Olkalybowa 06.01.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 na początku wychodziłam z nim jak tylko się przebudził lub zaczynał być niespokojny tzw. na czuja Mam nadzieje że pomogłam Ja też czuwałam, ba nadal czuwam, ale teraz daję mu możliwość okazania potrzeby i w wiekszosci przypadków się udaje . Siada przed drzwiami tarasowymi i patrzy w dal . Bez namysłu migiem wystawiamy go za drzwi, a on siusia na dworze, ach... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.01.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Łożko suuperrr. Jak Mąż będzie niegrzeczny masz go do czego przykuć...hmmm czy niegrzeczny jak zasłuży to go przykujesz . Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.01.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Witam!!! Coś mi się zdaje, że tu jeszcze nie byłam.... Ale nie mogłam sie powstrzymać z komentarzem - łóżko jest piękne! Ciekawa jestem, czy dodają kajdanki gratis Czy to będzie zbytnia dociekliwość, jesli zapytam - ile kosztowało..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.01.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Witam po raz pierwszy! Ja dopiero rozpocznę moją przygodę z budową. Czeka mnie sporo pracy, bo wszystko wskazuje na to, że budowa( a przynajmniej trudne początki- czyli stan surowy) będzie na mojej głowie. Mąż ma jesienią poważny egzamin, więc będzie się uczył, a budowę planujemy rozpocząć na początku sierpnia(jeśli dostaniemy kredyt). Wybraliśmy dom pod pistacją- też z archonu. Na razie jesteśmy na etapie załatwiania papierków. Ale do rzeczy. Podziwiam Wasz domek i gratuluję. Kiedy jednak zobaczyłam jakie kafelki chcecie położyć w holu, postanowiłam zareagować. Nie wiem, czy nie jest za późno, ale... Mam ( w mieszkaniu) te same- tylko jasne (o ile to ceramika Tubądzin) i zawsze, kiedy mam myć podłogę, przeklinam dzień, kiedy nie posłuchałam mężusia- wybrał inne. Są bardzo brudzące- co jakiś czas trzeba czyścić szczotką!!! Co do sprzętu do kuchni- poszukajcie na allegro- trafiają się dużo taniej niż w sklepie. Latem kupiliśmy całkiem nową zmywarkę- na gwarancji- elektrolux. Kosztowała ok.1300zł- w sklepie ten sam model (do zabudowy) ok.1700. Spisuje się świetnie- kochana i niezastąpiona przyjaciółka domu. Pozdrawiam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Dziewczyny cóż kajdanki muszę zakupić sama do łóżka nie dodali Łóżko wraz z materacem kosztowało nas 695 zł. W terminie późniejszym zostaną zakupione szafeczki, kiedy będzie czas późniejszy nie wiadomo Urszula bardzo dziękuje za cenne rady płytki będą Polcoloritu mam nadzieję że jakoś będzie z tym myciem bo już się przyzwyczaiłam dotych wygryzionych brzegów Jeśli chodzi o sprzęt mam ceny z netu pan w sklepie obiecał załtwić taniej jak będzie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Witam po raz pierwszy! Ja dopiero rozpocznę moją przygodę z budową. Czeka mnie sporo pracy, bo wszystko wskazuje na to, że budowa( a przynajmniej trudne początki- czyli stan surowy) będzie na mojej głowie. Mąż ma jesienią poważny egzamin, więc będzie się uczył, a budowę planujemy rozpocząć na początku sierpnia(jeśli dostaniemy kredyt). Wybraliśmy dom pod pistacją- też z archonu. Na razie jesteśmy na etapie załatwiania papierków. Ale do rzeczy. Podziwiam Wasz domek i gratuluję. Kiedy jednak zobaczyłam jakie kafelki chcecie położyć w holu, postanowiłam zareagować. Nie wiem, czy nie jest za późno, ale... Mam ( w mieszkaniu) te same- tylko jasne (o ile to ceramika Tubądzin) i zawsze, kiedy mam myć podłogę, przeklinam dzień, kiedy nie posłuchałam mężusia- wybrał inne. Są bardzo brudzące- co jakiś czas trzeba czyścić szczotką!!! Co do sprzętu do kuchni- poszukajcie na allegro- trafiają się dużo taniej niż w sklepie. Latem kupiliśmy całkiem nową zmywarkę- na gwarancji- elektrolux. Kosztowała ok.1300zł- w sklepie ten sam model (do zabudowy) ok.1700. Spisuje się świetnie- kochana i niezastąpiona przyjaciółka domu. Pozdrawiam : Dzięki za porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.01.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 NO NIE!!! Gdzie dostaliście takie łóżko z materacem?? A ile sama rama (bo materac mam). Poważnie pytam - ja zapłaciłam 800 za badziewie nibydrewniane. trochę tylko tych kajdanek szkoda...człowiek trochę pruderyjny kupic sam się wstydzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Cały zestaw został zakupiony w Jysk sama rama kosztuje 299 zł. kajdanki mąz obiecał zakupić zobaczymy czy dotrzyma obietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Aga tak się pospieszyłaś z tą budową, że nawet nie mam za co tzymać kciuków . Wszystko dopięte na koniec marca, to chyba zostaje mi, to ściskanie paluszków, za mało wykańczające wykańczanie i za bezstresową przeprowadzkę No i czekam na nowe zdjęcia i wieści. pzdr magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Nie dodałam, że i domek śliczny i Abuś też. Najbardziej mi się podoba zdjęcie jak siada na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Magi kciuki się przydadzą bo dom jest w staniejakim jest a marzec już bardzo blisko, wygląda na to że wykańczać to My się będziemy mieszkając alei tak jest fajnie Bardzo mi miło że domek i pies Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Aga, ale macie tempo... A wiosna tuz, tuz... Zobaczysz jak czas leci... Niedlugo beda wiadomosci z domku juz zamieszkanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Aga, ale macie tempo... A wiosna tuz, tuz... Zobaczysz jak czas leci... Niedlugo beda wiadomosci z domku juz zamieszkanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.01.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 AGA czy zalatwiasz sprzet agd w BRW? oni tez sie tym zajmuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 U nas się zajmują. O tym czy zamówię u nich czy nie zadecyduje cena,mam wybrany sprzęt, rozeznanie cenowa w necie zobaczymy co oni zaproponują jesli cena sprzętu u nich bedzie dobra to zakupimy u nich jeśli nie to kupimy na własną reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.01.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Magi kciuki się przydadzą bo dom jest w staniejakim jest a marzec już bardzo blisko, wygląda na to że wykańczać to My się będziemy mieszkając alei tak jest fajnie Bardzo mi miło że domek i pies Ci się podobają No to trzymie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Magi kciuki się przydadzą bo dom jest w staniejakim jest a marzec już bardzo blisko, wygląda na to że wykańczać to My się będziemy mieszkając alei tak jest fajnie Bardzo mi miło że domek i pies Ci się podobają No to trzymie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.01.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Aga będzie tak:http://img5.imageshack.us/img5/9276/kciuk24kd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.01.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Dziś wtorek!! Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Dziś wtorek!! Czekamy... no i doczekaliśmy się! Gratulacje dla panny muzyczki i dużo cierpliwości dla jej rodziców!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts