andrzejka 28.10.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Hej A gdzie najgorsza strona Czyżby jeszcze nie było odpowiedniej pory do fotki Czy może nie ma takiej strony A co u was z innych wiesci budowlanych i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.10.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Aguś pięknie wyglądacie na progu Waszego domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Andrzejka pora może nadejdzie dzisiaj Napewno będą brązowe okna Joasiu dzieki Z wieści budowalnych nic się nie dzieje robimy prace porządkowe i ustalamy startegię Próbujemy sprzedać mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.10.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 to trzymam kciuki za korzystną sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Andrzejka pora może nadejdzie dzisiaj Napewno będą brązowe okna Joasiu dzieki O to czekam na ten widok i na brązowiutkie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Andrzejka pora może nadejdzie dzisiaj Napewno będą brązowe okna Joasiu dzieki O to czekam na ten widok i na brązowiutkie okna Musicie wytrzymać do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.10.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Jak musimy to nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Jak musimy to nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.10.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 No to się doczekaliśmy... Widoczek niezły! Przynajmniej nie będziesz miała problemu z zaparkowaniem swojego samochodu ,bo chyba w "te"dni nie dasz rady wyjechać, jak Cię pozastawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.10.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Aga faktycznie widok bardzo orginalny No ale cóż nie ma tak, zeby mieć wszystko co najlepsze czytaj widoki tylko jak marzenie W przyrodzie ma być równowaga, trochę tego trochę tego Ale to chyba nie jest tak blisko z tego co widać na zdjęciach przynajmniej Jak posadzicie drzewa które przesłonią ten widok to będzie dobrze Zresztą znam wiele osób które mieszkaja za murem cmentarnym i twierdzą że takie sąsiedztwo jest znacznie lepsze niż wiele innych Ale nie powiem zaskoczyłaś mnie widokiem bardzo Co do okien to cudne Też takie chcę Czy ja już pytałam o wymiary okien dachowych Skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Aga, domek z oknami prezentuje się bardzo przystojnie . Super, że następny etap macie za sobą, cieszę się razem z Tobą. A zdjęcia Abisia znowu nie było . Jak się ma mój ulubieniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.10.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 No Aguś widok niecodzienny, czy te zdjęcia robione były z naturalnej odległości czy użyłaś fokusa bo trochę blisko miałabyś ten cmentarz, muisz sobie wysokie drzewka posadzić, a co do okien to bardzo ładny kolor, a dlaczego napisałaś moje okna nabierają koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Wiedziałam że widok Was zaskoczy Do tego cmentarza jest około 200 m. ale żeby do mnie dojśc lub dojechać trzeba go minąć Już co poniektórzy mają obiekcje Nasze okna dachowe mają wymiar 78x118. Co do wyjeżdzania już wczoraj mielismy przygodę ponieważ ktoś sobie zaparkował na wjeździe do nas na szczęscie jakoś sie udało, chyba postawię szlaban Co do drzewek zeby zasłonić widok nie bardzo się da ponieważ to jest widok od strony frontowej a tam jest nie za dużo miejsca i jak posadzę wysokie drzewka to zaciemnię całkowicie okna, poprostu przyzwyczaję się i tyle Zresztą Sławek mi powtarza że zawsze mi sie podobał mi się widok jak się palą świece na cmentarzu to teraz będę miała Iska napisałam o tym kolorze bo były wątpliwości co do koloru okien Co do piesia czuje się wspaniale, rośnie jak na drożdżach i obiecuje zdjęcia w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.10.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Dobrze, że z tymi szybami się wyjaśniło. Nasze faktycznie są szarawe...A czemu już zdjęliście folię z okien? Nie boicie się, że się coś im stanie przy tynkowaniu? Pytam, bo ja każdą trochę "zjechaną" folię jeszcze doklejałam, opatulałam...Może niepotrzebnie? A co do widoków, to się zgadzam, że bywają gorsze sąsiedztwa. Sto razy wolałabym cmentarz niż np. dyskotekę.... Przyzwyczaicie sie na pewno. Domek wygląda ślicznie. O, akurat pokazałaś nowe zdjęcia. Oba cudne! Jaki Abiś już jest wielki Toż to nie szczeniak, to młodzian! Pięęęękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.10.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Eee tam ...Widok jak każdy inny! Mogłąby być np. fabryka, albo bocznica kolejowa! A tak chociaż gwarancja spokoju! Sąsiedzi cisi, nie upierdliwi , czyli plusy! Ja kilka lat mieszkałam ( kawalerka) na przeciwko kalwarii , którą odwiedzali często pielgrzymi. Śpiewy modły i chociaż wtedy to mnie trochę denerwowało ( częstotliwość) to teraz patrzę i odbieram to całkiem fajnie! Natomiast drugą strnę domku masz REWELACYJNĄ, powinna rekompensować WSZYSTKO INNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 dzięki za miłe słowa, oczywiście że inne widoki rekompensują wszystko ale ten jest wyjątkowy Jagna jeśli chodzi o okna to folia jest sciągnieta tylko od zewnątrz ( tutaj tynk jest przewidziany na jesień 2006 i to ja dobrze pójdzie więc jest niebezpieczeństwo że ta folia została by już na zawsze ) Wewnątrz oczywiście folia poczeka aż do tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Oj, Aga juz ma okna. Ale fajnie. A czy nie jest to zloty dab?Czy jak sie nazywa ten kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Oj, Aga juz ma okna. Ale fajnie. A czy nie jest to zloty dab?Czy jak sie nazywa ten kolor? Zgadza się złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Aha, tez taki bierzemy pod uwage... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Druga opcja to taki kolor co ma "Zona budowniczego". Ale jeszcze nie spotkalam tutaj w poblizu, wiec.., zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts