Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie cierpię takiego czekania :x

A tydzień zabiegany nie ze względu budowy tylko pracy, jestem w niej co drugi dzien a zę pracuje w systemie 12 godzinnym to mi bardzo malo czasu zostaje na inne zajęcia więc jestem zabiegana :cry:

Dzilam jeszcze w Radzie Szkoły i mam ostatnio natłok :o

Nie cierpię takiego czekania :x

A tydzień zabiegany nie ze względu budowy tylko pracy, jestem w niej co drugi dzien a zę pracuje w systemie 12 godzinnym to mi bardzo malo czasu zostaje na inne zajęcia więc jestem zabiegana :cry:

Dzilam jeszcze w Radzie Szkoły i mam ostatnio natłok :o

O, ja też 12 godzin pracuję. Ma to swoje dobre strony :) na przyklad można wziąć 2 dni urlopu i mieć w rezultacie tydzień wolnego :) Tyle że się społecznie nie udzielam... nie mam czasu - siedzę na forum :wink:

Ajupa ja jakos wytrzymam jak wiesz moje pozwolenie czekało rok na jakies ruchy w kierunku budowy więc wyćwiczyłam trochę cierpliwość :wink: :)

Powiem szczerze że tak to wszystko załatwiamy, przygotowujemy się do tej budowy a ja cały czas nie mogę uwierzyć że to prawda ciekawe kiedy to do mnie dotrze że te marzenia naprawdę się spełniają :o

Aga, uwierzysz prędzej, niż myślisz, czas tak ucieka...

Staniesz w progu swego domu, szczęśliwa i powiesz: - tak nie dawno o tym marzyłam, a oto jest.

Życzę Ci tego z całego serca i też zaciskam kciuki.

... i wodotrysk na środku sypialni. :wink: :D

Aga, koleżanka niniejszym serdecznie dziękuje za przedłużenie czasu realizacji umowy :D

Wiesz, my do dzisiaj nie wierzemy, że to wszystko co się dzieje , to prawda. Ja nigdy w życiu nie wierzyłam, że uda nam się zbudować dom. Nie wiem kiedy uwoerzę. Może jak pierwszy raz zapalimy ogień w kominku? Może jak się wprowadzimy? Nie mam pojęcia..

Agula, będzie cudnie, mówię Ci. :D

Aga nie ma za co dziękować, Wasze wykończenie jest teraz najważniejsze i musi iśc szybko i sparwnie :)

Musimy sie wybrac do tej Castoramy :)

Aga Ty nie możesz uwierzyć to co ja mam powiedzieć jak się przeprowadzisz to uwierzysz :)

Whisper umowa obejmuje stan surowy otwarty bez marmurów i złotych kurków :wink: :)

Aga przeprowadzka to raczej szykują się raczej wakacje na działce z grillem i basenem dmuchanym :wink: :) a w tle będą rosły nasze Prymulki :)

Czekam już tylko na wiosnę :)

Aga ja burza to Ty chyba tsunami po wakacjach będziesz już mieszkać w swoim pieknym domku :lol: