Aga J.G 30.10.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Druga opcja to taki kolor co ma "Zona budowniczego". Ale jeszcze nie spotkalam tutaj w poblizu, wiec.., zobaczymy... A jaki to kolor bo chyba przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Aga zazdrościmy widoków piękne to ostatnie zdjęcie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Aga zazdrościmy widoków piękne to ostatnie zdjęcie domku Dzieki Facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 http://www.modrzew.photosite.com/~photos/tn/151_348.ts1125431010000.jpgO taki, jakis tam kasztan, sama nie pamietam, musze zerknac do ich komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 http://www.modrzew.photosite.com/~photos/tn/151_348.ts1125431010000.jpg O taki, jakis tam kasztan, sama nie pamietam, musze zerknac do ich komentarzy. Jak dla mnie za ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 A mi sie podoba. Maz zdecydowanie woli zloty dab...A co z tego wyjdzie...Jeszcze tyle czasu do tego, że moga byc zielone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A mi sie podoba. Maz zdecydowanie woli zloty dab...A co z tego wyjdzie...Jeszcze tyle czasu do tego, że moga byc zielone... Zielony też może byc ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Aga, ja dziś na inny temat. Piękne masz córki. Maja w sobie cos szczególnego. Nie mowie to dlatego, że kocham dzieci, ale one na prawdę kiedyś będą (jak to się mówi) łamać męskie serca.. Piękne dziewczynki. A do tego takie inteligentne oczki... Musicie być z nich strasznie dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 p.s. wracam do budowy...jak pisałam o kolorze zielonym to nie w sensie ze to brzydki kolor.., po prostu chodzi o to, że jeszcze ze 100 razy może nam się odmienić gust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Zalejka bardzo dziekuje za wypowiedź o moich córkach jak każda matka lubię słuchac takich pochwał rzeczywiście jesteśmy z nich bardzo dumni. Inteligentne bestie rzeczywiście czasami aż za bardzo Co do łamania serc nie jesteś 1 osobą która nam to mówi, aż się boję co będzie ( czasami mam takie obawy zwyczajne a czasami zwykły stach bo czasy takie pokręcone ) Co do zileonych okien ja też wcale nie napisałam że ziolone to brzydkie, jesli współgrają z całością są bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.10.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Dla stęsknionych nasz piesek Piesek? Pies. Potężne psisko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.10.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Ale jakie PIĘKNE!!! JAK BYM MIESZKAŁA BLIZEJ , TO CHCIALABYM , NAWET ZA DARMO, TAK DLA PRZYJEMNOŚCI WYPROWADZAĆ "BESTIĘ" NA SPACERKI....Może przy okazji komplementowania psiny i mnie by się coś uczknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Cóż bestia jest jeszcze bardzo malutka Do rozmiarów dorosłego psa jeszcze mu trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.11.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Coś się opuszczasz we wpisach do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Coś się opuszczasz we wpisach do dziennika... Za bardzo nie ma o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 02.11.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Dla stęsknionych nasz piesek Piesek? Pies. Potężne psisko!!! Ładne rzeczy mi tu Whisperku wypisujesz!!!!! Toż to malutki mój piesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.11.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Wow Aga sciany działowe Czyli cały czas zgodnie z planem ostro do przodu Cieszę sie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Andrzejka ostro ostro mam nadzieje że damy radę A jutro budowe wizytują 2 firmy od c.o zobaczymy co nam powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Miały być wyceny c.o ale tylko jedna firma pojawila się na naszej budowie ( nawet nas to nie zdziwiło - ciekawe czemu??? ). No włąśnie ciekawe czemu Co do tych dachówek to trochę mnie zdziwiłaś Takie cuda Ludu jak to wszystkiego trzeba pilnować i mieć nawet uszy dookoła głowy, zeby czasami posłuchać co inni mają za problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Andzrejka powiem Ci że jak Sławek przyjechał z hurtowni to mi się wierzyc nie chciało, tyle razy oglądalismy dach z góry z dołu, robilismy zdjęcia i nic, ale co tam sparwdzic trzeba i co są 4 inne Na szczęscie są to tylko 4 dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts