Agacka1719499039 21.11.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Aga sorki, że dopiero teraz ale wielgachne GRATULACJE....pamiętam jak ja się cieszyłam, ze sprzedaży!Ta dolna płytka to chyba podobna do mojej kuchennej...? Taka imitacja dechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Projekt kuchni bardzo ładny!!Kiedy wdrożenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.11.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 GRATULACJE!!! Aga , ty idziesz jak burza. Przecież zaczęłaś budowę później ode mnie..... A tu proszę, wybierasz kafelki i kuchnę. A co do kuchni, to baaaardzo mi się podoba, tylko zmieniłabym trochę górne szafki na mniej srebrne....ale doczytałam, że u Ciebie przecież nie będzie górnych! No to teraz będzie się działo! Pewnie nie będziesz miała czasu tu zajrzeć... Forum beż Ciebie! Nie, to niemożliwe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Agacka Płytki salonowe to taka imitacja dechy,dzieki za gratulki Andrzejka Jasne że jakoś będzie innej możliwości nie widzę Kze wdrożenie kuchni mam nadzieję że w styczniu Żabciu trochę czasu na forum muszęznaleźć nie ma innej możliwości,gorzej będzie jak zamieszkam Dobrze że u mamy mam net Już się dzieje jakośpróbujemy z mężem to ogarniać JESZCZE RAZ WSZYSTKIM GORĄCO DZIĘKUJE ZA GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.11.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Aga - to i ja się przyłączam do gratulacji A w ogóle to fajny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 22.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 To i ja dołącze swoje gratulacje.Aga, zazdroszczę, bo za chwilke Big Day i będziecie u siebie. Oczywiście nie omieszkam zachwycić sie kuchnią. Mnie też takie się podobają, proste, eleganckie, bez zbędnych wywijasów i udziwnień. Super, super, nic tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 dzięki bardzo Przy przeprowadzce nie będzie wszystkiego na tip topale i tak się cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.11.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 dzięki bardzo Przy przeprowadzce nie będzie wszystkiego na tip topale i tak się cieszymy Nudno by było mieszkac gdyby wszystko było na tip top człowiek przez czas budowy sie przyzwyczai że coś zawsze trzeba robić więć jak to by było bez tego Ale chyba przez dłuższy czas nam to nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 dzięki bardzo Przy przeprowadzce nie będzie wszystkiego na tip topale i tak się cieszymy Nudno by było mieszkac gdyby wszystko było na tip top człowiek przez czas budowy sie przyzwyczai że coś zawsze trzeba robić więć jak to by było bez tego Ale chyba przez dłuższy czas nam to nie grozi Z tego co się zapowiada to długo nam sie w nowym domu nie będize nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.11.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 W domku jest zazwyczaj coś do zrobienia. I tak powinno być! Bo w bloku to człowiek siedzi jak w klatce i tylko tv i piwko... A dla zdrowia lepsze jest troszkę ruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 W domku jest zazwyczaj coś do zrobienia. I tak powinno być! Bo w bloku to człowiek siedzi jak w klatce i tylko tv i piwko... A dla zdrowia lepsze jest troszkę ruchu... Pewnie że tak, nam w najblizszej przyszłości brak ruchu nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.11.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Aga-jak ślicznie wygląda ten Wasz domek pod śnieżną kołderką. Nie martw się tak bardzo wyjazdem męża-dwa dni szybko miną- a Ty zaprawiona w boju,poradzisz sobie jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 23.11.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Domkowi do twarzy w zimowej pokrywie...A Abiś to powinien zwać się już np. ABISŁAW!!! Toż to męższczyzna już , a nie dziecię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.11.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Aga a co to za grymas przy tej Polnej 31f Polna to fajna nazwa ulicy Bardzo fajna nawet Domek cudniasty Abiś widać czyni zimowe obserwacje bardzo wnikliwie Oj idą u was prace, idą pełną parą Jak nie pisałaś to myślałam, że może mały zastój a tu co niechciało sie skrobnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Radę dam bo muszę nie mam innego wyjścia -jak to mój mąz mawia - "chciałaś dom to masz" Co do kołderki to mi się pdoba tylko na zdjęciach Co do adresu to nazwa ulicy od początku mi się nie podobała,muszę jednak przywyknąć Andrzejka brak czasu na pisanie Abiś rośnie i co jakiś czas próbuje ile mu wolno Jutro postaram się o nowe fotki Jak mi sięuda bo mam w planach wizytę u fryzjera zobaczymy jak będzie - za szybko to życie pędzi do przodu Właśnie skończyłma rozrysowywyanie kontaktów na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jak masz zimówki to droga powinna być Ci niestraszna... Ciesz, że masz ulice Polną. Ja prawdopodobnie będe mieszkał na ul. Dzikiej Kaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 kze to coś na czasie a ja mam ul. Topolową i mi się podoba Aga domek ładnie się prezentuje w tej zimowej szacie ale ja cię bardzo dobrze rozumiem że wolałabyś inną scenerię sama nie wiem po co nam zima w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jak masz zimówki to droga powinna być Ci niestraszna... Ciesz, że masz ulice Polną. Ja prawdopodobnie będe mieszkał na ul. Dzikiej Kaczki... Samochód ma zimowe opony,na letnich daleko byśmy nie zajechali Ja chyba wolałabym już tą kaczkę Droga starsza nie jest tylko zasypana sniegiem Monka ja też nie wiem po co ta zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Ślicznie wygląda Twój domek zimą. A jakie masz piękne widoki!!!! A ja bedę mieszkała na trochę mniej Polnej tzn. na Małopolnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Ślicznie wygląda Twój domek zimą. A jakie masz piękne widoki!!!! A ja bedę mieszkała na trochę mniej Polnej tzn. na Małopolnej... Bardzo fajna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts