Aga J.G 12.11.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Facio dzieki Andrzejka już są wszystkie pomieszczenia, ale ja nie doczekałm do tego etapu dzisiaj, musiałam wracać Oczywiście najważniejsze pomieszczenia były robione w 1 kolejności (dziewczyny maja chody u ekipy ). Cieszę się że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aga Co tu pisać, wszystko cudne To kiedy przeprowadzka? Witaj Aniu, dzieki za miłe słowa, ale gdzie mi tam do Twoich piekności Co do przerowadzki to jak sprzedamy mieszkanie będziemy mieli około 3 miesięcy na przeprowadzkę bo taki bedziemy mieć zapis w umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.11.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 A ja to Ci najbardziej zazdroszczę tych okienek w dachuuuu............ Jak już ścianki działowe, okienka, to domek CAŁĄ GĘBĄ!!!! Rysuj, planuj ..jak przyjdzie fachowcom np. prądowym określić newralgiczne punkty, to będzie jak znalazł!!! Ja już tak z ołówkiem prawie miesiąc walczę łe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Alfredziu punkty już rozrysowane, jeszcze myslę co dodac jak to widzę w rzeczywiśtości, ale ogólny zarys jest Ja to rysowałam jak tam nawet fundamentów nie było Okna dachowe są super i bardzo się cieszę że z nich nie zrezygnowaliśmy pomimo że to koszty I to nad klatką schodowa to strzał w 10 potem się zastanowię jak je bedę myła a za jakiś czas napiszę, czy nadal jestem z niego taka zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.11.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 No to w kwesti "punktów" ele. jestem w tyle, pomimo że mi tyle czasu TO zabiera, a ciągle nowe się pojawia... Jakoś nie mogę zakończyć tego planowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.11.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aga, jeszcze Ci nie wymurowali, a Ty już chcesz górę sprzątać? Daj im chociaż te ściany dokończyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 No to w kwesti "punktów" ele. jestem w tyle, pomimo że mi tyle czasu TO zabiera, a ciągle nowe się pojawia... Jakoś nie mogę zakończyć tego planowania.... To jest rzecz która rodzi się w bólach Pewne elementy maja tylko zarys i teraz trzeb się dokładnie zastanowić ( najgorsze oswietlenie stołu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aga, jeszcze Ci nie wymurowali, a Ty już chcesz górę sprzątać? Daj im chociaż te ściany dokończyć... Już są prawie skónczone, więc w przyszłym tygodniu można sprzatać, z moim kręgosłupem trochę mi to zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.11.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 O..TO..TOO....Oswietlenie stolu, blatu roboczego w kuchni , schody...taras...ogród....wejście.... Co dziennie inne koncepcje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.11.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Blat roboczy załatwiony, schody, taras też ogród kabel zostanei zakopany i bedzie czekał na lepsze czasy Najgorszy stół, a raczej gdzie te kable wypuścic żeby było dobrze i centralnie na środku A czasu mam coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.11.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Cieszę się,że Wam tak pięknie idzie do przodu! Byle tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga, Ty przynajmiej wiesz gdzie postawić ścianki działowe.....A ja jeszcze nie mam pomysłu....Potem okaże się, że np. wanna się nie zmieści, albo jakaś szafa....A punkty el.????? Nie mam pojęcia. Całą zimę będę myślała...I na pewno coś źle zaplanuję!!!! A co to za pomysł na poddaszu, jeszcze nie zrealizawany???/ Jeszcze wróce do obróbki blacharskiej, o którą Ci wczesniej pytałam. Dekarz mi mówił, że blacha podniesie dachówki, bo musi być włożona pod spód, aby woda ściekała na sąsiednią. Mówi, że to n ie będzie ładnie wyglądało. Polecał taśmę kominową, aby uszczelnić to miejsce, ale dopiero po tynkowaniu....Jak jest u Ciebie? Dachówki nie odstają???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Żabciu ja wszystko rysowałam na paierze milimetrowym, oczywiscie najpierw był wybór sprzętów. Potem sprzety rysowałam na karteczkach wycinałam i ustawiałam, niezła zabawa szczególnie z moimi zdolnościami plastycznymi Ale jakos poszło zobaczymy jak się to sprawdzi jak zaczne te sprzęty tam ustawiac na razie na oko wychodzi że jest według palnów. Co do pomysłu to zdradzę jak już będzie gtowy, obfotografuje narazie sama nie wiem jak to wyszło Chyba że się nie nada do niczego i dopiero będzie klops Jak widać na zdjęciach nic nie odstaje ale dzisiaj wszystko dokładnie obejrzę porozmawiam z mistrzem i dam znać wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Więc czekam z niecierpliwoscią....Przed chwilą dopisałam drugie pytanie w poprzednimpoście. Zerknij, proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Już zerknęłaś. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Już zerknęłaś. Dzięki A ja mysłałam że czytać nie umię Żabciu o wszystko się wypytam i dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga te luksfery to cudo czyli łazienka w jakimś zielonym klimacie będzie? Fajnie, może u siebie też zrobię podobnie przynajmniej planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Monka tak, górna łazienka to będzie zielony klimat W dolnej też będą niespodzianki ale to dopiero w późniejszym czasie Oczywiście dzieki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 No tak nadmiar niespodzianek w krótkim czasie może szkodzić no to poczekamy, napewno będzie warto ps. Aga ty masz tak wszystko przemyślane to pewnie kafle do łazienki masz już wybrane,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.11.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga, luksferki super! Trochę żałuję, że myśmy sie nie zdecydowali... Nawet próbowałem Luśkę namówić, ale nie dość przekonująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts