Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gwiaździste Prymulki - Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Monka to będzie narazie grunotwanie płyt g-k.

Tynki są jeszcze wilgotne a płyty są gotowe coś trzeba robić bo czas ucieka 8) Jak zacznę to malowanie strzelę sobie fotkę i wszystko będzie jasne :)

Aga widziałam jak jest i wydaje się że bardzo podobnie jak u nas ale jeśli możesz to zmierz 8)

Prosim:

30 cm do dolnej krawędzi kominka - od poziomu płytek

36 cm od płytek do dolnej krawędzi drzwiczek. :D

U nas szyba też jest najczęsciej zakopcona. Dokupiliśmy miesiąc temu drewno (ścięte na wiosnę, ale mokre od deszczów) i teraz kopci sraszelnie, wcześniej jak paliliśmy jeszcze naszym suchym drewnem to nie było tak źle.

Nasze jest mokre od deszczu i sniegu i daltego jest jak jest, teraz leży już w garażu i przed kominkeim ale za dużo to nie da bo w domu wilgotno 8)

Aga dzięki :)

Zresztą kominki z płaszczem chodzą na pałych paramertach więc za dużo ognia w nich i tak nie ma :) Ale za to jakie ciepłe są kaloryferki :)

Jestem pod ogromniastym wrażeniem Twoich poczynań!Jak Ty kobieto to robisz?? :o Praca,dom, mieszkanie, dzieci, pies, wyprowadzka, wprowadzka,zakupy, ( wszystkie ogólnie, te egzystencjonalne i budowlane) I jeszcze masz czas na FORUM!!!! No normalnie medal Ci się należy!!! I do tego wszystko się kręci, nic nie zazębia....Może ty jakiś SUPERWOMAN jesteś????

Alfredziu powiem mieszkanie zanidbane jaknie powiem co :oops:

Sprzątam tylko z wierzchu i to raz na tydzień :oops:

Gotuję tak że niedługo rodzina padnie z głodu ( ale dziewczyny szczęśliwe ) :wink: :)

Praca no cóż bywam w niej z 14 razy w miesiącu z czego 5 - 6 to noce więc dzień można szaleć 8)

Na Forum mam bardzo mało czasu, nad czym ubolewam ale Dzienniki niektóre watki muszę odwiedzić 8)

A na koniec dodam że nic by z tego nie było gdyby nie MÓJ KOCHANY MĄŻ, który bardzo, bardzo mi pomaga :lol: :lol: :lol:

I dzieki niemu jestem taka Superwomen :wink: :)

Alfredziu powiem mieszkanie zanidbane jaknie powiem co :oops:

Sprzątam tylko z wierzchu i to raz na tydzień :oops:

Gotuję tak że niedługo rodzina padnie z głodu ( ale dziewczyny szczęśliwe ) :wink: :)

Praca no cóż bywam w niej z 14 razy w miesiącu z czego 5 - 6 to noce więc dzień można szaleć 8)

Na Forum mam bardzo mało czasu, nad czym ubolewam ale Dzienniki niektóre watki muszę odwiedzić 8)

A na koniec dodam że nic by z tego nie było gdyby nie MÓJ KOCHANY MĄŻ, który bardzo, bardzo mi pomaga :lol: :lol: :lol:

I dzieki niemu jestem taka Superwomen :wink: :)

Proszę KOCHANA ŻONO.

Podjęliśmy decyzje że skoro ściany pękają ( co już widać malujemy narazie tylko na biało, może nie będzie zamierzonych efektów ale cóż kasa siękończy i szkoda nam jej trochę na farby, skoro i tak za niedługi czas czeka nas kolejne malowanie )

Bardzo słuszna decyzja. Na kolory zawsze przyjdzie czas, a w bieli też się dobrze mieszka.