Luśka Whispera 25.11.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Aga, a skąd aż "f" w tym adresie? Polna nie jest zła, choć Lipowa (nasza) fajniejsza Gratulki z powodu sprzedaży mieszkania To teraz będzie większa motywacja żeby się w czasie wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.11.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Tak gmina poustalała adresy i mamy piękne F Luska motywacje to My mamy tylko czegoś innego nam bark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Alke tempo Na poddaszu jużmożna mieszkać Czyli wiosna wasza w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 29.11.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Aga, jestem pod wrażeniem kominka. Taki jakiś... dizajnerski model No i gratuluje zakupu pierwszych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A i ja nie widzę dymu nad dachem Tylko dwa kominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.11.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja też.... Ale za to jakie kominki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.11.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Pani Inwestorko Ago za narzekania wklejam małpy jak u kzehttp://img221.imageshack.us/img221/2765/4monkeys9gy.jpg A teraz nagana:Jak ktoś tak zaprawiony w boju może myśleć że nie da rady wstyd Proszę o pełną mobilizację Piękny dom,piękny kominek,nawet płytki do pom.gosp. są piękne-wszystko kurka macie piękne tylko te humory jakieś takie nie piękne.Protestuję. Proszęo zmianę nastroju,pozdrawiam i trzymam kciuki za humorek też. P.S.Dymu brak-dwa kominki się wkleiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.11.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Już się poprawiam Widzicie co szybkośc życia robi z człowieka Dzięki wszystkim za miłe słowa Humor nie jest taki zły, tylko pan elektryk mnie wnerwia,ale chciałam mieć tanio to mam Po ociepleniu poddasza na górze zrobiło się cicho i przytulnie Kominek jest super, a i w domku jest o wiele milej Cieszę się bardzo że wszystko idzie do przodu, teraz wybieram sprzęt Agd za dużo tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.11.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Aga pięknie prezentuje sie Twój domek w śnieżnej szacie macie jakichś sąsiadów czy sami tak w szczerym polu mieszkacie???? Zazdroszczę ci, że możecie mysleć o przeprowadzce w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.11.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Sąsiadów mamy mamy tylko ja robię zdjęcia żeby ich jak najmniej było widać Ja też się cieszę tylko tempo mnie troche przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Podbitka pierwsza klasa!!! A kominek widze, że taki mniej typowy.. Ale najwazniejsze, że działa.. Ten dym z komina oznacza, że już coraz bliżej do zamieszkania... Gratuluję! Oby tak dalej. Widze, że wykończeniówka rozpoczęta.. To jest bardzo fajny okres, tylko trzeba podjąć dużo decyzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Podbitka pierwsza klasa!!! A kominek widze, że taki mniej typowy.. Ale najwazniejsze, że działa.. Ten dym z komina oznacza, że już coraz bliżej do zamieszkania... Gratuluję! Oby tak dalej. Widze, że wykończeniówka rozpoczęta.. To jest bardzo fajny okres, tylko trzeba podjąć dużo decyzji... Okres bardzo fajny tylko tempo życia starsznie wzrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.11.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Aga - świetna kuchana Z tego projektu wynika, że nie będziesz miała wiszących szafek, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Maluszku górnych szafek nie bedzie Dzięki za miłe słowa Na tym zdjęciu jest trochę łysa, w rzeczywistości będzie bardziej przytulna ( mam taka nadzieję ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.11.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 AgaDymek z komina zajefajny,taki ten dom przyjazny,swojski Kuchnia-mebelki z frontami z drewna,takie właśnie mi się podobają,kontrastowe w kolorze do płaszczyzn poziomych Idziesz do przodu-tak trzymaj, kciuki są trzymane a w razie marudzenia małpki czychają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Aga, ale u Was robota idzie, już sprzęt wybierasz, kuchnie już masz wybrana.., ładny projekt i meble. A czemu nie chciałaś górnych szafek i co planujesz na ich miejscu?Czy macie juz wybrany kominek?A jakie macie plany, kiedy się przeprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 AGA Polna jest ok! my bedziemy mieszkac na ulicy tez na P Ptasiej kominker-koza CZADOWA! tez mamy taka ale o polowe mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.11.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Aga wlasnie.........czemu nie chcesz gornych szafek?i ta zmywarka nie powinna byc po lewej od zlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 30.11.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ładna będzie Twoja kuchnia! Bardzo, bardzo mi się ten układ i kolor podoba. Ale bez górnych szafek chyba ciężko byłoby mi się pomieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Domek z dymem Gdzie dym leci z komina tam ludzie mieszkają tak kiedyś babcia mi powiadała No a wy już niebawem Też bym chciała kuchnię bez szafek wiszących ale chyba mam za małą na takie coś A nie będzie ci się zle schylać po wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts