Aga J.G 18.12.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Bodziu co do postów to poprostu jestem gaduła A budowa jak dlanas i tak idzie za wolno Dzięki za życzenia Mieszkać w marcu napewno będziemy co do netu zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.12.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Aga -jeszcze zawołasz "zwolnijcie tempo"!!!! Zbliża sie wielkimi krokami to co nieodwołalne -WYKOŃCZENIÓWKA i to w dosłownym tego słowa znaczeniu.Zobaczysz ,że nawet sie nie obejrzysz a będzie się kończył luty ...a tu jeszcze tyle do zrobienia Ale potem czeka Cie piękny okres - upiększanie domku......ach.....ale to jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ewciu może i zawołam ale wbrew wszystkiemu uwielbiam taki zastrzyk adrenaliny Zresztą pogodziłam się już z tym że nie zdołamy wszytskiego zrobić przed przeprowadzką Ciekawe co napiszę ża miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.12.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ciekawe co napiszę ża miesiąc Bardzo ciekawe http://www.gify.neostrada.pl/gify/natura/choinki/10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ciekawe co napiszę ża miesiąc Bardzo ciekawe http://www.gify.neostrada.pl/gify/natura/choinki/10.gif Poczekamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 20.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Wszystko pięknie u was zasuwa do przodu Gratulacje! Pooglądałem zdjęcia i trafiłem na coś równie mi bliskiego jak budowa - jakk wypadł debiut Abrahama? Jak załapiecie "bakcyla" wystawowego to jest szansa że się gdzieś w przszłym sezonie spotkamy. Pozdrawiam świątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Rydzu dzięki za miłe słowa Nowa Ruda to nie była jego 1 wystawa Pierwsza była klubówka we wrześniu w Łodzi Ta była druga - młody prezentuje się na arzie w kl. szczeniąt obydwie wystawy wygrał i dostał oceny W.O Teraz mamy zamiar jechać do Głogowa w styczniu A potem już bardziej ambitnie bo w młodzieży chcemy się pokazać w Kielcach Bakcyla już chyba połknelismy tym bradziej że wszyscy się nim zachwycają więc troche szkoda trzymac go w domu A on cóż uwielbia być podziwiany i na wystawach jest w siódmym niebie Mam nadzieję że się gdzieś spotakmy Wszystkie dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 20.12.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A on cóż uwielbia być podziwiany i na wystawach jest w siódmym niebie No to prawdziwy facet z niego :D:D Napewno chodzi ci o Kielce a nie o Katowice? (kielce są dopiero w listopadzie, katowice w marcu) My zaczynamy z juniorką walkę własnie od Katowic. No ale jak bakcyl "zaskoczył" to pewnie się gdzieś spotkamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Oczywiście że Katowice Może sie więc spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 20.12.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Śliczny kominek!!! Już jestem ciekawa zdjęć, gdy stanie w pokoju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 20.12.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Oczywiście że Katowice Może sie więc spotkamy Kurczę - patrzyłem w grafik i chyba sie miniemy Rodezjany idą w piątek, a dogi w sobotę. Chociaz z tym to praktycznie do momentu przysłania potwierdzeń nigdy nic nie wiadomo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 20.12.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Aga - a może nie wyjdzie wam taniej kupić kominek z montażem ? Wtedy płacicie 7% VAT... Nam wyszło taniej z robocizną niż kupno samego kominka z 22% VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ori dzieki za rady ale przeanalizowaliśmy wszystkie wyceny i wyszło że tak jest najtaniej. Rydzu powiem że z Rodezjanami jeszczenigdy sięnie spotkałam więc chyba zawsze idą inaczej niż dogowate, oczywiście mówie o wystawach kilku dniowych - zoabczymy jak będzie Joasiu jak tylko stanie zostanie tutaj zaprezentowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.12.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Aguś ale lecisz do przodu nie nadążam za Tobą, ale masz to wszystko już fajnie zrobione, kurczę patrzę i widzę swoje poddasze, bo tak samo będzie. Aguś czekam na detale odnośnie ogrzewania C.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 i_ska nie martw się ja też powoli nie nadążam tym bardziej że z mężem mamy coraz mnie czasu na rozmowy Jest bardzo ciekawie Zawze coś się dzieje Oczywiście c.o przedstawię szczegółowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/szopka2_ok2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.12.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://img334.imageshack.us/img334/6488/256976pp.gif Zdrowych i Pogodnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.intrata.pl/amleasing.jpgWszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.12.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Aga, RADOSNYCH ŚWIĄT i szybkiego zamieszkania w domku i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1453_348.ts1135272905218.jpg Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts