kasztanka 30.11.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Domek z dymem Gdzie dym leci z komina tam ludzie mieszkają tak kiedyś babcia mi powiadała No a wy już niebawem Też bym chciała kuchnię bez szafek wiszących ale chyba mam za małą na takie coś A nie będzie ci się zle schylać po wszystko a dlaczego chcialabys bez szafek? czy to jakies brzydkie albo utrudniajace zycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 KasiuHumor jest gorzej z czasem Płaszczyzny poziome w kuchni nie będą dokładnie takie jak na zdjęciu, ale to zostanie pokazane jak kuchnia będzie gotowa Górnych szafek nie chcę ponieważ jesteśmy z mężem bardzo różnego wzrostu i jak szafki wiszą żeby było dobrze dla mnie to jemu jest za nisko, jak dobrze dla niego to dla mnie za wysoko Więc poszliśmy na kompromis i będą tylko doły Stwierdzilismy że tyle szafek w zupełności nam wystarczy Co do kominka to jego losy się jeszcze ważą Co będzie w miejsu górnych szafek jeszcze nie wiadomo jak znam życie to narazie nic Z tego co się zapowiada to w akcie notarialnym będziemy mieli napisane że musimy opuścić mieszkanie do końca marca. Kasztankaa czemu zmywarka ma być po lewej ??? Obecnie nie mamy zmywarki ale w mieszkaniu kuchenkę gazową mamy po prawej i przymieżaliśmy się do piekarnika wyszło że jest dobrze Dym jest super Bardzo mi się podoba Chyba odpowiedziałam na wszystkie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Domek z dymem Gdzie dym leci z komina tam ludzie mieszkają tak kiedyś babcia mi powiadała No a wy już niebawem Też bym chciała kuchnię bez szafek wiszących ale chyba mam za małą na takie coś A nie będzie ci się zle schylać po wszystko a dlaczego chcialabys bez szafek? czy to jakies brzydkie albo utrudniajace zycie? Bo teraz takie mam Nie ogołnie tak mi sie bardziej podoba ale że jestem wygodna i nie lubię się schylać to pewnie będą wiszace albo ze dwie wysokie stojące Nie bardzo mi sie widzi schylanie sie po naczynia No cóż starość nie radość Ale też nie twierdzę, ze wiszące są be bo są też fajne ale jest jakoś w kuchni przestronniej jak nie ma wiszących dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Ja już wolę się schylać niż wchodzić na stołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.12.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Aga ale wy pędzicie zazdroszczę wam tego zamieszania no i niedługiej przeprowadzki Kuchnia fajna i inna niż wszystkie. No i nie ma co się martwić że będzie łysa, dojdą różne pierdółki, sprzęty i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Rzeczywiście jak nie ma szafek wiszących to kuchnia jakby bardziej przestronna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Łyso nie będzie mój mąz już ma wizje Biegamy ,biegamy i jeszcze raz biegamy, a jak nie biegamy to siędzę w sieci i szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Łyso nie będzie mój mąz już ma wizje Biegamy ,biegamy i jeszcze raz biegamy, a jak nie biegamy to siędzę w sieci i szukam A czasami pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Łyso nie będzie mój mąz już ma wizje Biegamy ,biegamy i jeszcze raz biegamy, a jak nie biegamy to siędzę w sieci i szukam A czasami pracujesz? Cały czas jestem na zwolnieniu, dzieki temu możemy z mężem rano załatwiać sprawy potem mąz jedzie do pracy w związku z tym późno wraca a ja już kończę resztę i zajmuje się domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.12.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ja już wolę się schylać niż wchodzić na stołki Aguś nie dziwię sie Ja nie musze na te stołki wchodzic Wiszące szafki są w zasięgu moich długaśnych rąk. Myślałam, ze już trochę lepiej z toba Długo jeszcze bedziesz na zwolnieniu A czy ty przypadkiem nie za bardzo się forsujesz przy takiej chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Andrzejka dzieki za troskę, zwolnienie już się kończy 7 wracam do pracy, czuje sie już dobrze, nawet bardzo dobrze tokorzystam z życia póki mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.12.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Andrzejka dzieki za troskę, zwolnienie już się kończy 7 wracam do pracy, czuje sie już dobrze, nawet bardzo dobrze tokorzystam z życia póki mogę Korzystaj, korzystaj... Potem może być różnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Andrzejka dzieki za troskę, zwolnienie już się kończy 7 wracam do pracy, czuje sie już dobrze, nawet bardzo dobrze tokorzystam z życia póki mogę Korzystaj, korzystaj... Potem może być różnie... Osz Ty Tak mi życzysz Ja mam zamiar wytrwać w tym stanie jeszcze długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.12.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Andrzejka dzieki za troskę, zwolnienie już się kończy 7 wracam do pracy, czuje sie już dobrze, nawet bardzo dobrze tokorzystam z życia póki mogę Korzystaj, korzystaj... Potem może być różnie... Osz Ty Tak mi życzysz Ja mam zamiar wytrwać w tym stanie jeszcze długo świetnie,żę czujesz się lepiej, ale uważaj na siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Andrzejka dzieki za troskę, zwolnienie już się kończy 7 wracam do pracy, czuje sie już dobrze, nawet bardzo dobrze tokorzystam z życia póki mogę Korzystaj, korzystaj... Potem może być różnie... Osz Ty Tak mi życzysz Ja mam zamiar wytrwać w tym stanie jeszcze długo świetnie,żę czujesz się lepiej, ale uważaj na siebie.... Mam taki zamiar, pytanie tylko czy u mnie w pracy da się to wykonać Pozyjemy zobaczymy Będę się jednak starać Dzieki za troske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Andrzejka dzieki za troskę, zwolnienie już się kończy 7 wracam do pracy, czuje sie już dobrze, nawet bardzo dobrze tokorzystam z życia póki mogę Korzystaj, korzystaj... Potem może być różnie... Osz Ty Tak mi życzysz Ja mam zamiar wytrwać w tym stanie jeszcze długo Nie życzę Ci źle!! No co TY! Tylko uważam, że trzeba carpe diem.. Żyj dniem, lecz nie z dnia na dzień - model życia humanisty zawarty w piesniach Kochanowskiego. Pewnie, że bedzie dobrze. I tej wersji trzeba sie trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.12.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Widze, że ocieplenie poddasza pierwsza klasa.! Aż cieplej robi się jak się patrzy na tak równo ułożona wełnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.12.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Aga- Abiś to już kawaler się robi,gratulacyjki dla Abisia A domek aż miło popatrzeć -wełenka jak się patrzy równiutko.Krok za krokiem do przodu.Czekam na zdjątka agd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Dzieki za gratulki dla Abisia Jak tylko dokonam ostatecznych wyborów wkleję sprzęt Kze mam nadzieję że bedzie dobrze - tej wersji się trzymam Ocieplają dokładnie i w domu jest rzeczywiście cieplej i ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.12.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A jaka grubośc ocieplenia na poddaszu zastosowana została Chyba nie przeoczyłam A Abi to prawdziwy arystokrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts