tabaluga1 19.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Na Ciebie zawsze można liczyć. A oto efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Na Ciebie zawsze można liczyć. A oto efekt: Tabaluga pięknie Bardzo pojetna z Ciebie uczennica Nie ma sparwy cieszę się że mogę pomóc, kiedyś mi pomagano teraz moge się odwdzięczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.02.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 A to malowanie to tak sama będziesz uskuteczniała? Gratuluje kominka, teraz to już naprawdę domowo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.02.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Piękne to zdjęcie "pali się ale ciemno" Jeśli chodzi o wysokość paleniska od podłogi u nas, to widzieliście. Mam mimo to zmierzyć dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Monka to będzie narazie grunotwanie płyt g-k. Tynki są jeszcze wilgotne a płyty są gotowe coś trzeba robić bo czas ucieka Jak zacznę to malowanie strzelę sobie fotkę i wszystko będzie jasne Aga widziałam jak jest i wydaje się że bardzo podobnie jak u nas ale jeśli możesz to zmierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.02.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czsami warto usiąść "po drugiej stronie biurka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czsami warto usiąść "po drugiej stronie biurka" I teraz mi głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.02.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Piękne to zdjęcie "pali się ale ciemno" Nie wiem jak u innych ale u mnie szyba jest prawie naokrągło czarna a właściwie półokrągło Czasami się trochę wypali ale potem znów czernieje. Taka zupełnie czysta to jest tylko po kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Piękne to zdjęcie "pali się ale ciemno" Nie wiem jak u innych ale u mnie szyba jest czarna na okrągło a właściwie na półokrągło Taka całkiem czysta to jest tylko po kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.02.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Prosim: 30 cm do dolnej krawędzi kominka - od poziomu płytek 36 cm od płytek do dolnej krawędzi drzwiczek. U nas szyba też jest najczęsciej zakopcona. Dokupiliśmy miesiąc temu drewno (ścięte na wiosnę, ale mokre od deszczów) i teraz kopci sraszelnie, wcześniej jak paliliśmy jeszcze naszym suchym drewnem to nie było tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Nasze jest mokre od deszczu i sniegu i daltego jest jak jest, teraz leży już w garażu i przed kominkeim ale za dużo to nie da bo w domu wilgotno Aga dzięki Zresztą kominki z płaszczem chodzą na pałych paramertach więc za dużo ognia w nich i tak nie ma Ale za to jakie ciepłe są kaloryferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.02.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Ale dlaczego jest Ci głupio, świetnie sie spisałaś jako nauczycielka. A efekty sama widzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Ale dlaczego jest Ci głupio, świetnie sie spisałaś jako nauczycielka. A efekty sama widzisz. Jakmiło słyszeć słowa pochwały z takich ust Swoją drogą kiedyś z nauczycielami byłam na wojenne scieżce A teraz trochę się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.02.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jestem pod ogromniastym wrażeniem Twoich poczynań!Jak Ty kobieto to robisz?? Praca,dom, mieszkanie, dzieci, pies, wyprowadzka, wprowadzka,zakupy, ( wszystkie ogólnie, te egzystencjonalne i budowlane) I jeszcze masz czas na FORUM!!!! No normalnie medal Ci się należy!!! I do tego wszystko się kręci, nic nie zazębia....Może ty jakiś SUPERWOMAN jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Alfredziu powiem mieszkanie zanidbane jaknie powiem co Sprzątam tylko z wierzchu i to raz na tydzień Gotuję tak że niedługo rodzina padnie z głodu ( ale dziewczyny szczęśliwe ) Praca no cóż bywam w niej z 14 razy w miesiącu z czego 5 - 6 to noce więc dzień można szaleć Na Forum mam bardzo mało czasu, nad czym ubolewam ale Dzienniki niektóre watki muszę odwiedzić A na koniec dodam że nic by z tego nie było gdyby nie MÓJ KOCHANY MĄŻ, który bardzo, bardzo mi pomaga I dzieki niemu jestem taka Superwomen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 21.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Alfredziu powiem mieszkanie zanidbane jaknie powiem co Sprzątam tylko z wierzchu i to raz na tydzień Gotuję tak że niedługo rodzina padnie z głodu ( ale dziewczyny szczęśliwe ) Praca no cóż bywam w niej z 14 razy w miesiącu z czego 5 - 6 to noce więc dzień można szaleć Na Forum mam bardzo mało czasu, nad czym ubolewam ale Dzienniki niektóre watki muszę odwiedzić A na koniec dodam że nic by z tego nie było gdyby nie MÓJ KOCHANY MĄŻ, który bardzo, bardzo mi pomaga I dzieki niemu jestem taka Superwomen Proszę KOCHANA ŻONO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 I nie dość, że pomaga, to jeszcze czyta, I jaki uprzejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 I nie dość, że pomaga, to jeszcze czyta, I jaki uprzejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.03.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Podjęliśmy decyzje że skoro ściany pękają ( co już widać malujemy narazie tylko na biało, może nie będzie zamierzonych efektów ale cóż kasa siękończy i szkoda nam jej trochę na farby, skoro i tak za niedługi czas czeka nas kolejne malowanie ) Bardzo słuszna decyzja. Na kolory zawsze przyjdzie czas, a w bieli też się dobrze mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Aga J.G - cieszę się, że prace idą do przodu,tak trzymać. Ciekawe ,że te Tomki takie fajne chłopaki ja też wybieram się na zjazd z Tomkiem, forumowiczem "małym" i Alfredą ,oczywiście. Do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts