AgnesK 30.12.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Aga, kilka dni temu ściskałyśmy się fizycznie (hm.. ) a więc dzisiaj ściskam Cię/Was wirtualnie. Szczęścia w nowym roku, w nowym domu, zdrówka i miłości. http://www.warsawvoice.pl/image/pyp/karnawal.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Do SIEGO ROKU !!!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3681_348.ts1136022063406.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Dzięki wszystkim za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.12.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ago!!!również zycze Szampanskiej zabawy i udanego poczatku Nowego Roku....(ładnego obrazka nie wstawie bo mi cos szwankuje net)Pozdrawiam cieplutko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ago!!! również zycze Szampanskiej zabawy i udanego poczatku Nowego Roku.... (ładnego obrazka nie wstawie bo mi cos szwankuje net) Pozdrawiam cieplutko!!!! Dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.12.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Sto Lat i Spełnienia Marzeń w Nowym Roku 2006http://img505.imageshack.us/img505/6153/szampan39us.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 31.12.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok! Oby dzień zamieszkania we własnym domku nadszedł jak najszybciej i był tak wspaniały, jak tylko sobie wymarzycie.http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_6_2v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.01.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 No to będziecie mieć w nowym domku...można powiedzieć śpiewająco!Fajnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.01.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Czy będzie śpiewająco to się dopiero okaże zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.01.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Pieniążki ze sprzedaży mieszkania spłyną na konto i zacznie się wielkie wydawanie Fajnie masz . Co by tu sprzedać hmmm....mam całkiem niezłą nerkę . Gratuluję uzdolnionej latorośli. P.S.Po jakim czasie Abi nauczył się siusiać na dworze i jak taką chęć okazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Aga Posyłaj dzieciątko, posyłaj...Szkoła muzyczna nie tylko muzyki uczy!! Nasz syn chodził trzy lata( niestety nie skończył) ale wyniósł stamtąd BARDZO WIELE!!! Nauszył się systematyczności, organizacji czasu i pomimo mnogości zajęć zawsze miał czas na zabawę. Oceny przynośil dobre . Nieocenione jest też obycie , udział w konkursach, egzaminach, występy przed najrozmaitrzym gremium, forum nauczyły go tzw. wyłączenia. Skupiał się na swoim zadaniu nie zwracając uwagi na rangę imprezy! Teraz to procentuje! Udział w wszelakich testach, olimpidach, konkursach nie robi na nim żadnego wrażenia. Ma wykonać zadanie i natym się skupia! I jest to niewątpliwie zaleta Szkoły muzycznej! Jestem o tym przekonana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.01.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Aga -popieram,popieram ...moje dzieciaki ( i ja też) skończyly szkołę muzyczną .Od tego sie zaczyna ,potem są organizacje i stowarzyszenia ,Sejmiki i grupy dyskusyjne.Moja córcia (prawie 20 letnia ) była straszna gapcią .Bardzo sie o nią baliśmy ale ona świetnie przystosowała sie do nowych obowiązkow . Dzieci należy wsperać i obserwować.Na początku bedzie euforia ,która zacznie słabnąć i przeradzać sie powoli w bunt przeciw szkole muzycznej i Wam.I od Was bedzie zależało w dużej mierze jak sie ta przygoda z muzyką zakończy. My to przerabialiśmy kilkakrotnie ,ale wspólnie pokonaliśmy kryzysy.....czego i Tobie serdecznie życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 No i jak tam egzamin już po Aga powiadają że dzieci sa do dziadków podobne moze rodzice twoi lub Sławka byli uzdolnieni tylko nie wiedzieli Kurcze jakie tempo macie prac Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.01.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 TRzymam kciuki za dzisiejszy egzamin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Pieniążki ze sprzedaży mieszkania spłyną na konto i zacznie się wielkie wydawanie Fajnie masz . Co by tu sprzedać hmmm....mam całkiem niezłą nerkę . Gratuluję uzdolnionej latorośli. P.S.Po jakim czasie Abi nauczył się siusiać na dworze i jak taką chęć okazuje? Olciu Abiś bardzo szybko nauczył się załatwiania na dworze ( jak go przywieźlismy musial jeszcze kilka dni załatwiać potrzeby w domu i tylko dwa zara zrobił na wykładzine w pokoju a potem już pieknie w kuchni, jak zaczelismy go wyprowadzać nie było raczej problemu na popczątku przytrafiało się że zrobił w windzie lub na dole na klatce dlatego zawsze wychodzilismy zaopatrzeni w ścierę ) Ale to trwało około 2 tygodniy potem już był spokój, teraz jak chce wyjście to siedzi pod drzwiami i piszczy lub sapie jak lokomotywa Ostatnio miał przeziębiony pęcherz więc zdarzało się że nie mógł zdąrzyć ale ogólnie to bardzo szybko się nauczył Abiś trafił do nas jak miał 10 tygodni na początku wychodziłam z nim jak tylko się przebudził lub zaczynał być niespokojny tzw. na czuja Mam nadzieje że pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 dziewczyny bardzo Wam dziekuje za rady odnośnie szkoły muzycznej,jestem bardzo wdzięczna bo to dlanas nowy temat i nie za bardzo wiemy jak sobie damy radę. Egzamin jest dzisjaj na 16 jak tylko będą wyniki napewno opiszę całą przygodę Andrzejka uzdolnionych dziadków też jakoś nie widać może dziecię nam podmienili Ewka dzięki właśnie ten trud trochę mnie przeraża bonie wiem czy będziemy w stanie przetrwać kryzysy zobaczymy zresztą jeszcze przed nami egzamin Joasiu dzięki za kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.01.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Aga - NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI - trzymam kciukasy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Jeszcze nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.01.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 No to czekam razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts