Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

Domek z dymem :-? :-?

Gdzie dym leci z komina tam ludzie mieszkają 8) tak kiedyś babcia mi powiadała 8) :wink: No a wy już niebawem :p

Też bym chciała kuchnię bez szafek wiszących ale chyba mam za małą na takie coś :-? A nie będzie ci się zle schylać po wszystko :roll:

a dlaczego chcialabys bez szafek?

czy to jakies brzydkie albo utrudniajace zycie?

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

KasiuHumor jest gorzej z czasem :) Płaszczyzny poziome w kuchni nie będą dokładnie takie jak na zdjęciu, ale to zostanie pokazane jak kuchnia będzie gotowa :wink: :)

Górnych szafek nie chcę ponieważ jesteśmy z mężem bardzo różnego wzrostu i jak szafki wiszą żeby było dobrze dla mnie to jemu jest za nisko, jak dobrze dla niego to dla mnie za wysoko :-?

Więc poszliśmy na kompromis i będą tylko doły :) Stwierdzilismy że tyle szafek w zupełności nam wystarczy :)

Co do kominka to jego losy się jeszcze ważą :wink: :)

Co będzie w miejsu górnych szafek jeszcze nie wiadomo jak znam życie to narazie nic 8)

Z tego co się zapowiada to w akcie notarialnym będziemy mieli napisane że musimy opuścić mieszkanie do końca marca.

Kasztankaa czemu zmywarka ma być po lewej ???

Obecnie nie mamy zmywarki ale w mieszkaniu kuchenkę gazową mamy po prawej i przymieżaliśmy się do piekarnika :wink: :) wyszło że jest dobrze :)

Dym jest super :) Bardzo mi się podoba :)

Chyba odpowiedziałam na wszystkie pytania :wink: :)

Domek z dymem :-? :-?

Gdzie dym leci z komina tam ludzie mieszkają 8) tak kiedyś babcia mi powiadała 8) :wink: No a wy już niebawem :p

Też bym chciała kuchnię bez szafek wiszących ale chyba mam za małą na takie coś :-? A nie będzie ci się zle schylać po wszystko :roll:

a dlaczego chcialabys bez szafek?

czy to jakies brzydkie albo utrudniajace zycie?

Bo teraz takie mam :-? :roll: :wink:

Nie ogołnie tak mi sie bardziej podoba ale że jestem wygodna i nie lubię się schylać to :-? :-? :-? pewnie będą wiszace albo ze dwie wysokie stojące :roll:

Nie bardzo mi sie widzi schylanie sie po naczynia :oops: :oops: :-? :-?

No cóż starość nie radość :wink:

Ale też nie twierdzę, ze wiszące są be :-? 8) bo są też fajne 8) ale jest jakoś w kuchni przestronniej jak nie ma wiszących dookoła :-?

Łyso nie będzie mój mąz już ma wizje 8)

Biegamy ,biegamy i jeszcze raz biegamy, a jak nie biegamy to siędzę w sieci i szukam :o :roll:

A czasami pracujesz?

Cały czas jestem na zwolnieniu, dzieki temu możemy z mężem rano załatwiać sprawy potem mąz jedzie do pracy w związku z tym późno wraca a ja już kończę resztę i zajmuje się domem.

Ja już wolę się schylać niż wchodzić na stołki :-?

:lol: :lol:

Aguś nie dziwię sie :wink:

Ja nie musze na te stołki wchodzic 8) Wiszące szafki są w zasięgu moich długaśnych rąk. :wink:

Myślałam, ze już trochę lepiej z toba :-?

Długo jeszcze bedziesz na zwolnieniu :roll:

A czy ty przypadkiem nie za bardzo się forsujesz przy takiej chorobie :-? :roll: :-?

Andrzejka dzieki za troskę, zwolnienie już się kończy 7 wracam do pracy, czuje sie już dobrze, nawet bardzo dobrze tokorzystam z życia :wink: :) :oops: póki mogę 8)

Korzystaj, korzystaj... 8) Potem może być różnie... :roll:

Osz Ty :-?

Tak mi życzysz :wink: :)

Ja mam zamiar wytrwać w tym stanie jeszcze długo :)

Andrzejka dzieki za troskę, zwolnienie już się kończy 7 wracam do pracy, czuje sie już dobrze, nawet bardzo dobrze tokorzystam z życia :wink: :) :oops: póki mogę 8)

świetnie,żę czujesz się lepiej, ale uważaj na siebie....

świetnie,żę czujesz się lepiej, ale uważaj na siebie....

Mam taki zamiar, pytanie tylko czy u mnie w pracy da się to wykonać 8)

Pozyjemy zobaczymy :)

Będę się jednak starać :)

Dzieki za troske :)

Nie życzę Ci źle!! :o No co TY! Tylko uważam, że trzeba carpe diem.. Żyj dniem, lecz nie z dnia na dzień - model życia humanisty zawarty w piesniach Kochanowskiego.

Pewnie, że bedzie dobrze. I tej wersji trzeba sie trzymać... 8)