Aga J.G 19.01.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Maluszku bardzo fajnie nawet się nie spodziewałam że tak będzie uważam to za dobrą wróżbę Ewuś ruszamy ruszamy tylko na wiosnę trzeba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 19.01.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Aga, ni wiem, czy dobrze zrozumiałam, czy wpis do hipoteki ma kosztować 2000zł? Jeśli tak, sprawdźcie to. Bo o ile mi wiadomo, sądy zwalniają całkowicie od opłat wpisy do hipoteki przeznaczone na budowę domu. U nas (rok temu) to zwolnienie się odbyło automatycznie, ale w banku nam powiedziano, że gdyby sąd chciał jednak jakąś opłatę naliczyć, to żeby złozyć pismo, że prosimy o zwolnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Magmi nie nie te 2000 to koszty jakie poniesliśmy w banku przy uruchamianiu kredytu. Ile będzie za wpis to napisze wieczorkiem jak mąz wróci z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Aga, gratulacje z okazji kredytu! Wczoraj dzwonił do mnie mąż mój, był w Castoramie i tam wynalazł obgryzione płytki w 3 kolorach, za 46 zł!!!! - jasny, średni i ciemy brąż Dobra wiadomośc dla nas - wielbicielek obgryzionych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.01.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Aga o jak fajnie A jaka firma wiesz może ? Widzę że wszyscy mamy podobne zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.01.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Nic więcej nie wiem, mężuś ino cenę zapamiętał Jak sama pojadę to wszystko Ci powiem ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.01.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Aga My też mamy w palnie wycieczkę do Castoramy to się wymienimy doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Agula, serdeczności imieninowe. Ty sama wiesz - wszystkiego najlepszego najbudowlańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.01.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Wszystkiego najlepszego imieninowego! Ech, ta wiosna to bogata w emocje będzie, oj będzie! Gratulacje z okazji kredytowych poczynań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.01.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Aga - wszystkiego najlepszego a przede wszystkim, żeby budowa obyła się bez problemów. http://unigarden.xtr.pl/images/rose1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.01.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Aga, to Ty też jesteś ta styczniowa Agnieszka ? Wyjątkowo silna reprezentacja Agnieszkowa z Karkonoszy :D http://euroflorist.pl/photo/563.jpg Niech Wasz domek nabiera kształtów, bo w środku to już jest chyba wykończony [co do koncepcji, ustawień i barw ]. Wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Bardzo Wam Wszystkim dziękuje za pamięć jestem bardzo wzruszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.01.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 serdeczne usciski i roze http://foto.onet.pl/upload/93/47/_16116.jpg buziaki ....sto lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Najserdeczniejsze życzenia imieninowe. http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka203.jpegDużo dużo radości i samych pięknych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Jeszcze raz bardzo Wszystkim dziekuje za życzenia jestescie wspaniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.01.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Rzeczywiście to 0 zł fajnie wygląda w twoim dzienniku. Rozumiem że najprawdopodobniej będziesz miała tego samego Mistrza co AgnesK. Nie ma to jak sprawdzony fachowiec. Życzę, żeby warunki z gazowni jak najszybciej dotarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Andrzejak tak to ten sam MISTRZ Tak tak te koszty podobaja mi się najbardziej, obawiam się tylko że nie wiele będzie takich wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 gratulki, że ruszyliście z miejsca jak się czyta to, wszystko jest takie łatwe trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Czupurku dzieki za kciuki masz rację sama jak to czytam to iwem że nie było tak łatwo Ale ta częśc dziennika jest już historią i wszystkie emocje o niepowodzeniach już opadły ( całe szczęscie ) Mój mąż tez twierdzi że o najgorszym to nie pisałam ale co tam było minęlo a teraz jest dobrze i mam nadzieję że tak pozostanie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.01.2005 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Mam Aguś tak samo. O zdarzeniach nie bardzo szczęśliwych- jeśli ich nie opisuję na bieżąco- szybko zapominam. I tak jest chyba dobrze, a przynajmniej radośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts