Aga J.G 13.11.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Monka przemyslane jest chcociaz płytki łazienkowe do końca nie wybrane wiadomo tylko, że góra to zieleń, dół coś w brązie nie mam jednak określone że to te własnie kafelki Zostało jeszcze trochę czasu Wybrane są do holu i kuchni oraz salonu, rodzi się pomysł co na ściany w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga, luksferki super! Trochę żałuję, że myśmy sie nie zdecydowali... Nawet próbowałem Luśkę namówić, ale nie dość przekonująco. dzięki, bardzo mi miło że się podobają, miałam obawy a z drugiej strony bardzo chaiłam je mieć i mam Teraz na topie jest instalacja elektryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga, może nie uwierzysz, ale ja też planuję luksfery w kilku pionowych rzędach... Tylko u mnie mają być grafit- mat. No, proszę " już nikogo później nie zaskoczę.... Bardzo mi się to rozwiązanie podoba A co do tej obróbki, to jak się mocuje dachówki, żeby nie spadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 U nas pierwsze trzy rzędy są przykręcone do łat ( nasz mistrz uważa że u nas są takie witray że tak jest bezpiecznie, te dachówki które sa podcięt lub bez zamków też są przykręcone Dzisija bardzo dokładnie obejrzałam dach i rzeczywiście nic nie odstaje, blache układa się tak żeby weszła pod fale Żabciu myslę ze nas jeszcze nei jednym roziwązaniem zaskoczysz w swojej Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.11.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga luksfery sa super Jeszcze nie mamy fundamentów a już wiem w którym miejscu będą one w naszym domku.. to oczywiście zasługa Mojej Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga luksfery sa super Jeszcze nie mamy fundamentów a już wiem w którym miejscu będą one w naszym domku.. to oczywiście zasługa Mojej Agi dzieki Facio, bardzo mi miło, nawet nie wiecie jak to łechce moją dusze Bo ja taka mało artystyczna jestem Facio i tak trzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga luksfery sa super Jeszcze nie mamy fundamentów a już wiem w którym miejscu będą one w naszym domku.. to oczywiście zasługa Mojej Agi dzieki Facio, bardzo mi miło, nawet nie wiecie jak to łechce moją dusze Bo ja taka mało artystyczna jestem Facio i tak trzymajcie kto nie lubi być łechtanym? Moja Aga jak widzi fotkę z luksferami to już ma wizje swojej łazienki w której jedna ściana od prysznica jest właśnie z luksferów.... nie powiem bo mi się to też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aga luksfery sa super Jeszcze nie mamy fundamentów a już wiem w którym miejscu będą one w naszym domku.. to oczywiście zasługa Mojej Agi dzieki Facio, bardzo mi miło, nawet nie wiecie jak to łechce moją dusze Bo ja taka mało artystyczna jestem Facio i tak trzymajcie kto nie lubi być łechtanym? Moja Aga jak widzi fotkę z luksferami to już ma wizje swojej łazienki w której jedna ściana od prysznica jest właśnie z luksferów.... nie powiem bo mi się to też podoba Zawsze marzyłam o lusferach i już mam teraz czas na spełnienie kolejnych zachcianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.11.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Zawsze marzyłam o lusferach i już mam teraz czas na spełnienie kolejnych zachcianek I o to chodzi prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Zawsze marzyłam o lusferach i już mam teraz czas na spełnienie kolejnych zachcianek I o to chodzi prawda? Jasne ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.11.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Widzę, że poddasze robi się coraz bardziej uzytkowe... Gratuluję! Ładny kolor luksferów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Widzę, że poddasze robi się coraz bardziej uzytkowe... Gratuluję! Ładny kolor luksferów.. Dzięki Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.11.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Wow jakie piękne luskferki A ja już nie mogę tak mieć bo ścisnki są prawie skończone Bardzo mi sie podobają Super ten elektryk Ale to chyba po wielkiej znajomości cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Elektryk rzeczywiście znajomy, ale ogólnie z terenu gdzie takie rzeczy kosztuja o wiele mniej niż u nas - a odległośc terenów to tylko 30 km. Elektryk przejdzie próbe jutro - nasze mieszkanie pokazało pazury,ale że net też działa jakoś słabo to sytuację opisze jutro, jak jeszcze będe miała prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.11.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 No i jak masz ten prąd i gdize opis sytuacji Aga co tam u ciebie się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Prąd mam i już jest wszytsko wporządku, ale mam taki zakret że ledwo nadażam przeczytać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.11.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Luksfery bardzo fajnie wyglądają, zwłaszcza z pozycji "tronowej" Zawsze chciałem mieć luksfery, ale żonka okoniem "stanęli" i nie wydało Aby zachować spójność rodziny i oszczędzić połowinie darcia szat dałem sobie spokój. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.11.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Aga luksfery super sprawa, bardzo ładnie to wygląda powiem ci, że ja zawsze do luksferów sceptyczna byłam ale ile razy oglądam na forum to zaczynaja mi się podobać. Ech jak już dużo masz zrobione zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.11.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ale ładniutko wyszły te Twoje wyrazy artystyczne Luksfery bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Gratuluję naprawy prądu!! Nie ma to jak dobry specjalista, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts