andrzejka 08.11.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Chyba mało za elektrykę, jak sie dowiadywałam to u nas wołaja po 5 tys ale to chyba inne okolice Powiadasz znieczulica Oj chyba wytrenowana cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.11.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Aga, zależy ile masz punktów, ale 3tys. to chyba przyzwoita cena, zwłaszcza jeśli z wszystkimi papierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Punktów tak na szybko jak liczyliśmy to chyba koło 100, też nam się wydaje że cena oki, i te papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Aga, wiem, ze dach u Ciebie już dawno skonczony, ale jeśli możesz napisz jak i czym wykonuje się obróbkę na styku dachówek ze ścianą. Chodzi mi o miejsce połączenia dachu garażu ze ścianą Twojego domu. Dziwi mnie, że do tej pory u mnie tego nie zrobili, a dachówki już leżą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żabciu u nas jest to obrobione blachą tak jak na kominach. Tutaj mam zdjęcie. http://foto.onet.pl/upload/8/48/_540544_n.jpg Te obróbki były robione przed położeniem dachówki, blach ajest oczywiście wpuszczona w mur i nakryta drugą blachą nie wiem czy wiesz o co mi chodzi jakby co to pytaj, postaram się wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Aguś ścianki pięknie rosną domek już prawie ukończony no no pozazdrościć, a co do psa kanapowego to dodaj jeszcze dystyngowany Zdjęcia w albumie cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Żabciu u nas jest to obrobione blachą tak jak na kominach. Tutaj mam zdjęcie. http://foto.onet.pl/upload/8/48/_540544_n.jpg Te obróbki były robione przed położeniem dachówki, blach ajest oczywiście wpuszczona w mur i nakryta drugą blachą nie wiem czy wiesz o co mi chodzi jakby co to pytaj, postaram się wytłumaczyć Jak wpuszczona w mur???? Czy musieli skuwać bloczki? Napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Nie skuwa się muru tylko takim urządzeniem wycina sie taką szczelinę o grubości blachyi w nią wsuwa się blachę,potem na to nakłada się jeszcze jedną blachę i silikonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Aguś ścianki pięknie rosną domek już prawie ukończony no no pozazdrościć, a co do psa kanapowego to dodaj jeszcze dystyngowany Zdjęcia w albumie cudne dzieki za tak miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.11.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Aga, zadroszczę Ci, że u Ciebie prace idą do przodu. My zbijamy dechami okna i drzwi i czekamy do wiosny.....Nawet jeszcze nie zdecydowałam, gdzie będą ścianki działowe Ale Abi urósł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.11.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Aga, zadroszczę Ci, że u Ciebie prace idą do przodu. My zbijamy dechami okna i drzwi i czekamy do wiosny.....Nawet jeszce nie zdecydowałam, ikuhyf.,/jhgkkdx Żabciu zawsze coś jest za coś Ja mam nadzieję że na wiosnę będę klikać z nowego domku Zresztą jak sprzedamy mieszkanko to nie będziemy mieli innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Abi cudowny na tej kanapie Aga u mnie też scianki działowe sie robią na poddaszu A powiedz jak robią u was nadproża nad drzwiami w takich scianach czy od razu wstawiacie futryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Scianki działowe...fajny etap, nie? Dopiero teraz widać tak naprawdę, że to ma być Dom a nie tylko budowla. Pięknie to wszystko wygląda. A Abiś z dupskiem na kanapie...no przecież to prawdziwy elegant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 dzięki za miłe słowa o naszym arystokracie co raz bardziej to z niego wychodzi i czasami się zastanawiam czy on pasuje do takich wariatów Andrzejka cos tam wczoraj kombinowali z nadpprożami z tego co zauważyłam to robili to normalnie z tych samych bloczków, dzisiaj to obfotografuje i zasięgnę języka a wieczorem zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 12.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Jak już będą ścianki działowe to dalej już do przodu. Nawet mebelki będzie można poustawiać (W MYŚLACH OCZYWIŚCIE!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Andrzejka cos tam wczoraj kombinowali z nadpprożami z tego co zauważyłam to robili to normalnie z tych samych bloczków, dzisiaj to obfotografuje i zasięgnę języka a wieczorem zdam relację O to dzięki, czekam wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Jak już będą ścianki działowe to dalej już do przodu. Nawet mebelki będzie można poustawiać (W MYŚLACH OCZYWIŚCIE!!!). Mebelki w pokojach dziewczyn były dzisiaj ustawiane W pozostałej częsci domu już rozplanowane na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.11.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Fajnie się ogląda te zdjęcia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Dzięki za fotki Jak najbardziej wszystko zrozumiałe Jak dobrze mieć kogo sie poradzić Bo u nas juz chcieli małe nadproża wylewać No a na poddaszu już co najważniejsze pokoje wydzielone widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.11.2005 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aga Co tu pisać, wszystko cudne To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts