi wierzyć na słowo, oczywiście pod koniec tygodnia udowodnie na fotkach A do tego czasu zdążysz białe przemalowac na brązik Żartuję oczywiscie Szybciutko się zepne i przemaluje Mam troche rąk do pomocy Rączki pomocne wykorzystaj do innych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Okna są brązowe musicie mi wierzyć na słowo, oczywiście pod koniec tygodnia udowodnie na fotkach A do tego czasu zdążysz białe przemalowac na brązik Żartuję oczywiscie Szybciutko się zepne i przemaluje Mam troche rąk do pomocy Rączki pomocne wykorzystaj do innych prac Niektóre za małe do innych prac a do tego sa w sam raz Zresztą niektóre okna juz są zmaówinoe kto je obedrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts