Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

na początku wychodziłam z nim jak tylko się przebudził lub zaczynał być niespokojny tzw. na czuja :)

Mam nadzieje że pomogłam :)

Ja też czuwałam, ba nadal czuwam, ale teraz daję mu możliwość okazania potrzeby i w wiekszosci przypadków się udaje :D . Siada przed drzwiami tarasowymi i patrzy w dal :) . Bez namysłu migiem wystawiamy go za drzwi, a on siusia na dworze, ach... :D .

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam po raz pierwszy!

Ja dopiero rozpocznę moją przygodę z budową. Czeka mnie sporo pracy, bo wszystko wskazuje na to, że budowa( a przynajmniej trudne początki- czyli stan surowy) będzie na mojej głowie. Mąż ma jesienią poważny egzamin, więc będzie się uczył, a budowę planujemy rozpocząć na początku sierpnia(jeśli dostaniemy kredyt). Wybraliśmy dom pod pistacją- też z archonu. Na razie jesteśmy na etapie załatwiania papierków. Ale do rzeczy. Podziwiam Wasz domek i gratuluję. Kiedy jednak zobaczyłam jakie kafelki chcecie położyć w holu, postanowiłam zareagować. Nie wiem, czy nie jest za późno, ale... Mam ( w mieszkaniu) te same- tylko jasne (o ile to ceramika Tubądzin) i zawsze, kiedy mam myć podłogę, przeklinam dzień, kiedy nie posłuchałam mężusia- wybrał inne. Są bardzo brudzące- co jakiś czas trzeba czyścić szczotką!!! Co do sprzętu do kuchni- poszukajcie na allegro- trafiają się dużo taniej niż w sklepie. Latem kupiliśmy całkiem nową zmywarkę- na gwarancji- elektrolux. Kosztowała ok.1300zł- w sklepie ten sam model (do zabudowy) ok.1700. Spisuje się świetnie- kochana i niezastąpiona przyjaciółka domu.

Pozdrawiam :

Dziewczyny cóż kajdanki muszę zakupić sama :wink: :) do łóżka nie dodali :o :roll:

Łóżko wraz z materacem kosztowało nas 695 zł. W terminie późniejszym zostaną zakupione szafeczki, kiedy będzie czas późniejszy nie wiadomo 8)

Urszula bardzo dziękuje za cenne rady płytki będą Polcoloritu mam nadzieję że jakoś będzie z tym myciem bo już się przyzwyczaiłam dotych wygryzionych brzegów :)

Jeśli chodzi o sprzęt mam ceny z netu pan w sklepie obiecał załtwić taniej jak będzie zobaczymy :)

Witam po raz pierwszy!

Ja dopiero rozpocznę moją przygodę z budową. Czeka mnie sporo pracy, bo wszystko wskazuje na to, że budowa( a przynajmniej trudne początki- czyli stan surowy) będzie na mojej głowie. Mąż ma jesienią poważny egzamin, więc będzie się uczył, a budowę planujemy rozpocząć na początku sierpnia(jeśli dostaniemy kredyt). Wybraliśmy dom pod pistacją- też z archonu. Na razie jesteśmy na etapie załatwiania papierków. Ale do rzeczy. Podziwiam Wasz domek i gratuluję. Kiedy jednak zobaczyłam jakie kafelki chcecie położyć w holu, postanowiłam zareagować. Nie wiem, czy nie jest za późno, ale... Mam ( w mieszkaniu) te same- tylko jasne (o ile to ceramika Tubądzin) i zawsze, kiedy mam myć podłogę, przeklinam dzień, kiedy nie posłuchałam mężusia- wybrał inne. Są bardzo brudzące- co jakiś czas trzeba czyścić szczotką!!! Co do sprzętu do kuchni- poszukajcie na allegro- trafiają się dużo taniej niż w sklepie. Latem kupiliśmy całkiem nową zmywarkę- na gwarancji- elektrolux. Kosztowała ok.1300zł- w sklepie ten sam model (do zabudowy) ok.1700. Spisuje się świetnie- kochana i niezastąpiona przyjaciółka domu.

Pozdrawiam :

Dzięki za porządek :)

Aga tak się pospieszyłaś z tą budową, że nawet nie mam za co tzymać kciuków :wink: .

Wszystko dopięte na koniec marca, to chyba zostaje mi, to ściskanie paluszków, za mało wykańczające wykańczanie i za bezstresową przeprowadzkę :D

No i czekam na nowe zdjęcia i wieści.

pzdr

magi