Aga J.G 01.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Podjęliśmy decyzje że skoro ściany pękają ( co już widać malujemy narazie tylko na biało, może nie będzie zamierzonych efektów ale cóż kasa siękończy i szkoda nam jej trochę na farby, skoro i tak za niedługi czas czeka nas kolejne malowanie ) Bardzo słuszna decyzja. Na kolory zawsze przyjdzie czas, a w bieli też się dobrze mieszka. po drugie jest mało czasu na zabawę w kolory, a tak będziemy robić to na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Aga J.G - cieszę się, że prace idą do przodu,tak trzymać. Ciekawe ,że te Tomki takie fajne chłopaki ja też wybieram się na zjazd z Tomkiem, forumowiczem "małym" i Alfredą ,oczywiście. Do soboty Do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Aga jak fajnie, że u Ciebie wszystko idzie do przodu, tak lekko opisujesz swoje zmagania z budową, aż miło czytać, Aguś trzymam kciuki za Twoja budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 i_ska bo na szczęście ja to opisuje nie mój mąz On ma na to inne spojrzenie Dzięki za kciuki bardzo się przydadzą, bo teraz to już końcóweczka - czas nagli, kasa się rozchodzi ale jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2006 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Aga, praca wre aż miło popatrzeć . Bardzo Ci zazdroszczę, że będziesz na spotkaniu - ja nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Aga widzę że praca postępuje byle do przodu bo już niedługo zacznie sie odliczanie Ciekawa jestem zmian w waszym domku, szczególnie tej luksferowej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 czy będę monotonna,jeśli poproszę o duuuuuuuużą ilość zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 czy będę monotonna,jeśli poproszę o duuuuuuuużą ilość zdjęć? ja poproszę podwójną porcję i też czekam na te ścianki luksferkowe, bo u siebie już szukam miejsca, gdzie mogłabym je wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jak tylko coś sie zmieni w wyglądzie domku to biecuje mnóstwo zdjęc narazie wszystko jest na papierze aleod poniedziałku będzie się działo Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Aga, praca wre aż miło popatrzeć . Bardzo Ci zazdroszczę, że będziesz na spotkaniu - ja nie . Wyjazd stanał pod znakiem zapytania ale mój kochany mężuś zostaje na placu boju żebym ja mogła jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Aga,ta luksferowa ścianka prezentuje się zajefajnie. A kafle do kuchni i holu w moich ulubionych beżach i brązach - też fajowe. Do jutra dziewczynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 dzięki Kasiu za miłe słowa i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.03.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 mam trochę stracha,ale co tam do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Aga, pięknie to wszystko idzie! A jak zobaczyłam kafle wybrane do kuchni i holu to....jakoś tak przykro mi się zrobiło, że mamy to już za sobą! Ciesz się każdą chwilą, bo to bardzo fajny moment jest - zakupy, zakupy! Zresztą za parę godzin sama Ci wszystko powiem! http://manu.dogomania.pl/emot/przytul2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dziekuje wszystkim za mile spędzone chwile, szkoda że było tak mało czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Aga nawzajem i do zobaczenia za rok.Czekam na dalsze zdjątka z prac domkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.03.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Pięknie wygryzione płytki Gratulacje! Coraz pikniej się robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.03.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Aga kafelki MIODZIO dosłownie i w przenośni,nie mogę się doczekać efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Potwierdzam piękna łazienka się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 piekniusio i juz tak blisko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts