kasia64 10.01.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 GRATULACJE!!!(dla córci) http://img232.imageshack.us/img232/2163/drzewo150tm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.01.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Gratulki dla córy i dla rodziców też. No no talent w rodzinie, w końcu po kimś odziedziczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.01.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 na taką okazję przytargałam... http://gallery.hd.org/_exhibits/food/_more2005/_more05/champagne-cork-popping-flying-water-liquid-drops-on-blue-AJHD.jpg kasę trzeba poganiać...a dzis świętujemy akt notarialny i egzamin córy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Dziękuje w imieniu córki Teraz ona najbardziej czeka na przeprowadzkę bo powiedzielismy że pianino dopiero w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Aga - gratulacje dla córci A Wam życzę dużo cierpliwości na początku jej nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Maluszku dzieki cierpliwośc nam się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.01.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Oj przyda się przyda wiem coś na ten temat bo nasza córa gra na keyboardach i początki były dla nas straszne ale i do tego można przywyknąć czego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.01.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Aga gratulki dla córci i ciebie, ze masz takie zdolne dziecie Kurcze to już tylko 2.5 miesiąca i jesteście domownikami domowymi Szok w trampkach Oby jak najwięcej udało sie wam zrobić Ale to będzie świetny dom muzykalny i z psem arystokratą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Dzięki dziewczyny Maluszku jedno co mnie pociesza to że ta gra będzie w domu... nie wyobrażam sobie tego talentu w naszym ( a raczej nie już nie naszym ) mieszkaniu Andrzejka ja to się sama dziwię skąd u nas takie rzeczy jak muzykalne dziecię i pies arystokrata - widocznie jakaś szlachta z nas wyłazi Szokmamy totalny tym bardziej że kasy nadal nie ma i powoli zaczynam mieć pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Aga spokojnie,Kochana.Wiesz że wszyscy mają czas tylko nam się zawsze spieszy.To po prostu kolejna lekcja życiowa cierpliwości.Będzie ok,za jakiś czas będziesz to wspominać z łezką w oku. TRZYMAM KCIUKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.01.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 No ale przecież musi być w koncu ta kasa Andrzejka ja to się sama dziwię skąd u nas takie rzeczy jak muzykalne dziecię i pies arystokrata - widocznie jakaś szlachta z nas wyłazi To nie ulega wątpliwości ale ja się zastanawiam co jeszcze w związku z tym szlacheckim pochodzeniem was czeka Hmmm A może będzie kamerdyner itp Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Andrzejka zasiewasz u mnie nutke niepokoju Kamerdyner jak kamerdyner ale jakaś dobra dusza do prasownia i ogrodu by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.01.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Przyłączam się do przedmówczyni-ogrodem mogę się zajmować -ale prasowanie i mycie okien chętnie bym zlecała ............... Kamerdyner lub oddzwierny mile widziany A to prosiaki jedne,Ci kupujący!!! Aga jeszcze jeden dzień,nabierz głęboko powietrza w płuca i odetchnij przy otwartym oknie.Tyle już za wami,przeżyjesz i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.01.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Aga zaskoczyłaś mnie totalnie Ale co dzwoniłaś do kupujących czy czekasz do jutra Jednak ci ludzie to czasami bez sensu robią Współczuje i już widze jak a wściekła chodzisz Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Próbuje oddychać ale dym idzie, znając siebie to powinnam się wykrzyczeć tylko nie mam za bardzo na kim ( bo rodzina niczemu nie winna ) Telefon do kupujących nie wchodzi w grę bo oni przebywają poza granicami naszego pieknego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.01.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Jesteśmy z Tobą! My byliśmy dziś w naszym banku i pani była kompletnie zielona, a na dodatek nieuprzejma. Zaproponowała nam kredyt we frankach w wysokości 5,81. Po zwróceniu jej uwagi, że to chyba niemożliwe, wydrukowała dane od koleżanki i cud- kredyt zmalał- 2,8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.01.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Twoi nabywcy chyba sami ukręcili sobie na siebie "bat". Przed chwilą usłyszałm w TV że w związku z " zamieszkami" w sejmi złotow trochę padła..a jutro będzie to bardziej widoczne.... Czekali na lepszy kurs Franka...To mają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 13.01.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Twoi nabywcy chyba sami ukręcili sobie na siebie "bat". Przed chwilą usłyszałm w TV że w związku z " zamieszkami" w sejmi złotow trochę padła..a jutro będzie to bardziej widoczne.... Czekali na lepszy kurs Franka...To mają .... Mam nadzieję, że kurs jest najgorszy od 10lat. Ale forsa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.01.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 NO TO HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://img271.imageshack.us/img271/5287/szampan38lf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Forsa jest nerwy trochę mniejsze ale nie smak pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts