Agacka1719499039 09.12.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ostatni post może i jest mało optymistyczne, ale za ABIŚ przecudny! to się rekompensuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.12.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Aga-bo Ci małpy wkleję za marudzenie!!! Robota na placu boju ,posuwa się przecież do przodu.Dokonujecie cały czas przyjemnych wyborów( np.mebelki,agd).Zdrówko wraca do normy .Nic tylko się cieszyć.Ja się cieszę że jesteście na etapie wykańczania-takie piękne i ciepłe robi się poddasze.Pomyśl co było na początku......................jak daleko jesteście na tej trudnej drodze budowania.I nie marudz i nie poddawaj się smętnym nastrojom!! Nigdy w życiu!!!!! http://img212.imageshack.us/img212/7144/usakopia2ki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.12.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Aga, ale fajnie się czyta, że tyle się u Ciebie dzieje . Praca idzie do przodu, już niedługo zaczniesz wykańczać, a jeszcze niedawno temu obserwowaliśmy prognozę pogody - pamiętasz ? Proszę mi tutaj nie marudzić tylko wybierać płytki, mebelki, zasłonki, umywalki i inne gadżety. P. S. Abiś czarujący zwłaszcza z tymi uszami na wiatr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dzięki dziewczyny, nastrój nie jest taki zły tylko taki mniej optymistyczny niż zwykle - wytłumaczeniem jest brak czasu a może inaczej zmiana organizacji życia po poworcie do pracy, trochę się jeszcze gubię Wiem że to wszystko idzie do przodu ale jak to zwykle bywa dla inwestora zawsze za wolno Abiś jest cudwony tylko czasami doprowadza mnie do szaleństwa jak np. na dzisiejszym spacerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.12.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Kochana jesteś,tylko trochę za dużo się martwisz http://img175.imageshack.us/img175/3378/engel5ip.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Kasiu mówią tak ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.12.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dzięki Olka wróciłam do pracy po ponad 2 miesięcznym zwolnieniu i nie moge złapać oddechu łap oddech!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Agd super ładniutkie i firmy też niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.12.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Dzięki Olka wróciłam do pracy po ponad 2 miesięcznym zwolnieniu i nie moge złapać oddechu łap oddech!!! łapię łapię jeszcze tylko 4 dyżurki Joasiu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.12.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Na jaką krytykę czekasz??? Wszystko ładniusie i bardzooo fajniaste!!! ( Jejku jak Ci zazdroszczę!!!) Okap - rewelacja!!! Przemyślałabym tylko kolor zlewozmywaka- chyba że tylko wzór podalaś.- Wydaje mi się że do projektu który prezentowałaś i do AGD pasowałby bardziej , też taki srebno szary ? Coby równowaga w kolorkach zaistniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.12.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 No to widzę, że finish już niedługo.Kuchnia fajowska (podobna ciut do mojej), agd wybrane - tylko instalować.Zlew mamy w tym samym kolorze co Ty wybrałaś i jednak pasuje lepiej niż taki chromowany.Znaczy godzina "00" zbliża się wielkimi krokami, jak czytam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Do zlewozmywaka koniecznie wyciągany prysznic, chyba że gary po bigosie chcesz myć nad wanną. Wszystko inne pomieścisz w zmywarce (jak nie teraz, to kiedyś). No i oczywiście: "Za wszystko zapłacisz kartą MasterCard" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.12.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Aga-sprzęt super fajowy.Nie zgłaszam żadnych słów krytyki. Zgadzam się z Alfredą co do koloru zlewozmywaka-bardziej by mi się widział szarawo-metaliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.12.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Wszystko jet bardzo ładne i fajowe Żadnej krytyki nie będzie z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.12.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 AGA wszystko piękne, żadnej krytyki, ja też oglądałam podobne rzeczy, bardzo mi się to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Ja w sprawie płyty gazowej. Wybierając zwracałam uwagę, aby pokrętła nie były umieszczone przy palnikach. Ciężko się czyści te szczelinki między nimi, a mi z patelni zawsze trochę pryska . Myślę,że płyta ,gdzie pokrętła umieszone są na froncie nad piekarnikiem są łatwijsze w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Dzięki wszystkim za miłe słowa Zlewozmywak metalowa już mam i nie chcę, ten który wybierzemy ma maxymalnie pasować do blatu - mam nadzieję że się zgra Bateria oczywiście z prysznicem taką mam teraz i już innej sobie nie wyobrażam ( czasami u mamy nie umię sobie poradzić ). Nurni godzina zero się zbliża i mam nadzieję że będę miała gdzie instalować te moje wybory Olciu co do płyty to też mam pewne obawy co do pokręteł,ale tak bardzo podoba mi się ta szklana że muszę ją mieć Najwyżej będę częściej myła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.12.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Aga, to juz sprzęty wybieracie? Ale gonicie!!!! A u mnie nawet nie ma ścianek działowych.... ZAZDROSZCZĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Żabciu cóż w marcu musimy już mieszkać, na meble czeka się około 5 tygodni, zakładam jeszcze poślizg 2 tygodnie więc już czas Sprzęt muszę wybrać dać do sklepu oni to wycenią potem sprawdzenie gdzie taniej więc jak znam już życie budowlane trochę to potrwa. Zakładamy że jak bedziemy się przeprowadzać to kuchnia, łazienka na dole muszą być gotowe A wiem że napewno czas między Świętami a Sylwestrem będzie mało budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Sprzęty AGD super. Jak będziesz negocjować to pokazuj ceny z internetu i obstawaj przy tym, że chcesz kupić w takiej cenie. Internet, nie internet, ale cena musi być dla Ciebie jak najlepsza! W końcu to Ty wydaje te kilkadziesiat tysięcy na wykończeniówkę, nie? Życze twardych i udanych negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts