Joanna i Janusz 30.01.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Co do Ciebie zaglądam, to więcej zrobione!!! Super!! Tak trzymaj! Zczę Wam duuuużo sił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Magi już myslę nad nowym zajęciem Joasiu gonimy gonimy, życie nabiera takie tempa że dech zapiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.01.2006 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Magi już myslę nad nowym zajęciem Joasiu gonimy gonimy, życie nabiera takie tempa że dech zapiera trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.01.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Magi już myslę nad nowym zajęciem Joasiu gonimy gonimy, życie nabiera takie tempa że dech zapiera trzymam kciuki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Aga -widoki domowe dech zapierają, te rurki i rureczki robią wrażenie.Serce się raduje od tych widoków i pora zamieszkania coraz bliżej.Trzymam kciuki.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Dzięki za kciuki są bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.02.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Dzięki za kciuki są bardzo potrzebne To i ja i ja i ja z kciukami sie dołączam Aga to super że u was tempo przeogromne Tak trzymac i nie zwalniać wszak już niedługo wasze wielkie wejście sie zbliża Pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 No i miłego pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Dziewczyny dech trochę zapiera ale jakoś dajemy rade Kciuki trzymajcie są przydatne Dzisiaj popełniłam pierwsze porządki i wyrzuciłam część rzeczy, jak tak dalej pójdzie to mało co zostanie do spakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Aga - podobno nie wolno zabierać na nowe zepsutych przedmiotów,trzeba je wyrzucić lub przed przeprowadzką naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Kasiu zepsutych przedmiotów brak, ostatnio zepsuł się odkurzacz poszedł do naprawy zobaczymy czy go wyreanimują, mam cichą nadzieje że tak bo jakoś trzeba jeszcze żyć w tym mieszkaniu. Ja wyrzucam ubrania buty bo jakieś takie sprzed lat sie wynalazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.02.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Dziewczyny dech trochę zapiera ale jakoś dajemy rade Kciuki trzymajcie są przydatne Dzisiaj popełniłam pierwsze porządki i wyrzuciłam część rzeczy, jak tak dalej pójdzie to mało co zostanie do spakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Odkurzacz został wskrzeszony za jedyne 10 zł ( może nasze mieszkanie zacznie znowu jakoś wyglądać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.02.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A mówią, że jedna przeprowadzka, to taki mały pożar. (w sensie remanent chyba) Ja mam za sobą już cztery (dobrze nam zrobiły),a przed jeszcze jedną- oczywięcie jak się wybudujemy.Ale ja w innej sprawie.Aga, na jakiej wysokości masz okno w kuchni? W moim projekcie (dom pod pistacją) na wys. 80 cm. Wydaje mi się, że to trochę za nisko, zwłaszcza, że pod oknem mają być szafki kuchenne, a według mojego projektu jeszcze w tym miejscu zlewozmywak. Nie wiem,czy otworzę okno, jeśli w tym miejscu będzie bateria. Oglądałam projekt Twojej zabudowy kuchennej i wydaje mi się, że Ty również masz pod oknem zlewozmywak. Co sądzisz o moich obawach?Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.02.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 U nas w projekcie parapety ogólnie są bardzo nisko więc My wszystkie podnieśliśmy W pokojach będą na 80 cm a wkuchni i pom. gospd. na 110 cm.Takie są plany a jak wyjdzie to zobaczymy po wylewkach które już lada moment Wtedy napisze jak to wyszło w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.02.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Dzięki Aga za expresową odpowiedź. W takim razie my na pewno też podniesiemy, tym bardziej, że ja chcę troszkę wyższe szafki dolne. To jeszcze Cię pomęczę, jeśi można. Czy takie zmiany musieliście uwzględniać przy adaptacji projektu i czy przez to zmniejszyliście( chodzi o wysokość okna) również okna czy tylko podnieśliście je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.02.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jeśli chodzi o wysokośc parapetów to nie pamiętam czy mamy to w projekcie ( projektu brak w domu bo jest w jakis urzędach ) Jeśli chodzi o wymiary to zmienialismy je w stosunku do projektu zrobiliśmy to tak jak uważaliśmy za słuszne, trochę to zagmatwane. Ja poprostu powiedziałam naszemu mistrzowi jakie gdzie mająbycokna na jakiej wysokości a on to zrobił Pamietam napewno że wielkości okien są w projekcie więc podejrzewam że wysokości parapetów też Mam nadzieje że jakoś Ci to wytłumaczyłam i wiesz o czym piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 przepraszam czy "jutro" już czasami nie jest....no bo były obiecane zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.02.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No właśnie, bo ja też czekam z ogromną niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No właśnie, bo ja też czekam z ogromną niecierpliwością. i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts