Aga J.G 13.12.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Kze dzieki za rady, takie mam zamiary - zresztą jeśli w sklepie nie dadzą mi dobrych cen to poprostu kupię to w sieci i tyle Aparat juz kupiłam więc odwagę już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.12.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 no pewnie, nie ma co marudziś! Nie chcą dać Ci ceny, która Cię zadowoli, to nie! Super,że tak idzie do przodu! Tylko wytrzymajcie do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.12.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Aga mnie bardzo interesuje cena jaką wynegocjujesz za zlew bo u siebie planuję podobny. Mam nadzieję że od marca będziesz go już testowała i dasz znać jak się użytkuje Inne sprzęty też mi się podobają, trzymam kciuki za pomyślne negocjacje A jak wybór C.O? posuwa się do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.12.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Oczywiście że zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.12.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Gratuluję pierwszego bałwana na działce. Kolejne nowe doświadczenie: ulepiony bałwanek na własnej działeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Gratuluję pierwszego bałwana na działce. Kolejne nowe doświadczenie: ulepiony bałwanek na własnej działeczce... Bałwan jak bałwan ale radośc moich dziewczyn i beztroska zabawa na podwórku to jest to czego w bloku brakuje mi najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.12.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 ha ha ha widze Aguś, że ty nieceirpliwa jak ja jesteś wszystko żeby grało i szybko się robiło, mój mąż mówi, że ja bym najgorszym pracowdawcą była, bo bym ludzi wykończyła. Ale cóż każdy chce szybko mieć swoje. Aga mam pytanie, ty już masz okna nie boisz się, że ci ukradną ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Okna mamy już dawno i jak widać nic im nie grozi, u nas bardzo spokojna okolica i oby tak zostało już na zawsze Mój mąż mówi że jestem w gorącej wodzie kąpana, ale ktoś musi pchać tą machinę do przodu Dla mnie zawsze wszystko dzieje się za wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.12.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Aga, prace idą do przodu, aż miło! Jak ja już bym chciała, żeby u mnie coś się działo... Wiem, że planujesz kominek z płaszczem wodnym ( pisałaś w klubie ). Ja też! Niedługo zamęczę Cię pytaniami... pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Żabciu planujemy planujemy i dlatego wybór ekipy tyle trwa. Czytam i czytam mam coraz większy mętlik w głowie instalatorzy robią mi jeszcze większy i tak się zmagamy z materią Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda się nam podjąć ostateczną decyzje i wtedy zdam obszerną relację a po montażu ustrojstwa zapraszam na oględziny na żywo W końcu nie macie daleko Żabciu będzie się działo zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.12.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 zapraszam na oględziny na żywo W końcu nie macie daleko Żabciu będzie się działo zobaczysz Serio piszesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 zapraszam na oględziny na żywo W końcu nie macie daleko Żabciu będzie się działo zobaczysz Serio piszesz??? Oczywiście że serio, przyjedziecie zobaczycie maszyne na oczy zawsze się w głowie rozjaśni a nam będzie miło, że możemy pomóc I gościć u siebie miłe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.12.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 zapraszam na oględziny na żywo W końcu nie macie daleko Żabciu będzie się działo zobaczysz Serio piszesz??? Oczywiście że serio, przyjedziecie zobaczycie maszyne na oczy zawsze się w głowie rozjaśni a nam będzie miło, że możemy pomóc I gościć u siebie miłe towarzystwo Dzięki Aguś! Będę pamiętała. Może jak będziemy wracać z nart? Odezwę się wtedy ok? Tylko jeszcze nie wiem, kiedy na te narty pojedziemy. zawsze coś stanie na przeszkodzie...albo choroba, albo syn wyrośnie z butów...albo mąż wyjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Żabciu jak tylko ustrojstwo stanie i będzie działało to się jakoś dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.12.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Żabciu jak tylko ustrojstwo stanie i będzie działało to się jakoś dogadamy OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Żabciu jak tylko ustrojstwo stanie i będzie działało to się jakoś dogadamy OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.12.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Aby do przodu No no co za postępy, pokoje na poddaszu ocieplone, już nie tak zimno Zimowa sceneria nastraja świątecznie i błogo a u was prace trwaja intensywnie A co do kominka z płaszczem wodnym to prosze o obszerne relacje tu także bo ja tez o tym ustrojstwie myslę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.12.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 To przeszliście już próbę wiatru i dom przetrwał, super. Stale do przodu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.12.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Andrzejka obiecuję obszerną relację z operacji pod kryptonimem "Płaszcz wodny" Joasiu przeszliśmy próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.12.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Aga - jestem normalnie zaszokowany , budujesz równie szybko jak szybko przybywa Ci postów na forum zycze jak najszybszej parapetówy i ...jeszcze szybszego neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts