tabaluga1 09.02.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Co ja bym dała, żeby mieć już takie rurki.....Gratuluję postępów, teraz to już chyba trzeba zacząć się powoli przymierzać do wyboru kolorków na ściany. Chyba, że preferujecie biel?No i czas chyba pakować powoli manatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.02.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Mi tam ten etap podoba się bardzo tyle się dzieje i jak ja wytrzymam ten przestój Mój mąż to typ realisto - pesymisty ( choć staram się go zmieniać ), częściowo się udało czego dowodem jest nasz DOM Tabaluga kolorki częściowo wybrane a precyzyjnej odcienie i klimaty teraz staram się coś wybrać konkretnego A manatki zaczniemy pakować jak tylko wylewki pozwolą na składowanie maneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.02.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Cieszę się, że stale idziecie do przodu!bo i chyba czas przeprowadzki już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.02.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Aga ale masz fajowo!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Kasztanka też się cieszę Joasiu na 100 % na koniec marca będziemy tam mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Wam to dobrze... Nie długo będą na swoim... Jak Wy kawę przy kominku będziecie sobie popijać, my będziemy dopiero zaczynać wykańczanie...Już Was nie dogonimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Zeljka nie wiem czy to tempo to dobry pomysł ale nie mamy wyjścia. Powiem szczerze że ja bardzo się cieszę, lubię jak coś się dzieje Ale wiem też że każdy z nas tutaj obecnych w końcu ma ten swój kominek, taras i kawę Życzę wszystkim żeby było to jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Część domu zalana Tzn. cała góra i salon jutro reszta, To teraz czas na włąścicieli Zeljika, wszystko ma dobre strony. Uwierz mi. Ja teraz mam takie chwile, że żałuję, że u nas też wszystko musiało iść tak szybko - nie było innego wyjścia. Mało czasu było na przemyślenia itd. Teraz kilka rzeczy zrobiłabym inaczej. Ale... w przyszłym roku planujemy remont tak więc mam trochę czasu teraz na przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Właściele cierpią na totalny brak czasu ale posiłkują się wieczorami mała ilością procentów A dosłownie inwestroka namawia inwestora I jak toon zawsze mówi sprowadza porządnego człowieka na manowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 oj... żebyście wiedzieli jak my się posprowadzaliśmy na manowce przez to budowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 oj... żebyście wiedzieli jak my się posprowadzaliśmy na manowce przez to budowanie.. U nas to tylko ja na manowce sprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.02.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Aga, widzę że wylewki idą pełną parą Tylko pamiętaj, wypatruj śladów Psa-Którego-Nie-Ma na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 śliczne wylewki,jak widać cieszą oczy inwestrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Whisperku teraz tojedynie psie ślady może zostawić nasz piesio, mam nadzieję że tego nie zrobi Joasiu cieszą, cieszą i to jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 11.02.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Agunia, Dopiero dzis miałam moment zeby poczytać Twój dziennik. Fajnie, że wszystko zgodnie z planem. trzymam kciuki za schnięcie wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Martka dzięki Mam nadzieje że dalej będzie szło zgodnie z planem Kciuki bardzo potrzebne bo czas się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.02.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 To i ja trzymam kciuki czas się kończy ale niedługo będziecie u siebie. Nawet jak nie wszystko będzie zrobione to i tak będzie fajnie chyba wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Monka dzieki Mam nadzieję że całkowita surowizna nie będzie My jak My bardziej mi chodzi o dziewczyny a raczej o tą starszą żeby miała jako takie warunki do nauki ( ona jest w piatej klasie i jest bardzo ambitna a musi podciągnąć średnią ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Aga będzie dobrze ja kiedyś z rodzicami na surowiźnie zamieszkałam, tylko jeden pokój był względnie wykończony ale do dziś pamiętam tę radość i dumę że mam wreszcie swój własny kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Monka ja cały czas wierzę że będzie dobrze, ale mam takie straszaki w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts