Aga J.G 05.12.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 16 + 5 Abiś cóż kanapowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.12.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Gratulacje dla Abisia i jego właścicieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.12.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Ja równiez przyłączam się do gratulacji dla Abisia. Jak również słowa uznania za tempo i postępy w pracach. Mebelki do kuchni BARDZO ŁADNIUSIE!!!Ja osobiscie poczułam się bardzo zaskoczona , gdy dotarło do mnie że ja również już powinnam zająć się projektem kuchni? Myślalam że na koniec, jaka kasa taki projekt! A tu guzik z pentelką..Teraz mam myśleć coby wiedzieć gdzie, jaki podłączenia i inne ...A nie potem gotowe ściany pruć i kuć...Muszę przyznać że czuję się zaskoczona.. Proszę więc o bierzące relacje kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 dziewczyny dzięki za podziw nad naszym słoneczkiem Alfredziu co do kuchni to 1 swoimi pytaniami zasypie Cię elektryk i to nie tylko w sprawie kuchni on chce wiedzieć o wszystkich lampkach lampeczkach, kinkietach, gniazdach itp. Więc myśl mysl i wszytko dobrze zaplanuj to pomaga ja tylko zajrzałam do rysunków i było a i tak o pewne rzeczy musiała jeszcze zapytać np.instalatorów Relację z palcu boju będę zdawać na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.12.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 http://img226.imageshack.us/img226/2986/nikolausstiefel16pj.gifMIKOŁAJ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Kasiu bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.12.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 http://img235.imageshack.us/img235/3130/santacoat5a13ga.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Widze że Mikołaj buszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 06.12.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Aga fajna masz stodolke Widze ze mamy podobne gusta co do wnetrz Piekna macie psice- moja labradorka uwielbia rodezjany- chodzimy z trzema na spacery- mam dzieki temu mega wysportowanego psa Od 12 tygodnia zycia probuje dogonic roczne rodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dzięki za miłe słowa Kocham tą moją stodółke Dzieki za miłe słowa odnosnie piesia dodam tylko że to nie jest rodezjan tylko dog niemiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 06.12.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 No to niezla wtopa Juz nie raz pisalam ze slepak jestem Wybaczysz mam nadzieje- to tak jakby mi ktos powiedzial ze mam goldena Sunia jest boska to jest pewne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wybaczam wybaczam I jeszcze to nie sunia to pies Odumnym imieniu Abraham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 06.12.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Aga ide sie pociac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 E tam daj spokój teraz już wszystko wiesz Abraham zwany w domu Abisiem, Brasiem, Mordzią był już buldogiem, może być i rodezjanem Co do rodezjana dobrze że Rydzu ma suke tej rasy bo inaczej nie wiedziałabym z kim mój piesek jest mylony On sie nie obraża lubi być w centrum zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 06.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ago pelna skruchy przeczytalam jeszcze raz caly dziennik Juz nie zapomne Zapraszam Abisia na harce z baaardzo energetyczna labradorka - suczka nie goldenka I mam kilka pytan odnosnie domku- my tez planujemy Solbet- masz jakies negatywne uwagi na jego temat? Nad Euronitem tez myslimy- jestes zadowolona? Alez to musi byc boskie uczucie patrzec na dym lecacy z wlasnego komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 z zaproszenia chętnie bysmy skorzystali tylko trochę do Was daleko Jeśli chodzi o Solbet to nie mamy do niego żadnych zastrzeżeń, choć na sciany działowe ogrubości 8 cm się nie nadaje bo jest za kruchy Wykonawca chwali ten materiał bloczki trzymają wymiary nie było dużo uszkodzonych bloczków na paletach odpad materiału bardzo znikomy Dachówka też dobra, zresztą nasz wykonawca nam ją sam doradzał bardzo dobrze mu sie z nią współpracuje Nie peka przy cięciu, czy nawiercaniu otworów Na dachu jak dlamnie prezentuje się rewelacyjnie Dym byłby bardziej krzepiący gdybym tam mogła już mieszkać ale i tak wiem że już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Aga, nadbitkę i ganek macie prześlicze. Wielkie dzięki za zdjęcia Abiego, uwielbiam je ogladać. W roli shar-pei wypadł znakomicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dzięki Olka wróciłam do pracy po ponad 2 miesięcznym zwolnieniu i nie moge złapać oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.12.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dzięki Olka wróciłam do pracy po ponad 2 miesięcznym zwolnieniu i nie moge złapać oddechu Pisałaś,że na rehabilitację jedziesz, ale myślałam, że w roli rehabilitantki. W związku z moją nieobecnością mam zaległości . Czy już wszystko z Tobą dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Olciu sama byłam rehabilitowana wysiadł kręgosłup Już jest w miarę dobrze,na jak długo to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts