Joanna i Janusz 17.11.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Aga, gratuluję że ruszyliście z prądem!! O luksferach nie wspomnę, tylko dołączę do chóru pochwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 A jak wrażenia potencjalnych kupców do waszego mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 dzieki wszystkim za miłe słowa Dzisiaj mam dzień przerwy od prądu więc moge troche popisać ale i tak w głowie mam tylko gniazdka wyłączniki i pytania czy wszystko będzie tam gdzie powinno Co do mieszknia ogólnie sie podoba, jakoś trafiamy na ludzi, którzy chcą kupić mieszkanie dla mamusi - a to jest 8 pietro co prawda jest winda ale starsi ludzie sa do takich wynalazków sceptycznie nastawieni, albo poprostu sie boją Jestem dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 dzieki wszystkim za miłe słowa Dzisiaj mam dzień przerwy od prądu więc moge troche popisać ale i tak w głowie mam tylko gniazdka wyłączniki i pytania czy wszystko będzie tam gdzie powinno Co do mieszknia ogólnie sie podoba, jakoś trafiamy na ludzi, którzy chcą kupić mieszkanie dla mamusi - a to jest 8 pietro co prawda jest winda ale starsi ludzie sa do takich wynalazków sceptycznie nastawieni, albo poprostu sie boją Jestem dobrej mysli Jak dasz dobrą cene to na pewno szybko znajdzie się kupiec. Ja swoje mieszkanie na 2-gim pietrze sprzedałem szybciutko. I też zostało kupione dla emerytowanych rodziców... Daj znać sąsiadom, że chcesz sprzedać. Wtedy jest szansa, że szybko ktoś się znajdzie. U mnie zadziałało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kze jak narazie dajemy cene taka jaka chcemy, jak nie sprzedamy to będziemy opuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kze jak narazie dajemy cene taka jaka chcemy, jak nie sprzedamy to będziemy opuszczać Negocjacje cenowa to oddzielna zabawa... Ale przede wszystkim trzeba znależć kupca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kupcy to są tylko iwesz jak to jest. Sprzedający chce szprzedac jak najdrożej kupujący kupić jak najtaniej A nam się jeszcze tak nie spieszy żeby zjeżdzacz ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.11.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kupcy to są tylko iwesz jak to jest. Sprzedający chce szprzedac jak najdrożej kupujący kupić jak najtaniej A nam się jeszcze tak nie spieszy żeby zjeżdzacz ceną Na zajęciach z negocjacji mnie uczyli, że nalezy znaleźć wspólne interesy. Np. aby sprzedać za cenę, którą chcesz to godzisz się na niższą wpłatę wstępną lub zostawisz lodówkę/pralkę/wykładzinę... Może można tak dopasować termin przeprowadzki by odpowiadał obu stronom. Może kupujący będą mieli kase dopiero za 2miesiące, wiec można pójśc im na rękę i całą tranzakcję przeprowadzić później itp... Ważne by było z kim dyskutować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.11.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja względem kupujących to chba najbardziej aktualna jestem...Jutro podpisanie umowy.....A kupujący dzielą się na : Na tych cosami chcą sprzedać , sprzedają i o wysokość ceny względem oferty się zorientować.... Następni to szukający okazji( wszystko w cenie mieszkania, mąż nie wyrobił i żonę, czyli mnie ,też w cenie mieszkania....) Kupców których nie stać na dany metraż, wyposażenie ale może idioci sprzedają? I szansa się pojawia... I zainteresowanych na serio..Tutaj następuje kontruktywne podejście do wad i zalet mieszkania.... Ale musi trafić swój na swego....I w tym wypadku nie ma zbędnych ozdobników- to są moje doświadczenia w kwesti wycieczek... Trochę mnie pocieszyłaś tym pazurkiem prądowym.... Nie tylko moje takie chytrusie! A luksferki EXTRA!!!!Taki fajny kilmacik zię zadomowił w chałupce. I nie opowiadaj bajek że to niby talentów pozbawiona...Jakoś nie możesz swoimi poczynaniami tej tezy udowodnić..Hę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kze mamy swoje wymagania co do sprzedających i jak narazie szukamy takiego klienta jak się nie uda to wtedy będziemy się zastanawiać Wycieczki dopiero się zaczynają a My czekamy na tych odpowiednich klientów Alfredziu jakie miłe słowa , ja naprawdę mało artystyczna dusza jestem tym bardziej ciesza mnie tak miłe słowa Powiem Ci że jak ten prąd się zepsuł to odrazu sobie pomyslałam o Tobie i nawet nie miałam takich nerwów, stwierdziłam że tak musi być A to wszystko dzięki Tobie Głęboko wierzyłam że usterkę szybko da się naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Super, że już macie ścianki. To już inne wrażenie. Mnie się podobają te luksfery. Jakiej grubości jest ta ścianka, no i te luksfery jaką maja grubość? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.11.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Moi znajomi ogrzewali dom kozą podłączoną do komina. Później pękły im wkłady ceramiczne w Schiedlu.Pan Porażka musiał ( u nich też budował) wymienić komin, bo podobno w czasie stawiania beton dostał się do środka. On oczywiście twierdził, że za bardzo hajcowali w kozie...A jaka jest prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Żabciu z tego co ja się orientuje to wkład jest na tyle wytrzymały i dostosowany do temp. że nie powinien pękac U nas jest komin z cegły, przygotowany do tego żeby znosić wysoką temperaturę Ale mam znajomych z kominami systemowymi i jakoś nic im nie pęka Aga wszystkie ściany działowe na górze są grubości 8 cm, luksfery te zmają 8 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.11.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 30 000 zł za ogrzewanie a w to wchodzi, robocizna, materiały, piec itp.??? to i tak strasznie dużo, jejku nawet się nie spodziewałam takiego kosztu!!! A co do kozy to ja też mam zamiar na zimę zamontować w salonie, ale przestraszyłyście mnie z tymi kominami co pękają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Iska ja też sie nie spodziewałam - mam zamiar z tego cos urwac a jak będzie napiszę po negocjacjach Moje napewno nie popekaja A koża będzie na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.11.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Fajnie Aguś czekam na informacje o c.o. ja tez daję do wyceny moje c.o. jakaś fajna firma podobno nawet niedrodzy, prowadzą hurtownię z tym sprzętem i jak bierzesz u nich również materiały to jest dużo taniej, dam ci znać ale to dopiero w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 O kurczę ale cana za c.o. Mam nadzieję, ze u nas ceny są znacznie mniejsze Aga ale w tej cenie to wszystko łącznie z materiałem na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Tak ta wycena zawiera wszystko na tip top, dla mnie też to za duzo i dlatego starannie prze weekend przygtowujemy temat i po niedzieli idziemy na twarde negocjacje Jutro sie wyjasni czy mamy kupca na mieszkanie, ale narazie cicho sza Zeby nie zapeszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.11.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 OOOOOOOOOOOOO No to sza do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 OOOOOOOOOOOOO No to sza do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts