Whisper 26.01.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Tak sobie czytam... czekasz na gaz, czekasz na majstra, czekasz na drogę... i mówisz że ten tydzień taki zabiegany To co powiesz, jak gazownia powie, że szybko, już! mistrz powie, że szybko już! a drogę trzeba będzie natychmiast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.01.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Bo to jest bardzo kobiece podejście do sprawy: niiic sie nie dzieeeejeeee....O matko, jakie to męczące! Ale to fakt Agunia, czekanie jest najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Nie cierpię takiego czekania A tydzień zabiegany nie ze względu budowy tylko pracy, jestem w niej co drugi dzien a zę pracuje w systemie 12 godzinnym to mi bardzo malo czasu zostaje na inne zajęcia więc jestem zabiegana Dzilam jeszcze w Radzie Szkoły i mam ostatnio natłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.01.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Nie cierpię takiego czekania A tydzień zabiegany nie ze względu budowy tylko pracy, jestem w niej co drugi dzien a zę pracuje w systemie 12 godzinnym to mi bardzo malo czasu zostaje na inne zajęcia więc jestem zabiegana Dzilam jeszcze w Radzie Szkoły i mam ostatnio natłok O, ja też 12 godzin pracuję. Ma to swoje dobre strony na przyklad można wziąć 2 dni urlopu i mieć w rezultacie tydzień wolnego Tyle że się społecznie nie udzielam... nie mam czasu - siedzę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Whisper masz całakowitą rację dlatego napisalam że ten tydzień zalatany, a już w lutym będzie lepiej Ja dodatkowo udzielam się społecznie i jeszcze mam dwoje dzieci którym trzeba poświęcic czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 28.01.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 No to obie zaczynamy w połowie kwietnia, tyle, że Ty masz już pozwolenie na budowę, a ja mam to jeszcze przed sobą. Jak my wytrzymamy do tego kwietnia??? Powodzenia ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ajupa ja jakos wytrzymam jak wiesz moje pozwolenie czekało rok na jakies ruchy w kierunku budowy więc wyćwiczyłam trochę cierpliwość Powiem szczerze że tak to wszystko załatwiamy, przygotowujemy się do tej budowy a ja cały czas nie mogę uwierzyć że to prawda ciekawe kiedy to do mnie dotrze że te marzenia naprawdę się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.01.2005 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Agusia, prędzej niż myślisz A ja cały czas będę siedziała z mocno zaciśniętymi łapkami za Wasze powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aniu dzięki bardzo a kciuki jak wiesz przydają się bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Aga, uwierzysz prędzej, niż myślisz, czas tak ucieka...Staniesz w progu swego domu, szczęśliwa i powiesz: - tak nie dawno o tym marzyłam, a oto jest.Życzę Ci tego z całego serca i też zaciskam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Tola dzięki mam nadzieję że tak będzie Nie mogę się tego doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.02.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Aga, a jaki zakres umowy z majstrem? Stan surowy czy razem z wykonczeniem (marmury, złote kurki i szampan w kranach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.02.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 ... i wodotrysk na środku sypialni. Aga, koleżanka niniejszym serdecznie dziękuje za przedłużenie czasu realizacji umowy Wiesz, my do dzisiaj nie wierzemy, że to wszystko co się dzieje , to prawda. Ja nigdy w życiu nie wierzyłam, że uda nam się zbudować dom. Nie wiem kiedy uwoerzę. Może jak pierwszy raz zapalimy ogień w kominku? Może jak się wprowadzimy? Nie mam pojęcia.. Agula, będzie cudnie, mówię Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Aga wiesz ile w Castoramie jest cudnych brązowych wygryzionych gresów?? Od 38-49 zł (pewnie i droższe są ,a le na te nie patrzałam). My dzisiaj już kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Aga nie ma za co dziękować, Wasze wykończenie jest teraz najważniejsze i musi iśc szybko i sparwnie Musimy sie wybrac do tej Castoramy Aga Ty nie możesz uwierzyć to co ja mam powiedzieć jak się przeprowadzisz to uwierzysz Whisper umowa obejmuje stan surowy otwarty bez marmurów i złotych kurków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.02.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No Aga widzę że idziesz jak burza! I tak trzymaj! Na wakacje przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Aga przeprowadzka to raczej szykują się raczej wakacje na działce z grillem i basenem dmuchanym a w tle będą rosły nasze Prymulki Czekam już tylko na wiosnę Aga ja burza to Ty chyba tsunami po wakacjach będziesz już mieszkać w swoim pieknym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Jezu, ile nas Agnieszek . Nie wiedomo która Aga z którą Agą do której Agi.. Fajnie imię mamy, co? NIemal serial brazylijski się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 AgnesK bardzo popularne imię nosimy stąd nas tyle Był czas że nie za bardzo lubiłam to imie a teraz już się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Miałam dokładnie tak samo kiedyś Aga. Najpiękniejszym imieniem świata zdawało mi się być Lidka, bo kojarzyło mi się z ... wiewiórką. Ale dlaczego to skojarzenie było takie pozytywne.. hm.. nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts